Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

A nejvíc to schytal od manželky, protože nebude v neděli večer doma.

6 1
možnosti
RC

Na Nohavicu loni delal natlak kvuli Zemanovi? A nebylo to spise kvuli tomu, ze udajne donasel StB?

3 3
možnosti
JN

To, že například Michal Horáček (plus někteří další) vloni vyzýval veřejným dopisem Nohavicu, aby vyznamenání nepřijal, není dle vás veřejný nátlak?

5 0
možnosti
DV

D58a14v62i76d 21V13l77k

23. 10. 2018 16:13

Vy jste mistr světa v umění vyrobit aféru z ničeho. Jo a zajímalo by mne nad kterými kandidáty jste se "Dokonce i Vy pozastavil?" Můžete jmenovat? Jinak aby bylo jasno Štěpánek mi osobně nevadí. Vám zase nevadí třeba pan Krůpa, víte vůbec kdo to je? A jak je to kontroverzní miliardář nájezdník?

9 2
možnosti
JN

Zkuste si v klidu a bez emocí přečíst můj dnešní blog ještě jednou a pokud rozumíte psanému textu, tak si myslím, že je z něho patrné, vůči kterým konkrétním jménům jsem například měl výhrady (mimochodem, i to jméno Krúpa je tam konkrétně uvedeno ;-)).

2 1
možnosti
Foto

Já si říkal kdy něco takového napíšete. Od Vás se ani nic jiného čekat nedalo. Není to adorování Zemana a hanění jeho odpůrců už trochu monotónní?

6 10
možnosti
DV

D73a96v98i69d 31V49l22k

23. 10. 2018 16:13

Tomáši co jste čekal?

2 0
možnosti
Foto

Milý kolego,

už jsme si zde dříve psali - o Laďovi Mazůrkovi.

Rád bych někdy zašel na pivo :-) Je dobrá příležitost, párkrát pojedu do UH služebně školit - do příjemné firmičky nacházející se mezi Mesitem a velefirmou vrtulníkového Ivoše, ha. První možnost je v pátek 26. 10. Kolem 13 hod budu s prací hotov. Třeba zajdeme na dobrý hamburger v průchodu v rohu náměstí (jak se jde ke Grandu).

Anebo přijeďte na sraz moravských blogerů do Ostravy, pořádá to tuto sobotu Tomáš Vodvářka a píše, že z UH by se klidně dalo přijet: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679597

Přihlašuje se neformálně v diskusi pod tímto jeho blogem.

Nebo se sejdeme jindy. Prosím, pošlete mi spolehlivé rychlé spojení na sebe na mail info@gruber.cz - a domluvíme se. Já mám všechny dalši kontakty na sebe na http://www.gruber.cz

:-)

0 0
možnosti
JN

Díky, napíšu Vám.

0 0
možnosti
Foto

Marek Hilšer by mohl na Václaváku uspořádat demonstraci proti Štěpánkovi svlečený do půl těla, jako když demonstroval na podporu ukrajinských pučistů.

4 4
možnosti
Foto

koukám, vy ty prezidenstký kandidáty nevydejcháte

11 2
možnosti
Foto

Patřím mezi důrazné odpůrce a kdybych nad jeho laureáty kroutil hlavou, tak už bych byl bez ní, protože trochukroucení nepovažuji za adekvátní. Ale v tomto případě hlavou kroutit nebudu a už vůbec nemám důvod (jako u Jarka, který to v podstatě před rozhodnutím o jeho omedajlení sám odmítal), abych Štěpánka napadal za to, že chce medajli přijmout. Jeho sportovní dráhu jste popsal dobře a jeho přístup k reprezentaci stejně tak a to jsem u něj vždycky oeňoval.

Proto mu ocenění přeji a vůbec to nebudu znevažovat tím, kdo mu jí udělí.

19 0
možnosti
JZ

Tak to jste napsal článek jen kvůli tomu, že nějací lidé v diskuzi Štěpánka neprávem kritizovali a že je to ubohé? No nevím, s takovou byste mohl psát komentáře k jakékoli informaci, která na idnesu vyjde, protože téměř u každé se najdou v diskuzi nesmyslné nebo očerňující výroky. Co má být?

11 3
možnosti
DR

Radek je bezpochyby jeden z těch který si vyznamenání za vzornou reprezentaci zaslouží takže klasické výkřiky nějakých jedinců v diskuzích kteří do toho tradičně museli zamíchat politiku, bych bral s velkým úsměvem.

19 0
možnosti
DV

D43a90v95i94d 10V92l64k

23. 10. 2018 16:17

Jistě a nemá cenu z toho vyrábět aféru.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik