Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Josefe, shrnul jste to správně, ale proč, pro všechen vílí prach na světě, píšete o jakýchsi "islamistech"? Myslel jste přece muslimy? 8-o

0 0
možnosti

(Omlouvám se, to jsem ještě nedočetl. ;-))

0 0
možnosti

...... by si na tej kauze mohla vysloužit ostruhy ta Šojdrová,- oběti pravýho islámu má na dosah ruky tak ať si je pozve k sobě dom,- aspoň nebude čarovat se sirotkama, kerý maj za sebou výcvikáč v ISIL ,- ........... chuděra humanitou umanutá VEU!

0 0
možnosti

Vzpomínám, kolik fotografiíí z manifestací islamistů jsem za poslední měsíce viděla.Jen už si nevzpomenu, z kterých muslimských zemí to bylo, protože byly všechny jak přes kopírák. Škaredí mladí i staří muži, jakoby zrovna opustili zdravotní zařízení, kde byli zavření pro různé psychické nemoci, s otevřenou hubou, ve které obvykle chybělo několik zubů, ruce zatnuté v pěst, zvednuté nad hlavu. Z očí sálá nenávist ke všemu, co není muslimské. Lhostejno, za co, nebo proti čemu manifestovali. Scéna byla pořád stejná. Ono to zní skoro xenofobně, ale zkuste si kteroukoliv takovou fotku prohlédnout. Klidně z posledních demonstrací za oběšení Asíi Bibi.

7 0
možnosti
Foto

Když má stát debilní zákony, tak toho využijí ti co chtějí po ostatních, aby žili a jednali tak jak jim oni dovolí.

0 0
možnosti
Foto

Odpůrcům islámu dávají za pravdu především islámské texty.

2 0
možnosti

I dějiny, Filipe, i dějiny.

0 0
možnosti
Foto

Je to jeden z otřesných případů, sleduji ho od chvíle, kdy jsme podepisovali petici za její propuštění. Ne že by to byl nějaký hrdinský čin, ale nenapadá mě nic víc co udělat....

5 0
možnosti

R^karma, není co dodat

1 0
možnosti

Saudská arábie, Pakistán, Turecko..., vypadá to, že si jindy tak citlivé, osvícené USA, kamarády moc dobře nevybírá a je úplně jedno zda zrovna vládnou republikáni, či demokrati...:-)

2 0
možnosti

Pořád nechápu, čím jsme si zasloužili nekonečné agitky o hodném islámu.

15 0
možnosti

Ty agitky zuřivě rozsiřuji vlastizradci a 'politicky korektni' media.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik