Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZR

Z22d91e90n97ě43k 76R42o20t62h

14. 11. 2018 12:19

Po této nehorázné metodě "investigativních" novinářů přestávám sledovat Seznam zprávy. Takový hnusný bulvár podporovat rozhodně nebudu. Škoda, že tento web promarnil šanci stát se slušným zdrojem informací. Jenom se divím, že prohlížeč Seznam toto podporuje a na svých stránkách trpí.

4 2
možnosti
Foto

;-Džijete trochu ve špatném pocitu, že policie vždycky chodí kolem věcí baletním něžným krokem. Uvidíme, jak to bylo tady... tohle nesoudím. Každopádně je mnoho věcí na světlo vylezlých jedině díky odvaze investigativních novinářů, a to na celém světě,a nejen v tomto století, kteří nasadili svou práci tam, kde na to z prapodivných důvodů policie nestačila. A taky jedině díky nim se objasnilo mnohé. Mnohé , co pak jistě okouzlí začasto dnes nejednoho zde na blogu,i Vás, jako objev, kterého se lze chytit.;-D

Mě on nikdy nezajímal. Nikdy...Ale zcela otevřeně - mluvím-li o lásce k dětem, k ochraně dětí a rodiny, mám právě teď jedinečnou šanci to dokázat. A je mi zhusta jedno, jestli vinen, či nevinen. Chlap, co tímhle mlátí dojemně do davu, aby si lidi jako v romantickém filmu získal, má okamžitě odstoupit. Má šanci dokázat, že nebude rodinu a děti vláčet stresem víc, než je už bohužel dané. Nebude právě vůči milované rodině - a je ted jedno jaké, vytvářet další peklo nasobené postem, na němž je vůbec ve hvězdách, zda má, či nemá co dělat. Pro dobro svých dětí měl mluvit pravdu kdysi a neschovávat se do křivd a kňourání. Ted má další šanci - dokázat, že věci dělá kvůli lidem, ,tady dokonce vůči těm nejbližším. Sebrat se a jít z nejvyšší politiky. Jedno jestli vinen nebo ne.

8 1
možnosti
VM

Zamýšlíte se nad metodami investigativních novinářů... Babišovi se oplácí stejnou mincí, stejnými metodami, které on používá proti konkurenci, střední podnikatelské třídě, svým oponentům, atd. Není třeba nad ním plakat...

2 1
možnosti
AL

Já bych toho Kubíká s tou Slonkovou ani moc nezatracoval. Vždyť poslouchat příkazy se musí. A když jde o peníze tak je to dokonce "novinářská" povinnost. :)

Tak to opoziční chlapci na Babiše vyzkoušeli, mínusáři si opět s chutí zam- ý-nusovali, pár fanatiků nás chtělo přesvědčit o své jediné pravdě a to bude asi tak vše.

Vláda nepadne, opozice se ke korytům opět nedostane a imigranti zůstanou i nadále za hranicemi.

.

:-)

11 3
možnosti
JZ

Obecně (většinou v úplně jiných situacích) se mi jeví jako hodně dobrý přístup, podívat se na něco z přesně opačné strany.

Zkuste se na to o těch příkazecj, povinnosti, minusování, fanaticích a korytech podívat z druhé strany. ;-)

0 0
možnosti
JZ

Babiš mladší sice nakonec mluvit začne – ovšem nejspíš netuší, že je natáčen skrytou kamerou, a také uvěří slibu obou redaktorů, že jim nejde o to, udělat jeho otci ostudu, ale pouze o prošetření toho, jak to bylo či nebylo s jeho únosem. Což Slonková s Kubíkem samozřejmě nedodrží – i když jim asi fakt nešlo jen o udělání nějaké „ostudy“, ale o to, aby se pod Andrejem Babišem otřáslo jeho premiérské křeslo.

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687606

.

Co nedodrželi? Z toho, co jsem viděl, tak chtěli prošetřit, jak to bylo či nebylo s jeho únosem.

2 2
možnosti
JN

Pokud jim skutečno šlo jen o to prošetření, tak proč prostě nepředali zjištěné informace příslušným vyšetřujícím orgánům a místo toho zveřejňovali tajně natočené video v médiích?

6 6
možnosti
VH

Tak - a teď ještě Vaše názory:

Co myslíte, byl pan Babiš jun. přinucen opustit ČR a zůstat ve Švýcarsku? (Mimochodem - jak dlouho mu trvalo získat občanství?). Bylo mu skutečně "doporučeno" navštívit Krym, aby se vyhnul výslechu? Bylo mu vyhrožováno psychiatrickým oddělením? Nebo je tak nemocný, že neví co blábolí? Pokud je to s ním tak zlé - jak mohl fungovat v podniku? Nebyl psychicky down už v době, kdy údajně nakupoval akcie ČH?

3 0
možnosti
Foto

akcie nakoupil před rokem 2010 a jak jistě víte, člověk bývá nejdříve zdráv a potom nemocen. Že mu přeskočilo je z videa nabíledni. Sám znám pár takových a ti vám zopakují, klidně že zapálili Říšský sněm a znásilnili Bardotku, teda samozřejmě za mlada.

6 0
možnosti
AL

Když jsem uviděl toto: 14.11.2018 v 8:03 | Karma článku: 38.51 | Přečteno: 1582 | Diskuse, tak jsem si myslel, že je článek na titulce ... a není.

Už teď je to úžasné skóre :)

Co by za to někteří blogeři dali, kdyby uměli takto perfektně napsat článek. :)

Málem bych zapomněl:

Karma !

.

:-)

4 1
možnosti
MM

Pro vás je měřítkem kvality vysoká čtenost a karma a všichni blogeři po ničem jiném netouží.

No, někteří jednodušší lidé to tak mohou vnímat. :-/

1 0
možnosti
MH

Pane Nožičko,

stále věřím,že s odstupem času si tyto vaše výtvory znovu přečtete a řeknete si "Bože, bych si jednu lištil!". :-)

18 4
možnosti
JM

To je najednou křiku. Přitom je to tak jednoduché. Stačilo aby Babiš starší o Čapím hnízdu odpočátku nelhal až se mu prášilo od úst. A o jeho děti by se nikdo nezajímal.

28 0
možnosti
Foto

Bohužel v partě politiků, kteří jsou daleko ničemnější než Babiš nelze jít s barvou ven. V čase ČH byl Babiš podnikatel. Politikům solil z počátku 3% a postupně až 12% úplatků. (Opakuji, jak on v TV zdůvodnil vstup do politiky) Už i to je nezákonné a zajímavé je, že za tyto jeho snadno dohledatelná slova v archívu ČT ho nikdo nehoní. Snad vám dochází proč. Úplatky solil za zakázky i dotace. No a v takovém prostředí vyhověl podmínkám dotací pro střední podniky a z ruiny v polích udělal střední firmu, aby na ní mohl čerpat dotace. Být v jeho kůži udělám to samé. Nikdo mi nemůže diktovat, co smím nebo nesmím převést na své potomky. No a potom, když ČH bylo ve stálé ztrátě, tak ho zase po uplnutí předepsané doby převedl pod velkou firmu, která ztrátu snadno překryje svým ziskem a o to méně zaplatí na daních. Sám na tom nevidím nic špatného. Snad i proto, že jsem sám podnikal a vím, co to obnáší.

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 3
možnosti
JN

Paní Poborská, v blogu jsem na tohle téma doslovně napsal:

"Konkrétně mám na mysli to, že oba redaktoři i poté, co jim bývalá manželka premiéra Andreje Babiše a matka jeho syna Andreje říká, že její syn je duševně nemocný a tím pádem se odmítá k případu vyjadřovat, a to samé zprvu říká i sám Babiš mladší, který se na nahrávce následně objeví..."

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687606

Takže nechť si každý sám udělá názorný obrázek o tom, kdo se tady snaží manipulovat či lhát.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,96
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik