Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Nožičko - naši fotbalisté prohráli dost ostudně s Austrálií a novináři na nich nenechali suchou nit. Až příště někoho těžkého porazí, tak se budou psát chvalozpěvy. To je to samé, jako s těmi dvěma články, které jste vytáhl z klobouku. Prostě byly napsány o světových sportovcích, kterým nevyšla jedna chvíle, ale už o nich mnohokrát bylo psáno v našich novinách v superlativech. To je opravdu špatný článek. Akorát říká něco o Vás - a nic pozitivního to není.

4 1
možnosti
JL

Tohle už s něčím hraničí.

4 0
možnosti
Foto

Co nechápu je ta vysoká karma...

Ale to nevadí. Na těch uveřejněných článcích nevidím nic hanlivého, posměšného. Dokonce bych řekl, že v obou článcích jsou vyzdvihovány nesporné sportovní kvality protagonistů. To, že jak Šarapovová, tak Ovečkin jsou kontroverzní osobnosti, to ovšem nezpochybníte, i kdyby jste se stokrát snažil. Nic není černobílé...

6 1
možnosti
JN

Jestli nevidíte nic hanlivého na tom, když se o Šarapovové píše v našich médiích jako např. o protekční tenistce, chladné ruské carevně, atd., tak to fakt nevím. Stejně tak jako když nevidíte nic škodolibého na tom, když novinář napíše titulek článku "Ovečkin si ani neškrtl" (místo toho, aby např. napsal "Ovečkinovi se zápas nepovedl") - to potom vaše rozlišovací schopnosti asi moc skvělé nebudou...

1 1
možnosti
MM

Pane Nožičko,

obdivuji vás a zároveň se tím bavím, že jste si k obhajobě ruských sportovců, nespravedlivě ignorovaných našimi sportovními novináři, vybral typické ruské sportovce!

Uznávám, že umíte i pobavit. :-)

4 0
možnosti
JN

Pane Mudro, já se při vašich návštěvách pod mým blogem bavím takřka vždy. Dnes třeba tím, že už podruhé ve stejné diskusi máte potřebu zdůrazňovat, že Šarapovová a Ovečkin nežijí v Rusku, ale v USA.

A já vám už podruhé odpovídám, že o tom můj blog opravdu není a navíc nevidím nic divného na tom, když Ovečkin, hrající již řadu let v NHL, v Americe již řadu let žije. Vy se snad domníváte, že když hrál v NHL Jágr, tak na zápasy a tréninky dojížděl z Kladna? Nebo Hašek z Pardubic? :-)

1 0
možnosti
JP

Tak pane Nožičko to je od vás už těžká paranoia.

5 0
možnosti
RC

tento vztah k novinarum by se mel nazyvat zemanoia.

2 0
možnosti
DP

Soudruh Nozicka by mel jit ucit do maticky Rusi, Tohle ucit me dite, tak to asi nedopadne dobre. Pripomina mi to vzpomynky me mamy, kdyz se smichem popisovala situaci, kterak stryc prisel ze skoly s tim, ze deda nei jeho otec. Ale Stalin. Dostal od dedy zleva zprava a byl klid. Nekteri by to potrebovali i dnes.

3 1
možnosti
JN

Pane Petržílko, vaše "vzpomýnky" jsou naprosto úchvatné, ale asi nejenom já bych ocenil, kdybyste byl schopen do diskuse něco napsat i k tématu článku. Hezký zbytek dne.

0 0
možnosti
OK

O32t80a 65K16i78n58c

4. 6. 2018 2:16

Škoda, že bloger nedělá sportovního novináře. Konečně bychom možná měli kvalitního sportovního novináře, který by objektivně zaznamenal vítězství či porážky ruských sportovců.

2 0
možnosti
JV

Zvláštní, pane Nožičko. Já, jako sportovní fanoušek našich reprezentatek, bych byl otrávený z toho, že byly (kýmkoliv) poraženy. Vy ale jdete o kus dál a pozastavujete se nad tím, že naši sportovní novináři dostatečně nejásají nad ruským vítězstvím a dokonce si dovolí poukázat na občasné ruské neúspěchy.

Budiž, bijte se za ruské sportovce, je to vaše nezpochybnitelné právo, já budu i nadále fandit našim.

9 0
možnosti
JN

Pane Veigente, pardon, ale píšete nesmysly. V reakci na porážku Karolíny Plíškové se Šarapovovou píši: "Ve včerejším zápase proti Šarapovové na Roland Garros však naše tenisová jednička bohužel (a jako český fanoušek zdůrazňuji to slovo bohužel) tahala od samého začátku za kratší konec."

To slovo bohužel tam zdůrazňuji a proto bych očekával, že každý průměrně (a dost možná i podprůměrně) inteligentní člověk z toho pochopí, že jsem fandil naší reprezentantce.

A já rozhodně českým novinářům nevytýkám, že dostatečně nejásají nad ruskými úspěchy, ale pouze na konkrétních 2 případech poukazuji na projev jejich škodolibosti, když se ruským sportovcům nezadařilo. Tak mi prosím nevkládejte do úst něco, co jsem neřekl či nenapsal.

3 2
možnosti
RC

To je blog ve stylu: "super, sousedovi (novinari) chcipla koza...."

1 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik