Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Vždyť ji tam právě dělá...

0 0
možnosti
KT

nechala bych ho, kluka, bejt. na ledě byl úžasnej. a jestli se mu zdá, že je dneska dobře a jít k současnému prezidentovi na návštěvu jako další úspěšní sportovci je fajn, proč mu to brát? konec konců, byl to jen svátek oslavující naše úspěšné sportovce. proč mu někdo vnucuje, že to bylo politické gesto? myslím, že to není jeho typ uvažování

0 0
možnosti
Foto

Že zrovna Jágr bude podporovat komunistického prezidenta, poskoka našich ruských okupantů mne překvapilo ! Už jenom za to co udělali komunisti jeho předkům...

Zvolení Zemana prezidentem nebylo vítězstvím, ale jeho osobní prohrou! Umění včas odejít není dáno každému!

Místo aby odešel v klidu, prožívá nyní velmi nedůstojný konec své trapné kariéry! Plný posměchu a opovržení! Do historie se zapíše jako cynický dementní,mstivý nekompetentní stařec, z mezinárodního hlediska absolutní trapná nula která nikoho nezajímá....

2 7
možnosti
JR

J62a76n 30R79á30ž

6. 10. 2018 10:56

Zemana nemusím, ale říci o kariéře politika, který byl předsedou vlády a dvakrát za sebou zvolen v přímé volbě prezidentem(!!) , že byla trapná, nedává autoru toho výroku nijak dobrou vizitku.

Říci o Kalouskovi nebo Nečasovi, že jejich politická kariéra byla trapná, tak to by sedělo přesně

2 0
možnosti
JR

J87a47n 54R28á52ž

5. 10. 2018 18:58

Nevávážím si Donalda Trumpa a jako důkaz vydávám prohlášení, že kdyby mne pozval do Bílého domu na Vánoce, odmítnu to a důvody odmítnutí nechám uveřejnit v CCN, Washington Post a Kuřimském věstníku. Ať se Donald zastydí a udělám mu tak mezinárodní ostudu!

0 0
možnosti
MS

"Tak nevím – já jsem přesvědčen, že žijeme již téměř tři desetiletí v demokracii, a proto by ani sportovci či jakékoliv jiné celebrity neměli být v médiích „kádrováni“ ohledně toho, s kterými politiky se setkávají a jaké politické postoje zastávají."

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=681441

V tom se tedy hluboce mýlíte. Pokud připustíte, že politikem může být i extrémista, který zastává vysoce nehumánní názory, je na místě, aby byla kritizována celebrita, která se s ním stýká. S demokracií to nemá nic společného. Netvrdím, že to je zrovna případ té fotografie Jágra s Nejedlým, ale takto obecně, jak jste to pojal vy, to říci nelze.

3 12
možnosti
HK

Extremista v ČR nemůže být politikem resp. ústava to nedovoluje ;-) To že někdo prohlásí, že by cikády měly pracovat je snad podle vás extrémní?;-D;-D Souhlasím s tím, že kdyby 80% snědočechů opravdu pracovalo, byl by to pravý extrém.

7 0
možnosti
BM

Dříve za "normalizace" pokud "umělec" zapěl nějakou oslavnou píseň, nebo namaloval nějaký obraz kde byla třeba fabrika s kouřícím komínem, tak takový "umělec" byl ceněn. Dnes stačí napsat něco o Zemanovi. A pisálek si myslí že je hrdina. Není! Mě se jeví přesně tak jak to pan prezident říká.

6 2
možnosti

Žijeme v demokracii. Tudíž si každý může dělat co chce a kritizovat co chce a koho chce. Ve skutečnosti jde úplně o houby. Jedna nevýznamná novinářka zkritizovala známého sportovce za to, že se na nevýznamné akci setkal s nevýznamným člověkem. A jediný důvod, proč o tom píšete je, že to byla akce Zemana.

5 2
možnosti
JN

Ono by se to ovšem dalo interpretovat i tak, že kdyby akce nesouvisela se Zemanem, tak by paní novinářka potřebu psát o Jágrovi neměla. ;-)

15 0
možnosti
SN

:-)......Josefe, gratuluji! Diskuse se perfektně rozvinula, trefil jste se.....a hlavně podráždil mnohé! R^R^R^

10 1
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik