Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Těch umlčených kauz bude nepřeberně; ti , kteří pochybují, by si měli stále připomínat snahu zamlčet hromadné sexuální obtěžování na náměstích; to ve Švédsku bylo celý rok pod pokličkou!!!

6 0
možnosti

To, že postupují zcela přesně podle svého nezakázaného štvavého manuálu není radikalizace, ale holá realita!! Jasně že tam kde jich je nyní málo tak nevytahují růžky, ale nepotrvá dlouho a máme se na co těšit:-/

10 0
možnosti

No to je takova mala, "politicky korektni" EU uchylka. A ano, je toho vice a bude hur. Jen se to nedostane do prodejnych medii, jen do tech "alternativnich"...

3 0
možnosti

J42a53n 94Z93i77e29g52l25e92r

30. 11. 2018 10:14

Krásné kulturní obohacení nastalo nedávno v Německu, když se ruský přistěhovalec pokusil bombou zničit autobus s fotbalisty Borusii Dortmund.:-)

1 3
možnosti

Aha, a co to má společného s tímto článkem? Dělal to ten člověk z nenávisti k fotbalistům, z pocitu nadřazenosti, nebo ho k tomu nutila jeho víra, nebo byl frustrovaný a psychicky narušený... A proč nenapíšete, jak se teď skoro striktně vyžaduje - byl to NĚMEC!! S ruskými kořeny. :-P

9 0
možnosti

J88a32n 17Z92i67e47g72l57e21r

30. 11. 2018 10:05

To hrůza ti přistěhovalci v Německu, musí to tam být strašné. Já bych jenom prosil pana Nožičku, aby mně vysvětlil, proč mezi přistěhovalci v Německu jsou i desítky tisíc Rusů, nemají se k odchodu a přicházejí další. To jsou nějací divní lidé, když přicházejí do tak strašné země, kterou je Německo. :-)

0 5
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 7
možnosti

No pro férovost bych poukázal na ten trochu zavádějící titulek (ostatně i na celý původní článek).. Nelze tvrdit, že ta holčička byla šikanována "kvůli tomu, že mluví německy".

Prostě šikana mezi lidmi je všude ..a čímdál více, protože to je dosti subjektivní kategorie a lidé jsou stále více citlivější. Samozřejmě, že v multikulturním prostředí (mezi lidmi z různých zemí, různých sociálních, náboženských, jazykových atd skupin a zvyklostí) budou nějaká nedorozumění a konflikty častější.. Ale také vím, co někteří rodiče dokáží rozehrát okolo tématu šikany, když má jejich dítě problém zařadit se do kolektivu i vcelku běžných dětí..

Také s pojmy jako "zranění na hřišti", "pořezal na břiše" a "silně krvácela" se dá docela šikovně účelově žonglovat. Nevíme, jak to přesně bylo ..ale právě proto bych byl opatrný s nějakými emocemi. Raději bych zprávu nějakého lékaře nebo úřadu, nežli jen nějakého otce, který zrovna nemá rád Araby..

3 4
možnosti

Josef Nožička, ochránce muslimských holčiček V

1 6
možnosti

J39i51r36i 78P70r49a68j69z

30. 11. 2018 9:22

No musím říci , že s tím "házení do jednoho pytle" bych už u muslimů byl trochu opatrnější. Ty zprávy co se dozvídáme už nejsou o jednotlivci, ale těch jednotlivců už je tak trochu více. Spíš mi připadá , že ty jednotlivci v muslimské kultuře jsou , ale ty co se chovají slušně a berou ostatní lidi jako sobě rovné.

1 0
možnosti
Foto

Ale houby, to je naprosto běžný jev i u nás. Jak se dítě liší, tak ho ostatní šikanují.

Jinak to "tutlání" před širokou veřejností je naprosto v pořádku. Dneska téma zneužijí různí deprivantní, kterých se ani netýká, ale z pozice brouků Pytlíků o tom spisují různé elaboráty plné nesmyslů. Jako v tomto případě.

3 6
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 3
možnosti

Paní Poborská, žádný takový odkaz jsem nesmazal z velmi prostého důvodu - ten odkaz v mém článku nikdy nebyl, byl tam od začátku pouze odkaz na článek z iDNES, který je tam stále a ve kterém je možno odkaz na článek z focus.de nalézt, což by člověk se základní informační gramotností měl nejspíš bez problémů zvládnout. ;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS