Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Možná že to v Čechách trestné není - vlézt někomu do bytu, obtěžovat psychicky chorého pacienta, tajně ho nahrávat a pak tu nahrávku zveřejňovat.... Doufám ovšem, opravdu silně doufám, že ve Švýcarsku ano - a že Švýcaři tyhle mafiánské praktiky na svém území trpět nebudou a oba "novináře" skřípnou. Koneckonců ty tři trestné činy se staly na jejich území...

9 8
možnosti
PS

P19e64t60r 38S18k59á68l79a

14. 11. 2018 9:46

Nevím jak ve Švýcarsku, u nás ale zjevně zhruba 30% voličů mafiánské praktiky evidentně nevadí.

8 0
možnosti
Foto

J66a86k67u71b 47R10o22t64h

14. 11. 2018 9:40

Poslyšte, pane učiteli, můžu jako naprostý laik hodnotit principy vašeho vyučování? Pokud vím, nejste novinář, ani jste nevystudoval a nevydělával si na živobytí podobným oborem (třeba mediální studia, masová komunikace a pod.), tak proč se do toho amatérsky a zcela neznale montujete?

A ano, reportáž byla (jakož i předmětný rozhovor) vytvořena zcela v souladu s principy kvalitní investigativní novinařiny. Klidně se z toho picněte, ale je to tak, a váš sranda rozbor na tom nic nezmění.:-/

15 1
možnosti
Foto

Reportáž, za kterou by se nemuseli stydět sekyrníci z 50. let, které tak nesnášíte. Zajímavé, je že když je to tím správným směrem, tak vám to nevadí. Mně, na rozdíl od vás, takové praktiky vadily jak tehdy, tak dnes.

2 1
možnosti
ZK

zdá se, že novináři Slonková a Kubík mají ve své novinařině ještě rezervy. Slyšel jsem, jak si stěžovala zpěvačka Vondráčková, že jim investigativní supové vybírají popelnici. Jasně, popelnice jako zdroj informací může hodně prozradit. Je to sice trochu ekl, ale stačí se jen chvíli neštítit a mohu být být na med. trhu jednička.

2 0
možnosti
LB

Pane Kloboučníku, Vondráčková mluvila o bulvárních novinářích, ne o investigativních. Holinky opravdu nejsou hodinky.

4 1
možnosti
Foto

Pokud si vzpomenete za co odstupovali premieři v minulosti,je dost komické,že nyní vyzýváte k opatrnosti.:-)Máte pravdu,proti pár nevysvětleným statisícum za byt Grosse je to co předvádí Babiš vše křištálově čisté.Trestně stíhaný premier,svého syna,kterého využil jako bílého koně pro své podvody dá proti jeho vuli uklidit na Ukrajinu.Situace jako ze špatného mafiánského filmu a my máme být opatrní....

15 0
možnosti
Foto

J24a73n 80Š41i16k

14. 11. 2018 9:22

Způsob práce pani Slonkové se mi nelíbí a z jejích kauz mám divný pocit. Z videa je zřejmé, že pan Babiš mladší psychicky v pořádku není. Jenže. Pokud tomu tak je, tak proč panu Babišovi staršímu nevadilo, že se jeho syn podepisuje pod důležité dokumenty? Kauzu za zásadní stejně nepovažuji. Zásadní je, že premiér již měl odstoupit při podezření v případu Čapí hnízdo. Čestný a zásadový politik by to udělal. Na rozdíl od mnohých si však nemyslím, že by na západ od nás byli politici o tolik lepší než naši.

2 0
možnosti
Foto

když to podepisoval, mohl být zdráv.

3 0
možnosti
RK

Nechci případ hodnotit, protože v takových situacích je opravdu vidět jen špička ledovce a i o tu by se rozmlátila loď mnohem větší než pět Titaniců dohromady. Jen mi přišlo divné, že Babiš jr. vlastně na všechny otázky neodpovídal, jen vždy zopakoval ochotně "nápovědu", která mu byla poskytnuta. To zkrátka nepůsobí věrohodně. Buď na tom byl tak špatně, že nebyl schopen odpovídat, nebo je tak manipulativní, že když za ním přijdou za dva dny docela jiní lidé a "předloží" mu jména jiná, opět je použije ... a jede se dále, močálem černým kolem bílých skal.

2 1
možnosti
TB

Tak na tom videu je evidentně duševně nemocný člověk, který v podstatě na každou odpověď odpovídá podle toho, co mu ti dva reportéři vkládali do úst.....navíc pokud má nějakou psychotickou poruchu, což nikdo z veřejnosti naprosto správně neví, tak ty údaje o pobytu na Krymu mohly být součástí jeho paranoidně persekučních bludů..... takže to chce klidnou hlavu a počkat na více informací, než se vyvodí nějaké závěry ;-)

3 0
možnosti
JH

Těžko od uvedených novinářů předpokládat, že si z etických důvodů nechají ujít tuhle senzaci, vadí mi jen to jejich pokrytectví...

5 3
možnosti
LV

Myslíte to pokrytectví, s jakým odhalili, jak AB starší chrání svou rodinu tím, že na její psychicky nemocné členy převádí ty části Agrofertu, kde to smrdí nějakou levotou, která by se mohla provalit? No to je opravdu ohavné.

6 0
možnosti
Foto

Někdo jednou nasadil na Andreje jeho vlastní zbraně a všichni kobliháři se z toho mohou zvencnout.

26 0
možnosti
Foto

Zatím se z Babiše může zbláznit hlavně Petr Fiala z ODS a jeho příznivci.

Ten již Babiše odsoudil a proto Babiš MUSÍ odstoupit.

3 4
možnosti
MS

Novinářům otevřela Andrejova matka a víceméně je odmítla, že s nimi syn nebude chtít mluvit. Andrej se pak objevil sám ze svého rozhodnutí a je zřejmé, že byl rád, že může něco sdělit. Jeho výroky byly z cca 90% jeho iniciativa, odpovědi na dotazy jsou v menšině. Později s novináři komunikoval emailem a schválil zveřejnění. Že byl pořizován zvukový, případně obrazový záznam muselo být matce i synovi jasné. Jestli to bylo zmíněno v následné emailové korespondenci nevíme.

15 0
možnosti
AL

Slušný člověk se od takových estébáckých manipulatívních metod bude vždy distancovat.

2 2
možnosti
MS

Myslíte zneužití psychiatrie a tvrdou manipulací vedoucí k vyštvání na Krym? To je opravdu StBácký rukopis!

8 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik