Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pravdu se asi nikdy nedozvíme, ale kdybych byl Putinem, tak bych se v souvislosti s Brexitem snažil nasadit vůči Albionu vlídnější tvář. A neblbnout s chemikáliemi. Prostě to EU rozkládat. Pořád si myslím, že Putin tak hloupý není a bylo to jinak.

3 1
možnosti
Foto

A jste si jist, že to má na svědomí Putin? Je to původním povoláním zpravodajec, tak proč by chtěl takovýto cirkus, aby se zbavil jednoho přeběhlíka?

6 3
možnosti
Foto

I76v86a64n 86M74a22r24e23k

6. 7. 2018 14:23

Jak je zde "dobrým" zvykem p.Nožičko, zasloužená karma.R^

7 3
možnosti
PB

..... mňo, představa je to šílená;-D!,- šak vo to šílenější je, že k temu za určitých, (sportovně příznivých, náhodných, šťastných, politických atd.atd.) okolností může vopravdu dojít,- a to je fakt !,- ..... ešivá to klapne, možete robit ředitela Progňosťáku!

2 0
možnosti
JK

Jó, když jsou dva lidé v parku bez speciální lékařské pomoci odsouzeni k pomalé a bolestivé smrti, to je humoru kopa

4 3
možnosti
Foto

Autor si dělá legraci z hlouposti rusofobů, pokud Vám to nedošlo.

7 3
možnosti
SN

:-).......Perfektně napsáno ! Jak je vidět z diskuse je tu hodně lidí, kteří Váš článek berou, jako obhajobu Ruska. Já to spíše beru jako neskutečnou pitomost Angličanů, protože opakovaný vtip už není vtipem, ale trapností!

Přece, kdybych se chtěl opravdu někoho zbavit, tak je tisíc dalších způsobů, jak to provést, aniž by se to dalo svést na Rusy. Třeba jedna kulička do hlavičky. Absolutně anonymní. Tam by se neprokázalo, že to zas udělali ti zlí Rusové ! Smrtelný jed, pak zázračné uzdravení, po okamžitě podané protilátce. Kdo tak rychle rozhodl, že to byl zase novičok? Milion otázek, málo odpovědí......pro Vás.....trochu jste to tu při svátku podráždil......R^R^R^

8 3
možnosti
Foto

Přesně R^R^R^

Rusofobní sluníčkáři jsou již tak "zpitomělí" ze svojí nenávisti k Rusku, že se mohou pominout i z článku, který si z jejich nenávistné hlouposti dělá legraci.

5 3
možnosti
PL

Mne jste pobavil. Nadsázka a k tomu poutavě napsáno. Karma jako hrom.

7 2
možnosti
Foto

Vidím, jak jste to od místních rusofobních sluníčkářů schytal. Kdepak si dovolit napsat něco ve prospěch Ruska...

Jejich myšlení nejlépe vystihl diskutující, který napsal příspěvek pod můj blog na jiném webu- cituji:

"Zkuste si zajít na IDnes, kde tento článek vyšel, tam si teprve přijdete na své. Soudruzi sluníčkáři se tam mohou zbláznit. Co je ale divné, že se tentokrát nedostavilo jejich vedení, především jich předseda, který vlastně článek páně Petříka vyprovokoval. Zřejmě zjistili, že tentokrát jim opravdu scházejí argumenty a jejich styl "my o koze" je už příliš propálenej."

https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180704_669424_blogidnes

S Vaším článkem je to to samé. Já o voze, rusofobní sluníčkáři o koze...

Za mne karma R^

6 3
možnosti
AT

Jedete dnes zase pro erteple?

4 0
možnosti
Foto

Marně přemýšlím, co vám straší ve vašem podvědomí? Vaše inklinace k ruskému vidění světa mi připadá umanutá. Co za tím je, nevíte ani vy, snad vaše okolí to alespoň tuší. Připadá mi to Poeho Černého kocoura.

11 2
možnosti
BM

R^ To jste si ale dovolil. Pokud by jste si dělal "humor" proti Rusku tak by to bylo v pohodě. Ale takhle? Za mne karma.;-);-)

8 1
možnosti
RC

Problem je v tom, ze to neni humor, ale to, co jste napsal "humor".

3 1
možnosti
Foto

...představa, že poskakuju po škole v tom vašem tílku a za mnou se po chodbě rozléhají salvy smíchu... vždyť Vy jste vlastně hrdina, JosefeR^

15 1
možnosti
Foto

On má, Radko, pan učitel tu výhodu, že nerozlišuje mezi tím, jestli je něco směšné, nebo vtipné. :-)

3 4
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik