Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro pamětníky jakým jsem nic nového pod sluncem. Takto komentovali komunističtí komentátoři úspěchy kapitalistického sportu a vynášeli výsledky socialistického a teď obráceně.

13 1
možnosti
ZD

Ano někteří zdejší autoři i přispěvatelé jsou posedlí...

2 0
možnosti
Foto

V zemi, která pár dní po skončení Olympijských her, které pořádala, napadne svrchovaný stát a okupuje od té doby část jeho území, neměla být další, takto významná sportovní akce, pořádána. Toť vše.

5 14
možnosti
RK

Jak tedy, vážená paní, vysvětlíte oprávněnost pořádání LOH 1972, 1984 a 1996 plus ZOH 1980 a 2002?

10 0
možnosti
SN

:-)......Píšete výborně, tak to bylo! Neuvěřitelné! A za celou dobu žádný problém. Pan Ziegler, pode mnou jistě bude oponovat, že to byla Potěmkinova šalba, ale já mu odtuším.

Najděte si na netu dva mrakodrapy 400 m vysoké, kde se každé podlaží podle volby otáčí za sluncem. Víte kde jsou? Jeden v Moskvě, jeden v Dubaji. Ideologický pohled je vždycky mimo.

Bylo to perfektní, já ač nejsem fotbalový fanda, jsem to sledoval s napětím. Z naší ligy, která se přes výhrůžky začne zase vysílat v TV mně zajímá hlavně Plzeň a Baník Ostrava vs. Sparta. R^R^R^

10 1
možnosti
Foto

Rusu stejně jako Brazilcu je my spíš líto.Zbytečně promrhané peníze za megaakce,které jsou potřeba jinde a jak už je to v zemích kde vládne korupce běžné,jistě se pár vyvolených napakovalo.Běžný občánek měl možnost se pár dní vlastenecky prsnit a pak zpátky do ruské,či brazilské smutné reality života....

4 6
možnosti
Foto

při té milionové návštěvě zase i hodně vydělali.

6 0
možnosti
JZ

Sportovní komentátoři mají právo se svobodně vyjadřovat. Komunistické metody, kdy měli nařízeno, co smí říkat, jsou už naštěstí pryč. Spíš mně připadala divná tvrzení některých ruských médií, které vítězství nad Španělskem přirovnaly k bitvě u Stalingradu. Nepochopitelné míchání války se sportem. Anebo výrok jistého ruského fotbalisty, který přirovnal sbornou k sovětské armádě je také mimo mísu a hloupý.

Ruské mužstvo nic extra nepředvedlo, jeho osmifinálový zápas proti Španělsku, kdy hrálo totálně destrukční fotbal a za celý zápas vystřelilo dvakrát na branku, kterou netrefilo a vyrovnávací gól dalo z penalty, byl jednoduše příšerný.

Kdyby někdo v roce 1994 řekl, že USA nemělo pořádat MS ve fotbale, tak se nic nestalo, nyní se z toho dělá umělá aféra. I Rusko je možné kritizovat, ne jenom chválit, například právem za to, jak v místech konání zakrývalo plachtami neopravené domy.

5 14
možnosti
RK

Vážený pane jednostranný, v roce 1972 na fotbalovém MS v Německu před utkáním NSR-NDR ve skupině valná část deníků a komentátoři psali, že se konečně a definitivně rozhodně II. světová válka.

4 0
možnosti
PT

P53e34t33r 44T87o27m26e44k

20. 7. 2018 19:08

Pro mě bylo kaňkou finále hlavně to, že první dva góly Francie neměly platit. Neexistující faul a offside.

1 0
možnosti

I97v77o 63Ž74á83č82e58k

20. 7. 2018 20:25

Moc s Vámi nesouhlasím, ale i kdyby to tak bylo, tak to není věc pořadatelů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik