Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Je to vzdvižený ukazováček všem voličům populismu socialistů, neomarxistů a všem falešným altruistům, jak to vždy končí.

12 0
možnosti
TT

Jseš si prosím jist, že víš, co ti vychází z úst, resp. zpod prstů na klávesnici?

2 8
možnosti
MS

Tak je pravda, že v době konjunktury se sociální smír udržuje velice dobře. Když se z rohu hojnosti rozhazuje plnými hrstmi, lidé nemají důvod demonstrovat. Uvidíme, jak to s tím sociálním smírem bude, až přijde recese.

10 0
možnosti
TT

Ono to totiž tou nevolí proti zvýšení daně na PHM jen začalo. Protestuje se už proti pominutému neomarxistovi, osobě Macron, právě i kvůli "uprchlíkům". No představte si to, žít v Paříži a mít Eiffelovku za zdí, byť průhlednou. Kvůli vládou vítaným muslimům. Osoba Macron ve své funkci jako prezident Francouzské republiky dosáhl v posledním průzkumu (včera nebo v pátek) historicky nejnižší hodnoty podpory obyvatel - 21 %. Opoziční strana Le Penové tu jeho neomarxistickou "En Marche" v otázce "Koho byste volili" taky už předstihla.

22 2
možnosti
JK

:-))). Macron není neomarxista, na to měli Francouzi jiného frajera ve volbách. Naopak je Macron považovaný za zástupce spíše establishmentu, bankvních domů apod.

0 3
možnosti
MC

Autor by si měl především klást otázku kteří to lidé jsou v ulicích ve Francii a kteří občas vycházejí do ulic v ČR. Pokud na ní zná odpověď, případně má analýzu, nebude rozdíl v ulicích mu takovou záhadou.

3 5
možnosti
MC

Děkuji všem levičákům za hodnocení mého příspěvku - .

0 0
možnosti
PB

P89e60t74r 92B81u96r60i78a13n

9. 12. 2018 13:26

Přesně. To bylo první co mne napadlo, když jsem četl o té občanské válce tam. Karma.

6 2
možnosti
JK

Ve Francii žádná občanská válka není.

2 6
možnosti
JK

Kdyby mělo platit. co píšete v závěru blogu, nemohl by se vyjádřit nikdo k nikomu a ničemu. Ani Češi k muslimům třeba.

1 1
možnosti

I47v38o 56Ž20á66č50e48k

10. 12. 2018 6:50

Já jsem pro absolutní svobodu slova. Bez všech těch omezení typu "propagace hnutí směřujícího kamsi", "urážka hlavy státu" apod. Ale jde o svobodu SLOVA. Demonstrace proti čemukoli nebo pro cokoli jsou v pořádku, násilí a ničení ne. Jak k tomu přijde majitel vyrabovaného obchodu nebo zničeného auta, který Macrona třeba ani nevolil?

1 0
možnosti
MK

Je rozdíl demonstrovat proti někomu,kdo byl demokraticky zvolen a proti něčemu,co se lidem nelíbí.......velký rozdíl.

3 1
možnosti
JK

Rozdíl to je, ale nevím co by z toho mělo vyplývat. Reformy ve Francii prosadil někdo, kdo byl taky demokraticky zvolen a někomu se to prostě nelíbí.

2 1
možnosti
PS

U Macrona je strašně důležité jak se vůbec k této funkci dostal. Pár měsíců před volbami byl hlavním favoritem Fillon měl dostatečný náskok před Le Pen, nikde žádný Macron. Jenže Filon se utrhl od řetězu, hájil například kroky Ruska v Sýrii a po zvolení chtěl větší kontrolu mešit a bum tento člověk byl uklizen doslova před cílovou páskou se zničehonic zjevil Macron.

PS: v roce 2017 jsem na toto téma napsal blog. Ihned po zvolení jsem věděl že tento kandidát svou zemi povede špatným směrem. Výživná je pak diskuse pod blogem kde jsou stále stejná jména fanatických zastánců EU a samozřejmě já jsem ten hloupý.

https://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=602829

38 0
možnosti
MC

To jste neodhalil pouze Vy. To viděli všichni zastánci zdravých pravicových hodnot.

2 0
možnosti
MV

Zcela jistě nemělo jít o satiru jako v jednom z předchozích blogu. Ale... tentokrát jsem se zasmál. Myslím, že je na čase, abyste prasknul profesi v Česku a poslal M CV s nabídkou dělat mu poradce.

4 20
možnosti
JN

Vidíte a já jsem si zase myslel, že minimálně v zahraniční politice mu poradce už dávno děláte Vy (případně některý z Vašich zdejších spolubojovníků). ;-)

21 1
možnosti
MB

Francie je nesmírně vyspělá, kulturní země s tradicemi. Bývalé kolonie přispěly k její vysoké životní úrovni a vytvořily otevřenější pohled na různorodnost. Zároveň rebelové, revolucionáři a zároveň i socialisté! Klasika stávek k čemukoliv, zvyšování výnosů zemědělostí obyklým pálením pneumatik. Na Macrona se pak dá dívat dvojím způsobem. Jako na mladého žvanila - nebo na odvážného člověka, který říká, že tak to prostě dále již nejde! (Mj., on nedělá nic jiného) - Než-li naplňuje svůj volební program! Přitnout tomu. Mají neskonale vyšší životní úroveň - jako my. Jsou nespokojeni! Vidím obrovské varování = Ze socialistické cesty pak už není kroku zpět! Prvky jsou i u nás = Konjuktura - Státní dluh, slevy na cestovném, obědy zdarma a další nápady, které říkají, že občan nemusí být osobně odpovědný - To vše mu zařídí Stát a současná Levicová vláda ... :-)

9 0
možnosti
MC

R^Humorná na tom je ta skutečnost, že ti voliči kteří hájí takto falešně provoněné posilování státu, později nepatřičně drancují a demonstrují na ulicích.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik