Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

J38i25ř21í 85A83l39e22x74a

7. 7. 2018 21:31

Nepřekvapujete hloupým rusáctvím. Jak se na komouše sluší.

4 1
možnosti
PK

Nedejte na zlostné a jedovaté lidičky a pište dálR^R^R^

10 3
možnosti
JD

J69a11n 75D79r81t17i57n33a

7. 7. 2018 13:47

Nejde o zlostne a jedovate lidicky, spousta z nich (vcetne me) ma sve hodne spatne zkusenosti s tim co to je Rusko (byl Sovetsky svaz). A somozrejme citi ne uplne sympatie k "uzitecnym" a naivnim typkum jako je pan Nozicka.

9 3
možnosti
Foto

Hloupé.Co říkáte na to že ti Vaši Rusové,tedy 46 procent z nich vzhlíží s uctou a obdivem na osobu Stalina.Jsou normální lidé,kteří obdivují a uctívají zlo....?

7 6
možnosti
JN

Záleží pane Bárto na tom, jak je ta úcta ke Stalinovi myšlena a co konkrétně u něho uctívají - opravdu si totiž nemyslím, že by 46 % Rusů toužilo po návratu ke stalinismu. Ale pokud z historického hlediska oceňují třeba to, že vyhrál druhou světovou válku, tak na tom nic zase tak divného není.

A ať už je to tak či onak, tak si myslím, že by to rozhodně nemělo být důvodem k tomu, aby se na Rusku při jakékoliv příležitosti (jako je třeba aktuálně probíhající MS ve fotbale) hledala jen samá negativa.

10 3
možnosti
RJ

Prvoplánově prostinké až trapné...

13 6
možnosti
Foto

Humor v tom moc nečtu, ale určitě názor a postoj autora..... vlastně dost hloupě naivní.

13 6
možnosti
JN

Pokud v tom čtete to, že mně protiruská hysterie (ať už v Británii nebo v Česku) občas připadá trapná, pak jste článek pochopil správně.

10 2
možnosti
Foto

Tak nevím, pane Nožičko, myslím, že by to chtělo přestat s ptákovinami a začít se věnovat vážné práci. Chlapi sledující fotbal mi sdělil, že na ČT se kriticky vyjádřili ke stavu ruského trávníku. To jim přece nemůže projít !!;-€;-O;-D

7 6
možnosti
JN

A pročpak? Teď zrovna mě napadlo, že bych příští humorný blog mohl napsat o jednom lysohlavém chlapovi z Kladna, kterému zázračně narostly blond vlasy i prsa. Co říkáte? ;-D

6 3
možnosti
VS

Neberte to jako nějakou provokaci, ale opravdu by mne zajímalo, zda se domníváte, že je váš článek vtipný.

10 3
možnosti
Foto

O tom nepochybujte, je o tom přesvědčený stejně, jako Rath o svojí nevině. ;-)

3 4
možnosti
Foto

Moje největší přání, během celého mistrovství je, aby vše proběhlo hladce, neudála se žádná nepříjemná událost, tedy ani možnost pro provokatéry znovu rozjet anti kampaň proti Rusku. Každá zem ve které se pořádá sportovní klání, vynaloží úsilí a prostředky, vsází dobré jméno a ukazuje svoje organizační schopnosti.

Je jedno zda je to v Rusku, Americe, nebo v Anglii, důležité je, aby byl splněn účel a my viděli krásné zápasy, plné emocí ve sportovním duchu a bez politicky podložených provokací.

Dnes již se nemohu dočkat, v obou zápasech mám své favority, když nevyhrají, budu chvíli smuná, ale zítra je také den, tedy další šance vidět špica fotbal a to opravdu vidíme, velké výkony v pěkném prostředí a s fanoušky, kteří neúnavně burcují k vítězství.

. Konečně je politika v pozadí a místo nesmyslných debat, je v televizi zajímavý program, za který mi není líto zaplatit koncesionářský poplatek.:-)

14 0
možnosti
JN

Přesně tak, mám to úplně stejně. R^

5 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik