Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Zdá se mi, že hnutí ano a Andrej Babiš natolik vadí tradičním rozkrádačům státu, že jej chtějí odstranit za jakoukoli cenu. Netvrdím, že je Babiš lepší než oni. To ať zhodnotí historie a možná i policie a soudy. Jen mám názor, že tradiční rozkrádače zřejmě nepustí ke korýtkům a tak jej za to nenávidí.

4 10
možnosti
Foto

Hnutí ANO nikomu nevadí.Pokud by Babiš odstoupil,muže být premierem kdokoliv jiný z hnutí ANO.Kde je problém....?Asi v tom,že nic takového není možné,protože ANO je jen křoví pro Babiše...co ukradl Fiala nebo pirát Bartoš,že je nazýváte rozkradači...?

11 1
možnosti

Ano, Slonková s Kubíkem po půl roce pochopili, že po Burešem nebudou mít volnou ruku v jeho kauzách. Proto odešli. A Vaše podsouvání, že vše dělají z pomsty, je dětinské. Slonková se proslavila jako investigativní novinářka a prostě dělá to, co jí jde nejlépe.

10 4
možnosti
Foto

Reportáž zřejmě přišla s křížkem po funuse. Jiný server uvádí následující:

"Zájmem reportérů bylo dozvědět se něco více o e-mailu, který před rokem (!) poslal Babiš jr. na Kriminalistický ústav Praha. Psal v něm, že ho někdo „drží na Ukrajině proti jeho vůli a chce po něm, aby dělal věci, které dělat nechce“. Policie se následně informací o údajném únosu Babiše jr. zabývala a od právníků premiéra (Babiše sen.) dostala foto Babiše jr. z Bratislavy, kde byl vyfocen spolu s jeho matkou (první premiérovou ženou) a s tiskovinou aktuálního data. Babiš jr. byl tedy s matkou v Bratislavě, a nikoliv unesen na Ukrajinu, pročež tedy policie celý případ odložila."

Pominu-li, že záležitost je rok stará a pochybná, zajímalo by mě, proč se Babiš jr. obrátil na právě kriminalistický ústav, který se zabývá technickou stránkou vyšetřování.

5 3
možnosti
LV

Možná právě kvůli té fotce. Projděte si svoje album a spočítejte, na kolika fotkách jste vyfocena "s tiskovinou aktuálního data"...

1 0
možnosti
Foto

Ale aby kvůli tomu byla vznesena otázka odstoupení vlády, a to okamžitě, bez prověření výpovědí jednotlivých aktérů, to zde někdo v pozadí příliš silně tlačí na pilu.

6 1
možnosti
LV

A za co sestřelil Paroubek Topolánkovu vládu uprostřed českého předsednictví EU? Za vykonstruovanou kauzu o předražené zakázce. V případě Babiše se o takové "prkotiny" dneska ani nikdo nezajímá.

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě máte pravdu R^

Tady už nejde o nějaký zájem spravedlivě vyšetřit kazu Čapí hnído, ale o likvidaci Babiše za jakoukoliv cenu.

Když jsem včera sledoval Petra Fialu z ODS, tak mi z historie připomínal fanatika typu Savonaroly: Babiš MUSÍ, MUSÍ, MUSí ODSTOUPIT!

6 9
možnosti

Pokud jde o fanatiky, mrkněte do zrcadla....

13 3
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik