Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

To si zase populistický prostoduchý lid z NDR vybral jednu školu z tisíce, aby mohl ukazovat prstem. To stejné v bledě modrém je i v našich školách a nejsou to muslimští žáci, co šikanují ostatní, ale jiní, co si potřebují dokázat, že na tom se svým IQ nejsou tak špatně... a že si mohou dělat, co se jim zamane.

1 3
možnosti
JB

"Při dnešním brouzdání internetem jsem nemohl přehlédnout článek na titulní straně iDNES, popisují otřesný případ toho, co se stalo jedné muslimské holčičce ve středoněmeckém Kasselu.

Hned jsem věděl že na trošku jednodušší pan Nožička skočí. Nezklamal.

2 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
JN

A to je to...Brouzdání internetem... Německý problém by si měli řešit Němci, a oni to řeší, jak, to je jejich věc. Ale my, zaprdění vlastenci, vidíme imigranty na každé benzínce, jsme schopni o tom psát články, blogy, rigorózní práce a tlachat o tom v hospodě. Máme se jako nikdy v historii a děláme všechno proto, aby jsme se měli co nejhůře. Skočíme na špek Okamurům, Babišům a Filipům, za prezidenta máme zapšklého pomstychtivce, který jen tiše závidí Rusům, jak jim to tam všechno úžasně funguje. Řešíme imigranty v Rakousku a přitom jim závidíme společenské klima, které tam panuje....Prostě je z vašeho příspěvku patrné, pane Nožičko, že by jste měl místo vysedávání u počítače taky trochu poznávat svět z reálu a ne z toho, co píší v novinách.:-/

3 3
možnosti
JN

Je ovšem pane Novotný docela zvláštní, že na Hradě je již 5 let ten "zapšklý pomstychtivec" Zeman, Babiš je již 5 let ve vládě, a přesto se máme tak dobře jako nikdy v historii (s čímž mimochodem souhlasím). ;-)

A samozřejmě, že německé problémy si musí vyřešit sami Němci, ovšem s ohledem na to, že jde o našeho souseda, naše ekonomika je na Německu závislá, atd., mně přijde docela přirozené, že se Češi zajímají o to, co se Německu děje.

2 0
možnosti
Foto

Zvýšený výskyt zbraní

Podle Miovského se na školách častěji objevují zbraně. Kromě velkých nožů jsou to i boxery. O jejich zvýšeném výskytu nejsou přesné statistiky, ale potvrzuje je nárůst zranění způsobených těmito chladnými zbraněmi, případně zkušenosti pedagogů.

„Jestliže dominantním problémem škol dnes je šikana, tak je naivní předpokládat, že šikana nemá u starších dětí, respektive adolescentů spojitost s používáním zbraní,“ podotkl Miovský

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/prevence-drogy-bezpecnost-vzdelavani-navykove-latky-farmakologie-1db-/domaci.aspx?c=A171205_093353_domaci_bja

PRAHA Problémový žák čtvrté třídy základní školy v Mostě fyzicky napadal spolužáky, podle závěrů školní inspekce se nezdráhal ve škole ani vyhrožovat nožem. Když na jeho ataky upozornil jeden z vystrašených rodičů, nic se nestalo.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/s-nozem-v-ruce-ohrozoval-ostatni-zaky-na-zakladce-reditelka-to-neresila-vytykaji-urady.A170505_175243_ln_domov_sk

3 9
možnosti
PB

..... sem sjel všecky komenty a tetelím sa blahem!,- jedinců, keří staví na klasikovi (Plzák) ubývá : "Marie, já tu nahatou havaj v naší betli vůůůbec neznám a to že su já sám nahatej ještě vůůůbec nic neznamená,- to nejni tak jak to vypadá!" - ..... pár pobóchanců to má v sobě eště fest zakořeněný, ale většina používá rácio a podle teho situaci na ZŠ v Německu hodnotí,- a to mě neskutečně těšíVEU !

1 1
možnosti
JAZ

Když žijete v ČR, vaše dítě mluví česky a dostane se do speciální školy mezi cikány, bude kvůli tomu šikanované. A cikáni jsou bigotní katolíci.

1 0
možnosti
PS

Poměrně jasný příklad s jasným rozdělením kdo je na špatné a kdo na dobré straně.

Napsat o tom blog je jako kopat do mrtvoly prostě a jasně tutovka na dobrou karmu. Až sem to vše jasně rozdané a vše (pokud máte zdravý rozum) dává smysl. Co ale nedává smysl je ta Welcome squadra zde diskutujících kteří i přes vyloženě jasný případ dokáží zlehčovat a vytahovat nesmyslná přirovnání. Už vidím jak se stejnou zaslepeností obhajují vraha dítěte s tím že ve světě je podobných spousta.

15 1
možnosti
LB

V křesťanství je agresivní náboženský fanatismus výjimkou, v Islámu standardem. Muslimové měli v Evropě dost času se přizpůsobit, místo toho však žádají, aby se přizpůsobila Evropa, přičemž přizpůsobením mají na mysli podrobení se. Skutečnost, že se o tom začíná psát bohužel nepoukazuje na nějaký pohyb v mentalitě Němců, nýbrž pouze na rostoucí beznaději. V Německu to neskončí dobře. V Česku to sledujme a braňme se tomu, jiné rady není.

23 2
možnosti
Foto

J30a26k31u66b 74R23o23t66h

29. 11. 2018 17:07

A víte vy co, kolego? Já se o Německo nebojím. Ono má totiž na vyřešení této situace mnoho přirozených a zákonných mechanismů, stejně jako má dobře fungující občanskou společnost. Pokud bych se měl tedy ohledně nějakého evropského státu ptát, kam kráčí, zeptal bych se na Rusko. To totiž nic z toho nemá a jeho vnitřní problémy jsou mnohem i pro nás nebezpečnější, než imigrantský problém SRN. :-/

5 10
možnosti
LB

Znáte ten vtip jak letí chlap z desátého patra a říká si: Osmé patro, to je ještě dobré, páté patro, pořád dobré, třetí patro, ještě furt dobré?

Tak toho muže mi připomínáte ze všeho nejvíc.

17 3
možnosti
JR

J46a69n 88R18á85ž

29. 11. 2018 16:23

Měli bychom si, při hodnocení německých problému s migrací, připomínat přísloví: "co si doma uvaříš, to si také doma sněz". A to vždy,kdy se jako tolikrát v historii, snaží Německo přenášet své vlastní soukromé vnitrostátní založené chybným rozhodnutím svých vůdců problémy, na své sousedy.

Myslím tím nejenom idiotskou imigrantskou politiku, ale i emotivně pojatou energetickou politiku vlády Merkelové.

Mimochodem: Neustále se mi potvrzuje, že Němci mají v genech zakódované, že ve svém čele musí mít stále dokola politiky, kteří nedomýšlejí, jaké dopady mají jejich rozhodnutí na pokojné soužití se svými sousedy. Proto moc upřimných kamarádů mezi svými sousedy neměli a jak se ukazuje ani mít nebudou.

26 1
možnosti
JV

J65i38r47i 43V44r41a12b22e90c

29. 11. 2018 16:44

Až na to, že patří mezi nejoblíbenější národ v Evropě.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik