Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Souhlasím s tím, že je to hodně za hranou. Na druhou stranu, úkolem písničkáře je burcovat a nutit k zamyšlení, a to Hutka, myslím bohatě, splnil. Mně jen moc mrzí, že přitom klesl na úroveň kritizovaného. Tedy, "proč ne, když mohu, nezákonné to není jen amorální, tak co"

7 0
možnosti
Foto

Hutka burcoval? Proti čemu objevnému, proboha?

A nutil k zamyšlení? Nad jeho vlastním úpadkem?8-o

12 5
možnosti
Foto

Pro můj vkus a cit je to taky daleko za hranou, ale Hutka nepůsobí zapškle poprvé.

15 2
možnosti
Foto

Neudělal díru do světa ani po emigraci, ani po návratu domů. Tak se nedivte...;-)

15 1
možnosti
VS

Pokud by Hutka nazval své dílo bonmotem, mohli by jeho kritici leda mlčet. Neboť, jak víme na příkladu našeho pana prezidenta, pokud jakýkoliv svůj hovadský výrok nazvete bonmotem, je vlastně vsechno cajk...

14 5
možnosti
Foto

Bonmot je průpovídka, krátké rčení. Píseň asi těžko může být bonmotem.

8 2
možnosti
PK

Na hrubý pytel, hrubá záplata. A je roztomilé, jaký ublížený ryk pak spustí zastánci chudáčka pravomocně odsouzeného lháře a vyzyvatele k likvidaci novinářů.:-)

13 9
možnosti
DV

D40a14v50i20d 54V62l19k

5. 8. 2018 14:20

Bóóóže, jak udělat z komára slona,nebo zásadní téma uprostěd okurkové sezóny. Ta písnička je prostě jen blbá.

Že třeba nepranýřujete, jak Zeman uráží třeba novináře, když jste tak citlivý. A jo, to se Vám nehodí do krámu.;-D;-D

15 10
možnosti
JN

Já Vás také neúkolují, o čem máte psát blogy Vy. :-) A jinak doufám, že už mi aspoň věříte, že jsem byl na Drávské stezce. ;-)

4 2
možnosti
JN

Je fakt, že si také Hutku pamatuji z dob Sametové revoluce. A také je fakt, že od té doby po něm pes neštěkl. Asi je to hrozné být pár dní ve středu pozornosti, mít velké plány a potom se propadnout na smetíště dějin. Bohužel tato forma zviditelnění je asi ta nejhorší, jakou mohl zvolit.

21 2
možnosti
JK

Ta lásku k Moskvě a ke všem, kteří jsou Moskvou placení vám zatemnila mysl.

Zkuste to aspoň trochu brát objektivněji. Třeba že na hrubý pytel hrubá záplata. Nebo jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Popř. kdo seje vítr, sklízí bouři.

Já vím, je to těžké. Ideologie je ideologie. Ale stejně... aspoň jednou to zkuste.

1 1
možnosti
PV

Jejda mane, vzdyt je to takova odrhovacka, hudebne se Hutka sam vykrada a radia to hrat nebudou, tak bych z toho nedelal nejakou tragedii. Mozna si Hutka predstavoval, ze ho tu budou lide nosit na rukou, ze bude vydelavat "zaslouzene" miliony, ale tak nejak narazil na skutecnost, ze se uplne neorientuje v trznim prostredi. Nebyt obcasnych upozorneni na sebe v souvislosti s protestem proti dnesnim vladnoucim, clovek by o nem ani nevedel. On je nejspis citliva duse, ktera si nektere veci moc bere, skoda ze se pak projevuje takto.

6 1
možnosti
PB

..... křehká jest umjelcova duše!,- a polibek aktivistické múzy k temu dílo zkázy dokonalo,- ...... má vůůůbec smysl ten skvostnej song nějak komentovat ?!

7 0
možnosti
VS

Dle pana Nožičky je to zjevně nezbytné.

5 3
možnosti
MK

Nikdy si nepřeji něčí smrt.

Výjimkou jsou pouze lidé, kteří chtějí likvidovat novináře a kteří propagují "metodu Kalašnikov" jako způsob výměny premiéra.

14 5
možnosti
Foto

Na hrubý pytel, hrubá záplata. Já osobně tu píseň chápu jako píseň o tom, že jsme si, jako národ, zvolili za prezidenta republiky člověka nad hrobem, který není autorovi vůbec po chuti.

17 7
možnosti
Foto

O tom, kdo je nad hrobem, lze diskutovat. Mnohdy nás opustí mladý člověk plný síly. A to, že autorovi není prezident po chuti? Ale, to je přece naprosto běžné a netřeba kvůli tomu vyvádět.

P.S. Co je špatného na tom, že prezident třeba zemře? Vždyť pobočník převezme jeho kufřík s jadernými kódy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,01
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik