Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Titulek je přesný. Ty kecy kolem dnes už impotentních komunistů jsou čím dál nudnější. Když je Havel neutnul hned po Listopadu, tak v těchto časech to jsou už jen hloupé tanečky, kolem strany, která se v demokratických volbách dostala do Parlamentu. Pozdě Bycha honit.

12 11
možnosti
Foto

Babiš, kdyby nepocházel z nomenklaturní komunistické rodiny, tak by nikdy nemohl studovat v zahraničí a nikdy nemohl pracovat v Zahraničím obchodě. Jinak píšete......“stranická knížka byla v jeho případě nutnou podmínkou k tomu, aby udělal kariéru v zahraničním obchodě.“ Takže Babiš se stal kandidátem KSČ v roce 1978 a to mu bylo 24 let. V roce 1980 byl členem KSČ. Dne 11. 11. 1982 v době od 16:30 do 18:00 ve vinárně U obuvníka podepisuje vázací akt s StB V roce 1985 je vyslán do Maroka za podnik PZO Petrimex. Podle BIS majetek mu pomohla získat StB, to je důvod, proč má ve vedení jeho firem bývalé vysoké důstojníky StB. Spojit se komunisty, to je stejné jako složit vládu s podporou nacistů.

20 2
možnosti
PK

Můžete mít ve všem pravdu ale proč ho západní svět, který to tu ovládl, nesmetl a nevybral jinou mocenskou "skvadru"? Asi vyhovuje nejlépe.

2 3
možnosti
PK

Babiš není sám, musí za ním stát "temné síly velkého kapitálu". Vyhodnotily si, že je to nejlepší řešení. Je pro EU, na východ je kvůli byznysu. Pořád nevím jakou větší demokracii a svobodu nabízejí ODS a TOP, kdyby se dostaly k lízu. Zase by přišli noví Janouškové.

Jinak srovnání s Kalouskem je dobré, i on použil lidovce jako výtah k moci. On není echt křesťan. Komunisté už jsou spíše "byznys projekt", žádné barikády a půjdou člensky i voličsky dále dolů. Semelová či Skála dělají "dobrou" práci.

1 3
možnosti
PB

temné síly velkého kapitálu

;-D;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Vydal jste se již tím titulkem na tenký led...Ale tady zpravidla každý vidí jen to, co se mu hodí do krámu, aby mohl nadávat.

Raději si vemte helmu!:-))

7 0
možnosti
JN

Toho jsem si byl vědom a ta helma snad nutná nebude. :-)

2 1
možnosti
MV

piste si co chcete, ale navrat k moci to pro komunisty je

zlehcovat nebo nevnimat tuto sitauci by zvlast ucitele, kteri edukuji dalsi generace, opravdu nemeli

a s tim Kalouskem bezte k sipku - uz je to docela omlete a porad ne dost duveryhodne

18 3
možnosti
Foto

Samozřejmě, že KSČM se svým způsobem na vzniku vlády podílí. A za to taky něco požadují. To je ale v politice naprosto normální.

Kdyby to byla standardní opoziční smlouva, tak by se předseda KSČM stal předsedou sněmovny. Tak to bylo za Havla (1996) i později (1998) bez Havla.

2 7
možnosti
Foto

Dostal jste se do stádia, kdy si u vás stačí přečíst titulek, aby člověk věděl, že jste napsal hloupost. Díky za úsporu času.

17 10
možnosti
MV

ja si to procet a pak jsem sam sobe rikal: takhle promarnit druhej prazdninovej den...

8 0
možnosti
Foto

Strany jednoho muže se spojí s kýmkoliv, je-li to výtahem k moci

15 0
možnosti
Foto

K moci chce každý politik. O tom nemůže být žádného sporu. Vykonávat moc je smyslem politiky.

1 4
možnosti
Foto

Kalousek usiloval a stálo ho to funkci.Babiš se s nimi rovnou spojil a je to pro mnohé skoro národní hrdina a "zachránce vlasti".Nebo si snad myslíte,že s ním spolustraníci kvuli nesouhlasu zametou podobně jako kdysi lidovci z Kalouskem.To asi ne,že?:-)Hlavní duvod je ten,že strana ANO je strana vudcovského typu ovládaná jedním oligarchou.Pokud se Vám líbí tento typ oligarchické vudcovské "demokracie" podle střihu Běloruska nebo dalších východních "demokracií",tak mě ne.To,že někdo dokáže oblbnout lidi jako vudce a Spasitel a ve spojení z bývalou totalitní stranou získá většinu je to jistě nejen duvod ke znepokojení....

12 0
možnosti
JN

To, že lidovci vládní spolupráci s komunisty tenkrát Kalouskovi zatrhli, nic nemění na skutečnosti, že se o ni sám snažil a nyní to samé u druhých kritizuje. A styl, jakým je strana ANO řízena, se mi rovněž nelíbí (a ani jsem ji nevolil), nicméně respektuji, že tato strana parlamentní volby vyhrála.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik