Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J48a37n 26R36á28ž

11. 9. 2018 18:57

Jedné arogantní namistrované Afroameričance ruply nervy, když neunesla porážku od Asiatky a je z toho gender problém.

Tak do dopadá, když špičkový sportovec, zvyklý vyhrávat a požívá postavení nedotknutelné celebrity, dostane nečekaný nářez od porovnání s ním outsidera. Místo, aby se zpětně rouhidčímu omluvila, plácá gender nesmysly a popudí proti sobě i ty, kteří ji pro její nespornou tenisovou výkonost respektují.

8 0
možnosti
MS

Paní Kielbergová, k vašemu příspěvku z 10.9. ve 21:23:

Většinou s vámi souhlasím, ale tentokrát jste hodně vedle. Jedna věc je, když tenista(ka) dělá divadlo na kurtu, rozbíjí raketu, nebo se emotivně hádá s rozhodčím. Na to vše jsme zvyklí a máte pravdu, že je to svým způsobem i oživení. Naprosto ale jiná věc je, když tenistka na tiskové konferenci po zápase prohlásí, že její urážka rozhodčího (řekla mu, že je zloděj) by tenistovi-muži prošla a že je to tedy diskriminace a ona bude bojovat za práva žen v tenise. To už je vyložené zneužití současného módního trendu v USA svalovat vše na diskriminaci žen.

11 0
možnosti

Stopro pravda, jen je tam překlep, u MeToo stačí jedno é

0 0
možnosti
JN

Děkuji za upozornění, opraveno.

0 0
možnosti
MS

Souhlas R^R^ Nevěřil jsem svým očím, když kobylózní Serena na tiskovce místo toho, aby se kála, prohlásila, že bude bojovat za práva žen (nadávat beztrestně rozhodčímu do zlodějů:-P).

14 0
možnosti
ZS

Mně přijde nejvíc nefér, že Serena úmyslně zkazila soupeřce radost z vítězství. Zaslouženého vítězství.

14 0
možnosti
Foto

Dala jsem plus, ale nemyslím, že v tom byl úmysl. Spíš bezohlednost a sebestřednost. :-)

2 0
možnosti
Foto

Když už se tady bavíte (Zdeněk Bárta, Marie Jandová) o dopingu, docela by mne zajímalo, jaký máte názor na to, že sestry Wiliamsovy zmizely ze všech soutěží, když jim bylo cca 12 let. Za pár let se objevily, Serena najednou měla svaly jak Sovětský vzpěrač, a obě se zázračně rychle dostaly až na úplný vrchol žebříčku WTA. Po pár letech začaly mít obě sestry zdravotní potíže kolem jater, které při dopingu nejvíc trpí a mají tyto zdravotní problémy dodnes. Mě osobně zaráží, že je dospívající dívka schopna nabrat svaly v objemu zhruba poloviny její váhy za pár let a to zrovinka v době, kdy nemohla být podrobována antidopingovým testům, protože nebyla v té době registrovaná ve WTA a nebyla tak na žádných soutěžích.

15 0
možnosti
Foto

Já mám na to ten názor, že možné je vše. I když třeba u Venus ta muskulatura tak výrazná není a myslím, že ani nebyla. To u jiných tenistek to bylo a je výraznější. Ale mám dojem, že v tenise se nedělaly tak přísné testy na doping jako v atletice a kde není žalobce, není soudce.

3 0
možnosti
PB

P65e89t93r 33B45u87r72i45a46n

10. 9. 2018 23:16

Souhlas, karma.

2 0
možnosti
KS

Pane Nožičko, Vy už se vyjadřujete opravdu ke všemu.

0 2
možnosti
JN

A Vy jste pane Stržanovský specialista na co? ;-)

6 0
možnosti
Foto

Zaslouží si Serena potlesk....?Jistě ano,je to nejuspěšnější hráčka tenisové historie.To opravdu není žádná nula,která by měla potřebu se zviditelnovat skandálem....Jistě jste zaznamenal,že spiknutí proti ruským sportovcum pokračuje.Nejlepčí z nich a zároven Vaše oblíbenkyně vypadla už v osmifinále.;-)

0 9
možnosti
JN

Zdeňku, já jsem věděl, že v tom pana Zieglera nenecháte samotného a ruské sportovce v diskusi zmíníte také. ;-D

A jinak, sledoval jste jako velký sportovní znalec včerejší Kontinentální pohár v Ostravě? ;-) Já jsem tam přímo byl a mohu vám říci, že třeba té ruské výškařce, kterou vy bytostně nesnášíte, tleskal po jejím vítězství celý stadion. Zrovna tak jejímu krajanu Šubenkovovi, který rovněž vybojoval pro Evropu vítězství. Znovu se dle mě potvrdilo, že na těchto atletech byla ze strany IAAF spáchána křivda, když jim byl kvůli kolektivní vině zakázán před 2 lety start na olympiádě v Riu. Výborné výkony ovšem předvedli i mnozí američtí atleti, kterým po zásluze také tleskal celý stadion, a navíc svým vystupováním působili na rozdíl od Sereny W. vesměs sympaticky. Takže asi tak.

7 2
možnosti
Foto

Serena Williams gets support of two tennis organizations

Two tennis organizations come to the support of Serena Williams after her contentious argument with the umpire during the finals of the U.S. Open. The Women's Tennis Association and the U.S. Tennis Association allege sexism in the sport.http://www.foxnews.com/sports/2018/09/10/serena-williams-gets-support-from-top-tennis-organizations-after-argument-with-umpire-at-us-open.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik