Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

"Amerika vám nadšeně tleská"

dobrej clickbait:) podporu vs. kritiku má tak půl napůl, a i ta podpora je spíš opatrná, než že by to byl nadšený potlesk. Ale milovníky černobílých filmů jste snad potěšil:-)

0 0
možnosti
JN

„Přijde mi to sexistické. Nikdy nebere mužům gem, když ho nazvou zloději. Viděla jsem hodně mužů, jak rozhodčím řekli něco podobného. Bojuju za rovnost žen. Mně to nepomohlo, ale třeba to dělám pro někoho dalšího,“ řekla Williamsová.Velká část reportérů, šlo převážně o zástupce amerických médií, Američance za ta slova zatleskala."

Viz: https://www.irozhlas.cz/sport/tenis/tenis-us-open-finale-naomi-osakova-serena-williamsova-sexismus-hadka-rozhodci_1809090708_vman

Odkdy je velká část půl napůl? ;-)

0 0
možnosti
TH

"i za takové naprosto absurdní vyjádření se Williamsové dostalo od přítomných amerických novinářů potlesku" - lidská blbost prostě nezná meze

2 0
možnosti
DV

D92a28v91i38d 48V27l51k

13. 9. 2018 16:36

Josefe musím Vám uznat , že Vy si umíte bezvadně vytipnout téma , kterým zaujmete.Já už když se něco takového kontroverzního stane,vždycky říkám ženě. O tomhle určitě napíše pan Nožička a dostane superkarmu a přečte si to spousta lidí. Podle mě Vy to máte skvěle "komerčně"/bez pejorativního podtextu/ zmáknuté. Víte prostě, co přesně lidi chtějí.

1 1
možnosti
JN

To si myslím Davide, že trochu přeháníte. :-) Samozřejmě, že za ty roky , co jsem zde na blogu, trochu vím, jaká témata čtenáře nejvíc přitahují (ale to nejspíš Vy také), ale zrovna s tímhle jsem si ohledně vysoké čtenosti moc jistý nebyl. Přece jen blogy o sportu nemají tak vysokou čtenost jako třeba blogy o politice, tématu migrace nebo třeba blogy o sexu. Tohle jsem napsal především na popud toho, že mě jakožto sportovního fanouška chování Sereny W. vytočilo.

3 0
možnosti
VK

Když píšete o školství či o sportu, jsou Vaše blogy výstižné, karma.

1 0
možnosti
TH

Serena Williams je příkladem toho, že člověk, který je špičkou v určitém oboru, může být zároveň naprosto bezcharakterní povl. Člověk by čekal, že s odstupem času se Serena omluví nebo bude vysvětlovat jak ji mrzí, že ji ruply nervy, ale ona má ještě tu nekonečnou drzost obvinit sudího ze sexismu. Neskutečné a témeř nepochopitelné.....

7 0
možnosti
Foto

tenhle blog se vám moc nepovedl, podle Gazetta dello sport k dvojímu metru v posuzování žen a mužů skutečně dochází, francouzská tenistka dostala warning jen za změnu trika a až po protestu, že mužům to prochází byl trest stažen

29 agosto 2018 - NEW YORK (Usa)

Un cambio di maglia pagato con un warning. E no, non ci siamo. Perché Nadal, Djokovic e soci sì, senza problemi, e la povera Alize Cornet no? Non è mica rimasta in topless... Tutti hanno visto un top sportivo indossato dalla tennista francese in campo. Nulla di sconveniente... https://www.gazzetta.it/Tennis/29-08-2018/us-open-si-cambia-scopre-reggiseno-warning-cornet-290569628379.shtml

0 0
možnosti
Foto

Tennis, Us Open: warning per essersi cambiata. Wta difende con la Cornet

Fa discutere la decisione del giudice di sedia per "comportamento inappropriato". La Wta: "Decisione ingiusta, non ci sono regole per il cambio di maglia per le donne" Today's #USOpen statement on Alize Cornet: "We regret that a Code Violation was assessed to Ms. Cornet yesterday. We have clarified the policy to ensure this will not happen moving forward."

0 0
možnosti
ŠF

Ruku na srdce. Sexismus a podobné přívlastky, to je pojmosloví, které je produktem některých podřadných studijních oborů a disciplin na ještě podřadnějších fakultách některých univerzit.

5 0
možnosti
JC

Samozřejmě že to nestačí, ale jde o to, že Serena je v USA nesmírně populární.

0 0
možnosti
BH

Tady je krásně vidět, jak se úspěšná namachrovaná mužatka dokáže sesypat pro jedno oprávněné napomenutí. Vyspělého hráče dělá schopnost uznat porážku a ne svádět vše na ostatní.

9 0
možnosti
PS

P67e38t35r 41S64k60á54c98e74l

11. 9. 2018 21:05

Pane autore a další - proč se divíte? Již dávno USA výstižně charakterizoval génius takto:

„Americký národ je výborným příkladem národa, který přešel od barbarství k dekadenci, aniž by poznal civilizaci.“ » A.Einstein.

5 0
možnosti
Foto

takže třeba roztleskávačky nebo časopis Playboy byste hodnotil jako produkt úpadku civilizace?8-o;-D

0 2
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,89
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik