Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Ono to strašení je před každým turnajem. I před MS v Brazílii jsem četl, jak nestíhají stavební práce, jaká je tam kriminalita a podobně. Navíc tam dva roky po MS měli olympiádu, takže ty špatné zprávy pokračovaly a navíc se ještě přidal virus Zika, který jaksi vyprchal hned po slavnostním ukončení OH.

A příští MS je v Kataru. Už se samozřejmě řeší, jak vysoké teploty tam panují, že tam hráči budou kolabovat, že je ta země příliš malá a nezvládne příliv fanoušků z celého světa... Ale věřím, že stadiony tam budou mít postavené dlouho dopředu:-)

10 0
možnosti
JH

To je fak blbý, zatím žádnej ze slibovaných malérů:-)

14 0
možnosti
PL

P88e20t74r 33L38a47n23g79e48r

27. 6. 2018 13:49

Za mne karma. Sice tak zlehka adorujete Rusko, ale děláte to kultivovaně a s prostorem na opačný názor.R^

6 0
možnosti
DS

D13a14n 96S95p72a73l

27. 6. 2018 13:04

A co bezostyšné podvádění při dopingových kontrolách na OH v Soči? Že prakticky všichni ruští atleti podváděli a to s plným vědomím ruského státu? A co fakt, že Rusko získalo pořádání MS pomocí úplatků? Totalitní režim samozřejmě dokáže zorganizovat sportovní show, ale co to dokazuje? Rusko a FIFA jsou dnes synonyma gigantické korupce a MS v Rusku je jen Potěmkinovou vesnicí diktátorského režimu.

10 10
možnosti
JN

Já nezpochybňuji, že Rusko mělo v posledních 6-8 letech těch dopingových nálezů v atletice docela dost, ale co to je "prakticky všichni"? Respektive, jak potom vysvětlíte, že např. výškařka Lasickeneová, která kvůli kolektivnímu trestu nesměla závodit na OH v Riu, je i po omilostnění části ruských atletů prakticky neporazitelná?

K tomu "faktu" - předložil někdo ohledně uplácení kvůli zisku pořadatelství MS věrohodné důkazy? Sice se o tom mluví, ale zrovna tak se mluvilo i o tom, že i Německo pro rok 2006 a Katar pro rok 2022 si údajně hlasy některých delegátů koupily...

10 1
možnosti
JH

jojo, zasloužená pravda.... jen čekám na koment protiruského kavárníka.. :)

4 0
možnosti
AL

Perfektně napsáno.

Karma.

R^

9 1
možnosti
SN

:-)......Výborně píšete! Víte kolik blogerů,(není jich naštěstí moc), je z toho nešťastných. Nejsem žádný fotbalový fanda, ale toto sleduji denně. A říkám si.....nemohlo by to takhle přátelsky být v běžném životě?

Tady se na politiku nehraje, tady se ukáže kdo je lepší, ev. při současné vyrovnanosti sil, kdo měl větší štěstí! Díky za pěknou informaci! R^R^R^

20 2
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,03
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik