Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fascinuje mne, kolika lidem vadí, že Jiří Drahoš kandiduje do senátu. Vždyť on přece prohrál druhé kolo prezidentské volby se Zemanem, takže by měl někam zalézt a vůbec se nikde neukazovat. On má ještě šanci se do toho senátu dostat a možná ho tam pak zvolí předsedou - tj. do druhé nejvyšší ústavní funkce. A co když pak bude coby senátor kandidovat v příští volbě prezidenta a nakonec ještě i uspěje? Prostě děs! :-)

13 2
možnosti
Foto

Byl bych raději,aby předsedou Senátu byl zvolen Pavel Fischer a v příští volbě znovu kandidoval na prezidenta.Snad na novou volbu nebudeme muset dlouho čekat....

2 3
možnosti
Foto

Drahoš je omega samec, který do politiky nepatří a voliči by mu to měli dát najevo.

8 11
možnosti
Foto

A vy jste zase omega diskutér. :-)

10 6
možnosti
MT

...A zatím v alternativní realitě odmítá alternativní Drahoš odpovídat na otázky na alternativního Zemana. Alternativní pan Nožička reaguje blogem, že alternativního Drahoše by nikdy, nikdy nemohl volit, protože nemá odvahu odpovědět na otázku:-)

4 5
možnosti
Foto

Nechápu, proč se té fráze o spojování lidí pořád drží. Jak to chce technicky udělat? To jim nařídí, aby drželi pospolu? Jako dětem ve školce? Vždyť je to holý nemysl.

Lidi může spojit jedině společný vnější nepřítel, a to takový, u něhož je zřejmé, že neposkytuje žádné pardony, žádné výjimky, že se mu tedy nelze zalíbit kolaborací. Jinak vždycky budou hájit jen své vlastní zájmy dle osobních preferencí. Ty jsou různé, tedy budou vždy rozdělovat.

22 1
možnosti
VS

Možná má na mysli i jen respekt k jinému názoru. To, že s oponentem se dá slušně diskutovat a ne se jej za použití všech prostředků snažit dehonestovat, zesměšnit a zadupat do země. Což je to, co předvádí Ing. Zeman.

4 0
možnosti
VF

A co ostatní uchazeči o senátorské křeslo??? Napište demokraticky i o nich.

4 1
možnosti
Foto

jj, někteří jsou velmi zajímaví

2 0
možnosti

Zemanofil Nožička zase nezklamal. I když odhlížím od těžko pochopitelného faktu, že vám jako vzdělanému člověku, který se podílí na dalším vzdělávání národa v exaktních vědách, imponuje víc hulvát, všeználek a člověk pohrdající odborníky a vědci než bývalý šéf našich vědců, přesto bych si myslel, že jako učitel matematiky máte menší problém s analýzami textu.

Takže to od Drahoše a) byla jen odpověď na otázku položenou novinářem (měl snad mlčet, mlžit nebo neodpovídat po pravdě?) b) Drahoš v tom rozhovoru řekl také řadu dalších věci, které by mohly oslovit voliče, a které jste tak nějak přehlédl. Doufám, že to nebylo jako v diskusi pod tím článkem, kde se prokazovalo, že řada lidí jen přečetla titulek a poté zamířila hned do diskuse, tedy že problém není v tom, že jste četl jen část rozhovoru věnovanou Zemanovi (či dokonce jen titulek).

19 10
možnosti
Foto

I32v90a47n 30M50a45r44e25k

1. 9. 2018 18:53

První slovo, a hned "nálepka" pane Šmahel? A sebe, sebe by jste "onálepkoval jak?

10 4
možnosti
Foto

Tak popravdě na prezidenta mi Drahoš přišel málo i když jsem ho volila - jako menší zlo.

Na senátora to málo bude stačit. I s tou lacinou kampaní. Jsme prostě laciná země. Ať už se to týká prezidenta, senátu nebo komunálních voleb.

Utěšuje mne jen to že v USA to mají také tak.

A co se západní Evropy týká - ta k tomu směřuje a východní - tam je to tak odjakživa.

2 0
možnosti

Ano, jsem ochoten souhlasit, že nebyl optimální kandidát. Také jsem ho v prvním kole nevolil. Na druhou stranu těžko dokáži pochopit člověka, který si v prvním kole nedokázal vybrat z dosti široké nabídky a musel volit Zemana.

8 0
možnosti
Foto

A pak, že neumíte napsat vtipný blog. Mě osobně tento náramně pobavil. ;-D;-D;-D

7 3
možnosti
JN

Tak to jsem rád, že jsem vás konečně přesvědčil o tom, že to umím. ;-D

1 0
možnosti
AM

To se p. Jandové zase nebude líbit. !!

1 1
možnosti
JP

To Drahoš nemusí. Zeman to dělá za něho

9 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,70
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik