Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdo nic neurčuje, to zase píšete nesmysly, jak je vaším zvykem, ale ty květiny vyhodili správně. Protože ti dva - Zeman s Babišem, mohou 17. listopad pouze zneuctít, ne uctít.:-/

11 29
možnosti
PH

A kdo o tom rozhoduje? Vy, Bůh, Osud. Je smutný, že se Premiér bojí na ulici. A ještě Premiér úspěšné vlády. A proč si myslím, že je úspěšná - no za její působení se zvedají platy, důchody, a celkově víc ta vláda dává, než bere.

10 5
možnosti
JH

V 89 jsem zvonil na Václaváku klíči/zrovna včera jsem ten svazek náhodou našel/,

ale kvůli tomu co se děje dnes v Praze, to opravdu nebylo.

26 0
možnosti
JZ

A on někdo určoval, kdo může pokládat květiny? To mi uniklo. Ve svobodné zemi se mohou květiny pokládat i vyhazovat do koše.

2 13
možnosti
JN

Takže je podle Vás beztrestné, když například někdo přijde na hřbitov a vyhodí tam do koše kytice ze všech hrobů, které se mu nelíbí? 8-o

16 5
možnosti
Foto

Pane Nožičko možná jste můj dotaz dole ve vlákně přehlédl, proto ještě jednou: Pan Petřík (13:17 hod.) přirovnává příznivce Demokratického bloku k bolševikům a tvrdí že už to píšete podobně jako on. Ale pane Nožičko, vy se proti tvrzení p. Petříka neohrazujete. Takže s ním souhlasíte?

4 6
možnosti
JN

Pane Flaško, kdybyste počkal o 2 minutky déle, tak jste se mé odpovědi dočkal a nemusel sem něco zbytečně kopírovat podruhé. ;-)

Doufám, že už jste nyní spokojen.

6 0
možnosti
Foto

Já bych to pane Nožičko nepojímal tak dramaticky, protože právě takovéhle akce vždycky u nás zvyšovali podporu těm na které bylo obrazně řečeno plivnuto a snižovalo těm, co plivli.. Tak že v konečném důsledku to stejně prospěje těm, jejichž kytky byly zahozeny a lepší reklamu si nemohli pro případné mimořádné volby přát..R^

8 4
možnosti
JN

I to je samozřejmě možné, ale přesto mi takové zneuctění svátku vadí.

17 2
možnosti
PH

Ale nebylo to hezký, jak někdo vyhazuje v noci květiny do koše, a hned je kolem spoustu kamer, připravený rozhovor - inu takhle vypadá náhodná intuice médií na divadlo v nejvyšším levelu.

25 2
možnosti
Foto

Aha. Pan kolega tapetuje stejný příspěvek pod více blogů. Tak i stejná replika - taky to mohl být nastrčený provokatér a média dopředu upozorněna.

2 9
možnosti
Foto

Nožičko to, že pan Štěch byl komunistou je fakt, bylo to před 30 lety, zřejmě na to není hrdý a poučil se z toho. On osobně vystupoval proti účasti ČSSD ve vládě s podporou komunistů vdené bývalým agentem STB a aktualně trestně stíhaným oligarchou.

Babiš se Zemanem umožnili vznik vlády s agentem STB v čele a umožnili komunistům získat realný politický vliv na celostátní úrovni-přizvali je k vládnutí formou tolerance vlády. Okamura chválí komunistický režim a rovněž by se rád na vládě s komunisty podílel.

Ten odpor není vůči bývalým komunistům ani vůči bývalým agentům STB, ale je proti těm kdo je aktivně vrací k moci-to pan Štěch na rozdíl od Zemana, Babiše, Okamury a dalších nedělá.

13 18
možnosti
JN

Jinými slovy, Štěch byl komunistou deset let do r. 1989, ale poučil se z toho. A vy jej tedy řadíte mezi ty "dobré komunisty" Zeman byl členem téže stany 2 roky do r. 1969, ale je to starý bolševik.

Mám rád takové komické rozlišování.

27 2
možnosti
TH

Vy nazvete ty, kteří projeví svůj nesouhlas se Zemanem a Babišem burany a Zemanovo superburanství, lhaní intrikování, pomstychtivost, zneuctění důstojného státního aktu svým opilstvím a zneužívání státních vyznamenání nepochopitelně nevidíte a ještě to tu pravidelně zasypáváte oslavnými blogy ve stylu agitátora Jasánka.

12 12
možnosti
Foto

No já si zas myslím, že jako bolševik se chová ten kdo chce bránit lidem v projevu-třeba v projevu, že vyhodí kytice lidí co se nás snaží dostat do režimu jaký díky listopadu 1989 padnul.

Pokud kladou na Národní třídu kytice lidi jako Zeman, Babiš, Okamura a někteří další tak je to prostě "znesvěcení" památných míst a vyhodit jejich kytice je naprosto v pořádku.

7 19
možnosti
JN

Pane Polický, já tento Váš názor respektuji, ale nesouhlasím s ním. Hezký zbytek svátečního dne.

11 0
možnosti
RC

1) ti, co to udelali, byli jednotlivci

2) jak vite, ze to byl aktivista, nebo demonstrant? Co kdyz to byla nastrcena figura, ktera mela prave to, jak se ted chovate vyvolat

3) Problem take je v tom, ze uz vime, ze Babis a Zeman se jako bolsevici chovaji

11 10
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,25
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik