Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V50l17a35d90a 33V78a19n68e74k

14. 11. 2018 14:49

Je přece běžné, když multimilionáři posílají své nemocné děti na Krym;-D... Ruské zdravotnictví je přece špičkové, zvláště na okupovaném Krymu..;-)

5 3
možnosti
SN

:-).....Pane Vaneku, Vy víte, že byl na Krymu? Vyřešení víza trvá i měsíc ?

1 1
možnosti
ES

Ti dva ňoumové nepochopili že tou reportáží Babišovi neublíží, ale pomohou a tak se i stalo. Preference ANO stoupají. Jsou to zoufalci které Babiš vyhodil Z redakce a oni se mu za každou cenu chtějí pomstít,ale nějak se jim to nedaří,spíše mu tím pomáhají. Blahoslavení chudí duchem .Co dělá policie?? Nestal se tím trestní čin ,myslí s tou skrytou kamerou??

7 8
možnosti
Foto

Stoupají?To je jen Babišuv vlhký sen.Maximálně stagnují....

5 3
možnosti
JA

J43i12ř80í 47A49l55e46x37a

14. 11. 2018 13:33

Ruští aktivisté a ANOisté jsou dnes přednostně zařazeni do výběru... Komupak ty noviny asi patří.... :-P

9 1
možnosti
RC

Nozicka je tam skoro s kazdym svym blogem

3 2
možnosti
RS

R47u55d81a 43S19l82a74v65í82k

14. 11. 2018 13:26

Podivné způsoby ANOistů - vůbec je nezajímá obsah dokumentu a odpovědi A.Babiše ml.

14 3
možnosti
RC

1) Babis mel odstoupit uz davno

2) manipulativni otazky? Sam AB ml. jim rikal veci, na ktereho se ani neptali

Mne osobne prisla reportaz ferova, ve vsi slusnosti. Kubik dokonce vcera rikal, ze i nasledne byli v emailovem kontaktu s AB ml.

3) u rozhovoru byla matka - lekarka. Myslite, ze by to nestopla, kdyby byl AB ml. mimo?

4) email na policii kvuli unosu/drzeni na Krymu poslal sam AB ml.

5) je mi divne, ze Vam neprijde divne, ze policie udelala mene, nez novinari. Policie nevyslechla AB ml. ani kvuli unosu, ani kvuli Capaku

6) Co Vy vite o novinarske etice? Proc se ji neridite pri psani blogu?

7) proc se snazite naznacin neuspechtile cile, kdyz sam vite, ze Slonkova se zabyvala v minulosti radou pripadu v nejvyssi politice?

8) Pokud Babis mluvi se svymi podrizenymi tak, jak popisoval Jurceka vladu, pak se nedivil, ze odesli z MFD. Pokud po nich chtel podobne veci, o jakych byla nahravka s Pribilem pak se tez nedivim

9) reportaz je jen jednim z mnoha kaminku do mozaiky tvorene z ruznych zdroju, ruznymi novinari. Ten, kdo v kauze casto prokazatelne lhal, je premier. Premierova rodina brani rychlemu prosetreni. Uz mu ubehla 1/4 volebniho obdobi, takze protahovani je jen v jeho zajmu, pokud nechce skoncit u soudu

18 4
možnosti
RC

10) Vam neprijde divne, ze policie ma omluvy kvuli vyslechu podlozene zpravou psycholozky, ale AB ml. nic o takove zprave nevi? Policie, kdyz nekoho predvolava, tak si omluvenku sama aktivne neporizuje. Tu zpravu tam tedy musel poslat nekdo aktivne. Kdo a proc? AB st.? Zpravu od pani, ktera je v jasnem stretu zajmu?

7 3
možnosti
JZ

Co s tím má společného duševní onemocnění? Pokud je duševně nemocný při smyslech, což tito lidé většinou bývají, může normálně vypovídat a není důvod jejich výpověď nějak znevěrohodňovat. Něco jiného by bylo, kdyby zrovna trpěl nějakými těžkými psychickými ataky během té výpovědi.

8 1
možnosti
TB

No, pokud jste sledoval tu samou reportáž, tak na ní pan Babiš jr. opravdu není v nějaké svěží psychické pohodě, navíc mu skoro každou odpověď ti dva reportéři vkládají do úst.....takže bych byl k té výpovědi velmi rezervovaný ;-)

6 11
možnosti
Foto

kdo to viděl nemůže mít pochybnosti. Perfektní reportáž a investigace. Jak ještě může někdo mít sebemenší důvěru v Babiše mi fakt není jasné.....:-/

15 3
možnosti
AC

O nezavislosti policie a zastupitelstvi se taky muzeme jen dohadat, ze...ze mnohdy muzou jednat v necim zajmu...ci byt aktivne pasivni...o tom skoro nepochybuji. Myslim, ze investigativni zurnalistika ma smysl...kolikrat uz poukazala na velke kauzy, viz napr. kauza Snowden v USA. Tady v te kauze jsem vsak na vazkach, nepochybuji, ze v tom je Babis namocenej...a ze pravda skutecne muze byt blizka tomu, o cem vypovida reportaz..i kdyz v ni neverim vsemu, je dost sugestivne podana, reportaz se da take ruzne sestrihat a vysledek pak muze byt takovy, jaky si preji novinari uz predem...viz jen ta trapna forma nataceni ve stylu thriller detektivky...A jestli opravdu nekdo neni nezavisly, tak to jsou ceska media v popredi se Seznam zpravy, DVTV a jim podobnym, kteri bez Babise a Zemana prakticky nemuzou zit, stejne jako nemuze zit CNN a NYT bez Trumpa v USA. Nevim, jsem nekde uprostred...Babis rozhodne neni zadnej svatousek, je v dotacnich podvodech namocenej az po usi ( i kdyz se co ja vim jednalo o zalezitosti jeste pred dobou, nez se stal premierem)..coz je alespon z moralniho hlediska dost na povazenou...tresne pravni hledisko necht posoudi odbornici. Za me at klidne vznikne nova vlada, budu skoro rad, nebot tahle je na muj vkus az priserne levicova. Otazkou vsak zustava, kdo se eventualne stane premierem a zda bude v zahranici hajit zajmy vetsiny obyvatel v CR...coz Babis, at uz je jakykoli, delal...a to pomerne dosti obstojne.

3 0
možnosti
ZB

Před delším časem jsem na Seznam.cz zahlédl Šímův komentář k odvolání Saakašviliho z pozice Oděského gubernátora. Byl to v podstatě monolog o tom, že za to může Putin, Putin ho zlikvidoval, Putin destabilizuje situaci na Ukrajině. O Porošenkovi ani slovo. Tím jsem Seznam.cz přeřadil mezi propagandistická média.

4 2
možnosti
Foto

Pozor, Kuciak nebyl Andrej, ale Ján. Jinak samozřejmě karma, jedeme na stejné vlně R^

2 0
možnosti
JN

Díky za upozornění, hned to opravím (zdálo se mi, že tam mám těch Andrejů nějak moc... :-))

1 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,84
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik