Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Jenom aby nešlo k nedorozumnění.

Vadí vám napadání Brouka Pytlíka Zemana, který si vybudoval kariéru na napadání úplně všech viz. žvásty o "spálené zemi" ?

Úžasné 

28 3
možnosti
PK

Pan Drahoš tvrdí, že není vítač migrantů – a zároveň spolupracoval na „výzvě vědců“ na podporu migrace a propagoval ji. A projevuje se konstantně jako vítač s tím, že určitý počet migrantů zvládneme.

5 9
možnosti
Foto

Zase stokrát omletá lež a demagogie.Raději si tu Výzvu přečtěte....těch pár migrantu co tady máme opravdu zvládáme.

15 3
možnosti
LB

Pane Nožičko, připadá vám vhodné, aby prezident republiky přirovnával intelekt novinářů k blbounovi nejapnému, o kterém navíc tvrdí, že žil na Madagaskaru a posteskne si, že toho se podařilo vyhubit, české novináře se zatím vyhubit nepodařilo? A to vysloví představitel státu 190 dní dní po vraždě novináře Jána Kuciaka!

Předpokládám, že jako vzdělanec víte, že dronte mauricijský je nelétavý pták z ostrova Mauricius, nikoliv z Madagaskaru.

Zajímavé také je, že valné shromáždění OSN prezident vynechal s tím, že jako v případě 50. výročí srpnové okupace už všechno řekl. Předpokládám, že už nebude chodit ani do televize Barrandov, protože tam už toho také řekl dost, navíc si to pamatuje víc lidí, než to, co údajně řekl před 50 lety.

33 3
možnosti
Foto

Kde zůstal Váš smysl pro humor?

1 3
možnosti
MK

Zdravím pane Nožička...to máte těžké, on sám pan prezident se málokdy vyjadřuje tak, aby někoho neurazil. V minulých volbách do Senátu v našem kraji vyhrál Ivo Valenta, člověk, který se z obyčejného číšníka vypracoval na krále hazardu , navíc s kriminální minulostí. Vedle něho je pan Drahoš úplný beránek a nesmíme zapomínat, že v prezidentských volbách ho volilo víc jak dva milióny voličů. Mě je třeba sympatický, není hulvát, je kultivovaný a když si ho vezme do parády nějaký dobrý PR manažer. třeba se výsledky dostaví....

19 1
možnosti
JN

Také Vás zdravím. K našemu senátorovi Valentovi: k podnikání pana Valenty je samozřejmě možné mít spoustu výhrad, ovšem na druhou stranu, v senátu je na rozdíl od své předchůdkyně z našeho regionu Doupovcové aktivní a za tu dobu, co tam je, už přišel s řadou vesměs rozumných návrhů - např. osvobození lidových písní od poplatků OSA, návrh na toleranci rozumné míry alkoholu u cyklistů, návrh k novele zákona o cestovním ruchu, která má hotely a ubytovací zařízení chránit od zbytečné byrokracie, atd.

K panu Drahošovi: slušný jistě je, ale je otázkou, zda to není na vrcholnou politiku trochu málo...

3 1
možnosti
Foto

J98i36ř86í 86L69i77b68e82r

1. 9. 2018 19:49

Pan Zeman se napadá sám každým výrokem, který veřejně prezentuje. A když to náhodou neudělá, tak "dílo zkázy" bezpečně dokončí Ovčáček. Netuším, jaké IQ může mít člověk, který Zemana volil, když i můj třináctiletý syn se po výsledku voleb divil se slovy: "Tatínku, jak toho Zemana mohli zvolit? Vždyť kdybych ve škole mluvil jako on, tak skončím s dvojkou z chování!". Co víc dodat... Rv

29 2
možnosti
JN

Nevím, zda je ta Vaše historka pravdivá, ale vězte, že na spoustě škol se dnes nedávají dvojky z chování ani za mnohem horší věci...

3 5
možnosti
ND

Jsem Praha 4, volit ho nebudu, a doufám, že zvolen nebude.

4 0
možnosti
Foto

J45i72ř82í 42L67i63b84e50r

1. 9. 2018 20:09

Jsem velmi rád, že už vím, kdo je Praha 4 ;-D

4 4
možnosti
RJ

Budoucí senátor má hlavně hájit a prosazovat ideje a zájmy svých voličů...

Doufám, že všelijaký/nijaký pan Drahoš na Praze 4 nevyhraje a přál bych to tam Martinu Dvořákovi (nestraník za ODS), našemu bývalému úspěšnému reprezentantu a olympioniku v triatlonu R^

1 0
možnosti
PK

Zájmy svých voličů prosazují, když už, poslanci. Prioritní úloha senátora není řešit problémy Prahy 4.

2 0
možnosti
MB

Přímá volba, udělala z hradu prakticky další politickou stranu. Pak se objevuje jedinec, (kterýkoliv), který se o své příznivce uchází. Logicky je musí štěpit. Nevím, zda to byl z primcipu dobrý nápad - Pořád si myslím, že šlo o kost hozenou lidu. Miloš je svérázný a vzal to po svém. Odsud pak názory o hraně vlasti-zrady - jeho výkladu Ústavy - Ne-dodržování zvyklostí ap. Prostě jde svou neortodoxní cestou. Pak samozřejmě sklízí obdiv vyznavačů a odpor těch dalších. Já bych to i chápal, pokud by byl v jednom mandátu. Nyní se přidává i zdraví a sveřepost ještě větší. Nemyslím si, že je to ku prospěchu naší společnosti. Ten člověk je absolutně bez kontroly - podporován subjektivními zájmy jeho okolí a hladí mu ego. To je nebezpečný mix :-)

17 1
možnosti
JZ

No a jak chcete promluvit o Zemanovi, aby to nebylo napadání? Co tak zhruba hezkého se o něm dá říct?

Drží slovo? Názorově konzistentní? Ve výrocích precizní? Spolupracovníci kvalitní? Reprezentace v zahranicí dostatečná? Projevy smířlivé? Dialog s odpůrci podporuje? Rozhodnutí soudu respektuje? Vlastní omyly uznává? Mise Čína úspěšná? A o zdravotním stavu můžete maximálně mlčet, protože i konstatování faktu vypadá, že se do něj navážíte. Ale to by byla škoda, protože ten jediný by ho omlouval, kdyby si ho přiznal.

15 1
možnosti
Foto

Jen na okraj: položil jste si otázku, co považujete za fakta?

Prohlášení prezidentské kanceláře, veřejnoprávní a jiné mediání informace ČT nebo drby z internetových sociálních sítí?

Ono totiž stále platí: věř, ale komu věříš - měř.

1 3
možnosti
JN

Zdravím všechny čtenáře a diskutující, k případným odpovědím na vaše příspěvky se dnes dostanu až později. Byl bych pouze rád, kdyby se bez ohledu na to, zda někdo fandí Zemanovi nebo naopak Drahošovi (případně ani jednomu z nich), diskutovalo slušně, korektně a bez osobních útoků. Hezký večer.

7 0
možnosti
Foto

J63i78ř85í 72L24i35b52e59r

1. 9. 2018 22:17

S tím se nedá, než souhlasit, a moc rád Vám dávám plus. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,68
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik