Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když se rozdávaly nádherné, pokud možno doživotní posty a skvělé, stejně doživotní funkce, tak se na Hutku nějak zapomnělo. Ale on si pořád myslel, že po Krylově smrti je tady on ten nejlepší v oboru. Takže se dvě osudové čáry staly rovnoběžnými. Hutkova čára života se s úspěchem protnula jen jedinkrát a pak už běžela paralelně. Kdo to nezná, nechápe, ale být 30 let odstrkovaným, když byl trůn tak blízko, to už jeden měkký mozek hodně poznamená.

8 0
možnosti
KT

ten pán se zmohl tak na to, že v Holandsku žil z podpory a když mu bylo jasné, že ho tady nebude poslouchat nikdo, krom romantických fňuken, naplival na úspěšného Nohavicu. je to malý člověk a neunesl svou bezvýznamnost

11 2
možnosti
PT

P44e43t66r 76T34a32f89t

7. 8. 2018 11:42

No nevim Kacenko, ale Hutku zna dost lidi a take si ho dost lidi vazi, neb se nebal stat za svou pravdou drive ani ted a hlavne nelze, je uprimny.

Rozhodne neni malym ci ufnukanym clovekem - staci se jen podivat na jeho pritomnost, kdy je stale duchem mlady a kupodivu pozitivne naladeny, tedy kdyz zrovna nezpiva o nesvarech nebo malych lidech typu Zemana.

2 3
možnosti
RC

Nemam potrebu to poslouchat. Nicmene bych poukazal, ze clovek, ktery nabada k "likvidaci novinaru", smrt preje abstinentum a vegetarianum, pripadne vypusti, ze politika je mozno "zbavit volabmi, nebo kalasnikovem" si v podstate sam o neco takoveho rika. Cim zachazis, tim take schazis...

Jenze pak Nozickove a dalsi napisi, ze to byly bonmoty. Co u jednoho nazyvaji dnem, to u jineho omlouvaji.

6 9
možnosti
VD
LH

Jsem si to poslechl. Je to skutecne hnus. Na druhou stranu je to extrakt te nenávisti slunickářů. : mějme se vsichni rádi a ti co nejsou s námi , ať je sejme zubatá. Ani nečtu tady tu předcházející diskuzi. Předpokládám , ze se song Hutky většině zamlouval.

15 4
možnosti
JN

Neřekl bych, že většině, ale řadě diskutérů kupodivu ano...

2 0
možnosti
IB

I95v96o 70B57o61u67š54e

6. 8. 2018 10:51

Na tom všem je nejděsivější, že pan autor blogu je učitelem.......

3 9
možnosti
JN

Je opravdu děsivé, že kádrový profil se už dnes u učitelů ani u jiných profesí nesleduje, že ano? :-/

5 0
možnosti
EH

Pokud někdo obhajuje sprostotu sprostotou oponenta, vypovídá to víc o něm než o Zemanovi. Zeman může být špatný, co hrdlo ráčí, ale to nedělá z Hutky a dalších automaticky světce. Oba jsou to zapšklí starci. ;-)

6 3
možnosti
RC

Kdo z nej dela svetce? Dela se z nej tady nejvetsi stodukat, pritom nepredvedl nic tak odlisneho od toho, co dela Zeman dvakrat do mesice.

3 0
možnosti
MH

Nejvíc mě vždycky dojme, když se nějaký podporovatel Zemana začne ohánět slušností. ;-D

8 1
možnosti
JN

Ono Marku i neslušnost a neslušnost je rozdíl. Je například rozdíl mezi tím, když někdo někoho pošle někam a tím, když mu přeje smrt.

2 3
možnosti
JK

Zemanova chyba je naprostá absence sebereflexe.

7 0
možnosti
EH

Čímž začnou trpět všechny celebrity, které rozmazlujeme obdivem a stavíme na úroveň bohů. Sebereflexí trpí i Hutka, Bohdalová, Svěrák, Michal David atd.

1 1
možnosti
OU
Foto

Když Zeman uráží lidi okolo sebe hlava nehlava aniž by k tomu měl důvod, hýkají jeho obdivovatelé blahem. Prostě se budou muset oni i on vyrovnat s tím, že to dostává zpět. A je to tak dobře. Zeman je člověk, který funkci prezidenta potopil do žumpy jako nikdo před ním. A že tam byli lumeni....

12 4
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,04
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik