Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Když už je pan Nožička takový bezmezný obhájce prezidenta Zemana, tak by nám snad mohl konečně prozradit, čím je pro naši krásnou zem přínosný tento pomstychtivý rusofilní alkoholik.

28 7
možnosti
JN

Díky, ale jistě jste si vědom toho, že za tohle zde dostanete spoustu mínusů. :-)

5 3
možnosti
JV

Máte karmu.R^

Člověk, který vstoupí v sedmdesáti do skautu, je kulantně řečeno nedůvěryhodný.

13 2
možnosti
JN

Přesněji řečeno, že to hodně nedůvěryhodně působí... :-)

6 0
možnosti
JK

J22a27n 22K12l87á81s70e31k

2. 9. 2018 17:03

Copak Drahoš, ale takový Peroutka, jak ten Zemana furt napadá, to je už k nevydržení ...:-)

36 1
možnosti
MK

Napadáním konkurence ještě nikdo nezvítězil...viz Hyundai,viz Druhoš,viz ODS a podobní....

9 5
možnosti
JV

To se mýlíte, minimálně Zeman lživým napadáním soupeřů vyhrál poslední dvoje volby.

16 6
možnosti
JR

J58a43n 34R20á19ž

2. 9. 2018 15:35

O Drahošovi se zmiňovat je ztráta času. K němu by se měli dnes vyjadřovat hlavně občané Prahy 4. Pro ně může být jako senátorský kandidát zajímavý. Pro zbytek republiky je dnes politická mrtvola. A jak bude, či nebude v odkladišti politiků zvaném Senát prudit, zajímá, typuji max. 10% občanů.

Osobně bych si přál, aby vyhrál, protože pak už o něm neuslyšíme. Kdyby neuspěl, strašil by při eurovolbách, neb se mu zalíbilo prostředí televiznich reflektorů, mikrofonů rozhlasu a úsměvy servilních novinářů a tak se bude cpát do každých voleb!

14 9
možnosti
JZ

J80a57n 81Z45í31m16a

2. 9. 2018 16:10

Je podle vás 49 procent voličské podpory neúspěchem ?

9 1
možnosti
Foto

pokud pražané tuto karikaturu vzdělance zvolí, patrně usedne do křesla předsedy Senátu místo soudruha Štěcha. Tam by čekal jako kádrová rezerva na prezidenta do příštích voleb.

9 6
možnosti
LM

Už aby ty prezidentské volby byly co nejdříve!

3 1
možnosti
JZ

J34a56n 25Z66í21m79a

2. 9. 2018 13:54

Současný pan prezident napadne někoho tedy verbálně asi tak jednou týdně. Nechtěl byste se také vyjádřit k jeho výrokům. ??

24 0
možnosti
Foto

Nikdy nikoho nenapadl. Jen si z některých dělal legraci a oni to vzali úkorně.

2 4
možnosti
Foto

Výrok Zemana týkající se "vyhubení novivářu" kritizoval třeba i generál Pavel.To je také napadání?Toho mužete "zničit" příště,dřív než to udělá Váš "vlastenecký kolega" Vyoral.;-)To si opravdu myslíte,že prezident je zde od toho,aby tak hloupě žvanil?Nebo těm hloupým žvástum tleskáte...?

23 3
možnosti
JN

Pane Bárto, pana Pavla ani pana Vyorala se blog nijak netýká, tak je prosím do této diskuse nemotejte. A ani o Zemanově výroku na adresu novinářů v rozhovoru s panem Drahošem žádná řeč není.

8 6
možnosti
FN

Společnost nerozděluje Zeman, to je blbost na pátou. Nemůže rozdělovat společnost někdo, kdo má stále stejný názor, díky němuž byl zvolen. Stejně tak nemůže Drahoš společnost spojovat, pokud by byl prezidentem, a přitom si chtěl udržet svůj konstantní názor, za který ho voliči volili..

Jak můžete spojovat společnost, která je názorově rozdělena? Snad jenom tím,že jeden názor potlačíte. Což se veřejnoprávní média snaží už léta, ale bez úspěchu.

To není jen u nás, média se snažila ovlivnit názor lidí na jakékoliv dění v Evropě.

A pokud jde o rozdělování společnosti, největší zásluhu mají média. Ať už šlo o volbu Trumpa, referendum o vystoupení Británie z EU, volby Zemana, vždy další den po zveřejnění výsledku přišla média s rozborem, který společnost rozděluje např: na pražáky a mimopražské, na mladé a staré, na vícepříjmové a nízkopříjmové, na ty s vyšším a nižším vzdělání,,, atd.

15 8
možnosti
Foto

J48i16ř21í 77L90i18b57e50r

2. 9. 2018 13:03

No, nebyl bych si tak jistý. Jednak pan Zeman prohlásil: "Že jen blbec nemění názory", takže o tom, že má neustále stejný názor se dá velmi s úspěchem pochybovat.

Viz: "Zeman na tiskové konferenci uvedl, že člověk, který působí v politice, má-li být dlouhodobě úspěšný, nesmí krást, nesmí podrážet a musí dodržovat uzavřené dohody. Následně se opřel do Babiše.

„Byl jsem přímým účastníkem podpisu dohody s ním při privatizaci Unipetrolu. Konstatuji, že pan Babiš tuto uzavřenou dohodu nedodržel,“ prohlásil Zeman s tím, že je to podle něj přímý důkaz Babišovy nedůvěryhodnosti.

Miloš Zeman, listopad 2011"

A - Zeman společnost rozděluje. Už jen svým chováním, zbabělostí nepřiznat svoji chybu a slušně se omluvit (Peroutkův článek, dokonce jako nejvyšší ústavní činitel ignoruje rozhodnutí soudu, to není chucpe na pátou, ale minimálně na desátou!). O podlézání Putinovi a Číně raději nebudu nic rozvádět, i to rozděluje společnost. A aby jako prezident ČR neměl projev k 50. výročí okupace Rusy, to je jedině pohrdání národem. :-(

8 6
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,67
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik