Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Kdo seje vítr... ani jeden ze tří pánů nereprezentuje výkonem své moci to, co se včera slavilo.

8 1
možnosti
Foto

Tak to ani nereprezentují svým chováním ti, kdož ty květiny odstranili do koše. Neumí se chovat na veřejnosti slušně. A v tomto případě neplatí, na hrubý pytel hrubá záplata. Protože tím postiženým je někdo třetí, státní svátek.

10 2
možnosti
JD

Tady je ale naděláno;-D

1 1
možnosti
KS

Princip je stejný, jako kdyby šel Mengele položit věnec do Osvětimi.

10 18
možnosti
JN

Nezlobte se na mě, ale to je hodně hloupé přirovnání.

12 2
možnosti
DK

Prezident hulvát a premiér lhář položili květiny na Národní. Někteří občané to považovali za projev nejvyššího pokrytectví, tak květiny odklidili.

Lze jim to zazlívat? Myslím, že ne.

11 14
možnosti
Foto

A neměla by to být naopak skvělá zpráva pro tyto některé občany, že ti dotyční jsou k takovému pokrytectví nuceni veřejným míněním. Naopak květiny tam hodně dlouho měli být ponechány.

1 3
možnosti
PK

Já bych to neřešil za sebe to mám jinak, nejsou lidé, které nenávidím. Jsou jen lidé, na kterých mi přestalo záležet.....a pokud chce kdokoliv cokoliv vložit na veřejné místo nebránil bych mu jen hrob mé rodiny je jen náš a tam si to ohlídám...

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
18 1
možnosti
VV

Petre bejt Francouzem tak bych byl radsi kdyby nezvedl tu dan. ale mozna bydlet nekde jako v prazske Mezibranske, mel bych opacny nazor. jeden se nikdy nemuze zavdecit vsem.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
30 7
možnosti
Foto

Tak na Slovensku odstoupil premier a nahradil ho jeho kolegy z vítězné strany.Vláda ve stejném složení pokračuje dál,jen s jiným premierem.To je nerespektování voleb?Proč něco takového není možné u nás?To je Babiš v ANO sám a nikdo jiný mimo něj nemuže být premier....?

4 7
možnosti
Foto

Stačí se podívat k sousedum,kde si připomínají stejný svátek.Prezident společně s premierem položili dopoledne věnec k památníku a Kiska uveřejnil projev k výročí.U nás premier pokládá kytici o pulnoci,prezident je zalezlý a mlčí.Vidíte ten rozdíl...?Proč to tak nejde u nás?A vyřešíte nějaké vyhozené kytky....

6 5
možnosti
Foto

I44v18a86n 40M21a31r38e47k

17. 11. 2018 21:23

Kiska pronesl "projev" u kterého bylo pár lidí. Víc jich tam raději nepustili. Rv

3 1
možnosti
KK

Bolševici jsou ti co se nemíní zpovídat a s těmi dole si vytírají.....:-/

0 0
možnosti
TT

Pane Nožičko, před třemi dny prezident Zeman řekl, že Babiš bude premiérem a klidně jej bude držet u moci i proti vúli parlamentu a vy se zabýváte kytkama!

14 5
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,25
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik