Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Opravdu skvělý výkon - hlavně ti lidi, které vyznamenal. Kolik bylo mezi nimi agentů StB?

lidi jako Zbořil, Procházková, Krúpa, Krampol, Vyskočil, Strnad, Sýs, Kohoutová, Best si vyznamenání prostě nezaslouží. Nikdo z nich podle mě ve svém oboru nevyniká takovým způsobem, aby měli být vyznamenáni.

U sportovců bych osobně (ale nikomu to nevnucuji) dával vyznamenání po skončení kariéry (jako v případě Štěpánka, Sukové), v průběhu kariéry bych to akceptoval u někoho, kdo zaznamenal megaúspěch (typu Ledecká). Proto celkem nechápu vyznamenání pro Čecha, Kvitovou, kteří za sebou nijak výjimečný rok nemají a minimálně druhá jmenovaná evidentně s koncem kariéry v brzké době nepočítá.

0 0
možnosti
JN

Jak jsem napsal v závěru blogu, k některým vyznamenaným určitě výhrady mám, nicméně to na rozdíl od některých jiných v souvislosti s průběhem oslav nepovažuji za tu úplně nejdůležitější věc (zvlášť, když se tohle téma rozebírá každý rok a u každého prezidenta).

Jenom k Čechovi a Kvitové: Čech sice v anglické lize stále chytá, nicméně reprezentační kariéru již ukončil. U Kvitové se možná se státním vyznamenáním ještě mohlo počkat, ovšem na druhou stranu ho také klidně mohla dostat již dříve - vyhrát dvakrát Wimbledon rovněž považuji za megaúspěch, který hned tak brzy nějaká česká tenistka asi nepřekoná.

1 0
možnosti

Dostali jsme se do zvláštní situace. Místo, abychom vnímali, o čem Miloš Zeman hovoří ve svých projevech 28. října, radujeme se, že si odpustil očekávanou dávku hulvátství, nadávek a sprostoty. Dopracovali jsme to skutečně daleko, ale rozhodně není proč jásat. Lepší už to ovšem se současnou hlavou státu nebude.

11 2
možnosti
OZ

Je to ovšem důvod k radosti? Nikoliv, jedná se jen o jakýsi pocit úlevy, že se tentokrát nemusíme za našeho nejvyššího ústavního činitele stydět. Postupem let ve funkci se totiž Zeman stal nepředvídatelným a tím i nebezpečným. Na každé jeho vystoupení je nutné se dívat se zatajeným dechem a doufat, že to třeba tentokrát nebude tak hrozné.

V neděli nebylo, za což svým způsobem patří prezidentovi dík. Je to však hodně málo, když se mu dá poděkovat jen za to, že se jednou za čas chová jako důstojný starý muž.:-)

6 2
možnosti
JC

J64i85r44i 97C28e93r91n62y

30. 10. 2018 8:57

„Každý máme úroveň, jakou máme. Někdy tuto úroveň předvádíme i při těch nejméně vhodných příležitostech.“ ... ano, treba u toho, nez se spitej malem vyvratim na krunovacni klenoty :-P

3 3
možnosti
JC

J21i30r20i 77C27e65r22n60y

30. 10. 2018 8:53

Pokud za 'brilantni projev' povazujetet to ze byl bez vulgarit a bez utoku na odpurce, tak to jsou pane autore Vase ocekavani od prezidenske role hodne nizka...

6 6
možnosti
JN

Pane Černý, opravdu jste přesvědčen, že by každý náš politik (tedy např. Schwarzenberg, Sobotka, atd.) dokázal přednést po obsahové stránce tak brilantní projev jako Zeman?

5 0
možnosti
JP

Nádhera, krása, prostě super - náš prezident neřekl nic sprostého!! To nám už stačí opravdu málo

10 4
možnosti
TH

V tom rozhovoru s Babišem si neodpustil "blbce". Když vezmu, že jde o prezidenta a jedná se o rozhovor ku příležitosti státního svátku, tak je zařazení do skupiny "buran z vesnické nálevny" zcela na místě.

Ale co, pro jeho voliče je to roztomilý znak lidovosti.

5 1
možnosti
IM

I17v82a69n 72M66i25n52á69ř

30. 10. 2018 1:28

Útočit na Zemana se stalo již únavnou módou. Ať již je jaký chce - jeho mluvené projevy jsou vždy vyjímečné, i když s ním nemusíme ve všem souhlasit. Zatímco mnoho politiků omílá jen prázdné fráze .. on nikdy nenudí.

9 1
možnosti
RC

1) lze ocenit, ze mluvi spatra

2) jeho projevy jsou casto urazlive. A kdyz se urazek vyvaruje, co je na nem pak zajimaveho? Casto naprosto bezobsazny. Co treba rekl zajimaveho? Nejaka vize do budoucna?

2 4
možnosti
TT

Kdyby Zeman pozval Feriho na Hrad, jdu do stodoly pro tu staró kulovnicu. Ale ne na Feriho. ;-)

No, sranda pryč. Mě zaujaly v této souvislosti dva články ve zdejších Babišovinách, pokud si vzpomínám, jeden z nich komentář: že prý "Zemanovo vyznamenání není potřebné", nebo tak, a "Zeman snižuje hodnotu vyznamenání". Články jsem nerozklikl, jsem dostatečně zkušený, neomarxtistických a havlistických článků už jsem přečetl víc než student VÚML marxových slov - jednotlivých.

A teď k tomu hustě politicko-nekorektnímu Zemanovi řeknu už jen to: Němci nám ho závidí. Howgh

5 7
možnosti
Foto

Ano,závidí nám ho celý svět.Je to velký státník....;-D

4 4
možnosti
MB

Nemyslím to ve zlém - Přece není možné se radovat, že prezident tentokráte nic nevyvedl! Myslím si, že Státní vyznamenání pro občana a společnost význam má. Jistě, je to ocenění jednotlivce a impuls pro ty další. Problém je jako vždy. Jsou tu lidi, kteří se něčím živí - Krampol, David, Vyskočil - máme v obci pana Voznicu instalatera, opět nemá nic! Vadí mi, ta přímá linka oceňování věrných - Fencl, zakladatel spolku přátel Zemana ap. Nejrozumější by bylo, kdyby Miloš ocenil Zemana - Pak by to bylo takové vyvážené ... :-)

1 0
možnosti
SN

:-)......Pane Bučku, než něco tak hloupého napíšete tak si zjistěte proč ho vyznamenal.

Ing. Fencl, jako ministr zemědělství se zasadil o rozšíření vinic, když bylo jasné, že nám to slavná EU zakáže. Stejně jako byl zbourán dva roky starý cukrovar v Hrochově Týnci, Byla omezena výměra pro pěstování cukrovky. Kdysi jsme v tom byla velmoc, co jsme dnes? Příštipkáři z milosti EU! !!!!!!

2 5
možnosti
AM

Pseudodemokraté = odpůrci Zemana budou kvičet už jenom z principu Antizeman.

7 2
možnosti
JK

Úroveň MZ už je tak nízko, že není kam klesnout. Takže já bych jeho výkony zase tak neadoroval. Navíc, pokud se už radujeme už i z toho, že prezident tentokrát vyloženě neudělal osudu, ukazuje to na ubohost nynějšího prezidenta. A o vyznamenání pro individua typu Michala Davida ani nemluvě.

13 6
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik