Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pro Bretta Kavanaugha vec jeste stastne neskoncila. Pokud agresivni levicova frakce Demokratu zvitezi v listopadovych (senatnich) volbach, tak pripravuji opetovne vysetrovani celeho pripadu a pripadne "impeachment", neboli obvineni a vyhozeni z US Nejvyssiho soudu. To znamena zniceni jeho profesni kariery a pripadne i kriminal. Krome toho se on ani jeho rodina zrejme nevyhnou verejnym slovnim i fyzickym utokum levicove luzy (Antifa). Tak daleko dospela demokraacie v USA.

9 0
možnosti
MK

Bohužel máte pravdu. Neskončilo to. Profesně na něj nic nenajdou, ale ze střední školy se může "najít" hodně "obětí" Však ona si některá zase zázračně vzpomene.

4 0
možnosti
BH

Největší trauma jim způsobuje vědomí, že se možná dalo vytěžit více milionů a právníci také platí hypo...:-P

5 0
možnosti
SN

:-).......Amerika......kapitola sama pro sebe! Peníze až na prvním místě, proč toho nevyužít! Bohatnou právníci, bohatnou stěžovatelé. Kdysi jsem četl, že se chlap soudil s velkou firmou která vyrábí cigarety, že z nich dostal rakovinu a vyhrál to! Kocourkov na druhou! R^R^R^

4 2
možnosti
JL

Pane Novaku. Mluvite trochu z cesty. Ten chlap, ktery soudil cigaretove vyrobce a vyhral, dokazal tim mnoho. Nejen pro sebe, ale take pro mnohe kuraky. Vyrobci musely vytvorit fond pro pomoc tem kurakum v celych Spojenych statech. Dokazal zmenit obalky na cigarety, kde je podano, ze cigarety jsou hlavni pricinou vzniku rakoviny. I CR ma stejne oznaceni na krabicce diky tomuto muzi. Priste, kdyz budete kritizovat, snazte se znat vsechny detaily. At nemusim vas nazvat "ubrindanym kecalkem".

3 4
možnosti

Co se Ronalda týče, ona chtěla sex, ale ne anál. Takže ano, tady ho žaluje oprávněně.

Co se Kavanaugha týče, pomsta chutná i po 40 letech. Obnažování na večírku by mi vůbec nevadilo, ale vypadá to, že on k sexu skutečně používal násilí. Sice to je už promlčené, ale ...

0 2
možnosti
MD

Tvrdenie nie je dokaz!!! Mne to pripada ze Fordova klame az sa prasi!

0 0
možnosti
Foto

mi to spíš přijde jako chlubení se, ke komu všemu se vetřely do postele.

13 1
možnosti
MK

Vydělají na tom několikrát. Nejdříve za to dostaly roli ve filmu. Teď získají odškodné a pak to prodají jako příběh a nakonec můžou obchodovat s podpisy slavných mužů.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,70
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik