Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K42a17r59e83l 23V24a52n54ě33k

20. 11. 2018 11:48

Pane Nožičko doufám, že za svoje prezentované názory dostáváte zaplaceno. Pokud snad píšete z vlastního přesvědčení tak je mi Vám líto.

0 0
možnosti
JN

Pokud to, co jste napsal, myslíte vážně, tak je mi naopak líto Vás.

0 0
možnosti
JD

J74i33r34i 80D12v66o51r52a91k

18. 11. 2018 18:47

Pokud ma syn Babise opravdu Svycarske obcanstvi, tak bych podal na jeho miste zalobu u Svycarskych soudu.Tecka. Neexistuje,aby tyhle pseudonovinari takovym hnusnym zpusobem zjistovali cokoli, pokud se nejedna o verejne pristupne misto. V byte, na chodbe i na balkone je zapotrebi povoleni od Svycarskych uradu a to se vydava pouze pri velmi zavaznych podezrenich. Pokud jedu do ciziny, musim dodrzovat zakony te zeme a ne si delat co chci, natoz u nemocneho cloveka. Nebo by jste si kopli do nekoho na voziku? Ja ne...!

3 0
možnosti
Foto

Morální aspekt uvedené reportáže je jedna věc, informační hodnota obsahu je ale věc druhá. A ta je nesporně vysoká. Obsah reportáže je primárně určen divákům Televize Seznam, nikoliv orgánům činným v trestním řízení či politikům, z nichž někteří dle mého cynicky tvrdí, že reportáž nepřinesla nic nového, protože oni to už dávno četli v trestním spisu k věci Čapí hnízdo. Veřejnost totiž z principu tento trestní spis nezná a nechme tak na ní, aby zvážila váhu informací a okolnosti jejich pořízení.

Cena reportážního materiálu není ani tak v tom, že přináší neotřesitelná vážná tvrzení, ale v tom, že staví celou věc Čapího hnízda do obecnější pozice a že klade celou řadu otázek. Je například ČR už tak malá, že v případě potřeby narazím na psychiatra, který čistě shodou náhod vykonává nějakou souběžnou činnost v Agrofertu?

0 1
možnosti
Foto

H55a16n51a 34V73l67k46o82v57á

16. 11. 2018 7:20

Víte, Josefe, jedna strana mince jsou způsoby Slonkové s Kubíkem, druhá strana mince jsou způsoby "strachu o rodinu" Andreje Babiše.

Pokud někdo zneužije své děti v podvodu a brání v jeho vyšetření i za cenu zveřejnění jejich psychiatrických diagnóz a "péči" o "nemocného" syna svěří místo odborníkům poslíčkovi z Agrofertu (kterého onen syn skoro nezná), myslím že ten člověk nesleduje zájem svých dětí jimiž se neustále zaklíná.

Naopak. Zneužívá své děti nejhrubším způsobem. Navíc kvůli částce, která pro něho osobně znamená pár drobných...

P.S. Včera, to už byl tento Váš článek zveřejněn, jak jsem se dívala, A. Babiš mladší poslal redakci Seznamu e-mail kde toto chování svého otce popisuje a de facto dává za pravdu těm co kladou nepříjemné otázky.

0 2
možnosti
JN

Zdravím Hanko, já v tomhle článku hodnotím to první - tedy způsoby, ke kterým se snížili Slonková s Kubíkem.

Babiše tímto nehájím, za dané situace by asi bylo rozumnější, kdyby ho na pozici premiéra vystřídal někdo jiný z ANO (nemělo by se to však dít pod tlakem ulice), ale ani to nemůže být pro ty dva investigativní novináře omluvou.

A k Babišovi mladšímu - je otázkou, nakolik lze vzhledem k jeho zdravotnímu stavu brát jeho výpověď věrohodně.

1 0
možnosti
Foto

V50l44a13d56a 71V76a25n27e75k

15. 11. 2018 6:29

Krym jako okupované území je velmi střeženým místem. „Je vyloučeno, aby něco takového, jako ukrývání se syna Andreje Babiše na Krymu, ruským úřadům a ruským tajným službám ušlo. Mimo jiné proto, že v žádosti o vízum musel uvést místo pobytu. Cizinci na Krymu jsou navíc ruskými tajnými službami velice pečlivě monitorováni,“

Krym jako úkryt pro Babiše mladšího byl v dnešní době úplně šílený nápad. Nechci ani domýšlet, jaké páky to Rusům na Babiše staršího dávalo,“

Z hlediska dosahu české policie to ale byl téměř dokonalý úkryt. Oficiální cesta vede jen přes ukrajinské úřady, ale ty na Krymu nefungují. Na poloostrově je tak nyní pro Česko právní vakuum.

0 2
možnosti
Foto

Tak moment. Pokud si přejete prošetření tohoto případu, tak na vás tohle video udělalo nějaký dojem. Dobrá práce novinářů v tomto případě. Osoba sloužící veřejnému zájmu, musí s takovou možností počítat. Jiného názoru bych byl, pokud by se prokázalo, že Slonková je členkou skupiny Šuman. Potom bych měl za to, že chce Babiše za každou cenu zničit. A jde přes mrtvoly.

0 1
možnosti
JP

Spíše byste se měl všímat podivných způsobů konání Babiše. A také toho, že policie podivně dlouho "vyšetřuje" případ Čapí hnízdo. Jednoduchý a primitivní podvod, na kterém není co vyšetřovat. Policie nebyla ani schopna za více než rok najít a vyslechnout Babišova syna, tak to udělali novináři. Babiš v tichosti vrátil peníze do Bruselu a doma se to už nějak ututlá...Z moci premiéra...

0 1
možnosti
JR

J29a16n 16R58á50ž

14. 11. 2018 21:30

Mírně řečeno jsou Slonková s Kubíkem senzacechtiví manipulátoři s informacemi. Ze záznamu je zřejmé, že odpovědi mladému Babišovi napovídal Kubík. To dělá z celé kauzy nevěrohodnou disktreditační kampaň Babiše staršího.

To ovšem nic nemění nic na mém přesvědčení, že už je těch průšvihů má Babiš tolik, že by měl z velké politily zmizet i když se např. u Čapího hnízda trestní čin nedokáže . Je totiž jako hadovka smrdutá, což je nejedovatá houba, ale většina lidí se jí zdaleka vyhne, protože páchne jako mršina.

3 0
možnosti
AN

Zase to staré:"účel světí prostředky"...

3 0
možnosti
KT

Už je to tak.

Majitel Seznamu je napojený na Sorose.

Teď už jen ty zmanipulované lidi do ulic.

3 0
možnosti
JN

Fakt na Sorose? 8-o

Já jsem tedy byl přesvědčen, že za to jako vždy mohou Putin, Zeman, Klaus (a možná i Trump). ;-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik