Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 4
možnosti
JN

V uvedené větě píši o teroristických útocích v posledních letech - čímž myslím období od roku 2015, kdy, jak každý nejspíš ví, došlo k teroristickým útokům s velkým počtem obětí v Paříži či Nice.

Pokud nějaké statistiky tvrdí něco jiného, tak bych poprosil o odkaz na ně, a jsem ochoten příslušnou větu v článku opravit.

6 0
možnosti
DR

"Tedy, že organizace šampionátu se Rusům sice povedla, ale jedním dechem dodávali, že životní úroveň obyčejných Rusů příliš vysoká není."

To dodávají pouze autoři chudí duchem, jak říkává můj otec a má pravdu. Jen jsem zvědav zda-li od těch samých autorů budeme to samé číst časem o životních úrovních jiných zemí při dalších sportovních svátcích.

Jinak samozřejmě naprostý souhlas, perfektně vystiženo. R^

19 4
možnosti
JK

Ale vždyť se to psalo při posledních dvou světových šampionátech v JAR a v Brazílii. Pouze si na to někteří přátelé Ruska teď nechtějí nebo nedokážou vzpomenout. O místech, které není radno navštěvovat po setmění ( v JAR 2010 ) a ve stejném smyslu o brazilských favelách (LOH 2016 nebo MS 2014 ).

3 0
možnosti
AL

U nás a v ČT opravdu ne.

Měl jsem možnost diskutovat v Moskvě s anglickými a francouzskými fanoušky a ti byli nadšeni.

Dokonce o MS a RF natočili vlastní film, který se ještě pořád šíří po sociálních sítích. Většinou byli překvapeni jaké to v RF ve skutečnosti oproti jejich oficiálních médiích opravdu je.

Nejvíce na ně zapůsobila úžasná ochota místních pomoci, poradit a místní neposprejované památky a metro.

Karma.

R^

13 1
možnosti
AL
Foto

Rusové si měli vzít příklad z nás. Třeba takové mistrovství světa v klasickém lyžování, co se konalo v Liberci, bylo přímo vzorovou ukázkou a dodnes se na něj vzpomíná.

17 2
možnosti
AL

A dodnes nikoho nezavřeli, a to byl opravdu za státní peníze zlatý důl.

:-)

10 0
možnosti
JK

Už se dost opakujete.

3 3
možnosti
Foto

Pane Korejsi, ty články na obranu Putinova Ruska byly připraveny ještě před začátkem MS musí se udat.:-) I když je pravda, že by si je pan Nožička mohl nechat v šuplíku na nějakou další akci, kterou bude Rusko pořádat.

0 4
možnosti
PB

....... proti Rusku v podstatě vůůůbec nic nemám,- ešivá može byt MS ve fotbale v Kataru (šaría dle Ústavy hlavním zdrojem legislativy !) pak može byt MS ve fotbale aj v pekle !,- ....... však mírně rozčarován sem byl z tej xenofobní sestavy Chorvatů,- taky Japonci mě jaksi neuspokojili,- a Senegalci ?!,- tak ti mě vytočili DOBĚLA VEU!

5 0
možnosti
DS

Těšíme se na kamenování během reklamních přestávek. :-P

2 0
možnosti
KM

Rusko to zvládlo po všech stránkách ( z toho Ziegler nemůže spát;-D) jak organizačně tak po bezpečnostní stránce (prakticky nedošlo k žádným výtržnostem hodných zaznamenání). Za posledních x šampiónátů jednoznačně ten nejvydařenější!

15 2
možnosti
JK

A v čem byl vydařenější než v letech 2002, 2006 nebo 2014 ? Nakonec ani s rokem 2010 nemám spojeného nic negativního.

5 2
možnosti

I48v95o 76Ž95á28č37e39k

20. 7. 2018 20:21

Když se kdekoli konají OH nebo MS v nějakém sportu, tak na závěr příslušný činovník prohlásí, že to byla nejlépe uspořádaná akce v historii. To je jen zdvořilostní fráze. Myslím, že to MS bylo uspořádané dobře, ale to je přece samozřejmost, dělat věci dobře.

4 0
možnosti
RK

No, pane Žáčku, myslím, že po LOH 1972 v Mnichově tuhle zdvořilostní frázi nikdo neřekl.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik