Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, když člověk žije v televizním světě, pak výsledky nějaké ankety hrotí.

0 0
možnosti

J55a63n 18P44a38v73l53i12š

23. 12. 2018 22:57

Nelze srovnávat nesrovnatelné.Já osobně se třeba podivuji,že naše tenistky Siniaková a Krejčíková jsou až deváté.Tato dvojice letos 3 x vyhrála čtyřhru na největších turnajích GS.I jako jednotlivkyně mají velký progres.Bohužel sport pana Šonky a Ondry není až tak viditelně medializován.Celkový výsledky jsou prací novinářů,kteří rozhodují a ne široké laické veřejnosti.

3 0
možnosti

Já osobně bych je také dal mnohem výš, ale ono je to prostě vždy subjektivní a dost záleží na tom, kterému sportu kdo více fandí.

3 0
možnosti

Tak nejak nechapu. Tedy pisete, ze srovnavat nesrovnatelne nelze a pritom v odkazovane diskuzi jste nektera poradi nechapal...No nic, uzijte si hezke Vanoce a mno stesti v novem roce...

1 0
možnosti

Ano, napsal jsem tam svůj názor na celkové pořadí, ovšem na rozdíl od některých jiných diskutérů jsem to rozhodně nehrotil.

Hezké vánoce a hodně štěstí v novém roce i Vám.

1 0
možnosti

Je to anketa a tím je řečeno vše.

1 0
možnosti
Foto

Možná by stačilo to nepojímat jako další závod, ale jednoduše pozvat sportovce kterým se v sezóně dařilo na raut, kde by jim odpovědní docela obyčejně poděkovali a alespoň slíbili, že se budou snažit pro ně pro příští sezóny získat lepší podmínky pro trénink a Martině Sáblíkové konečně postavit tu halu s rychlobruslařským oválem.

Zrovna ta hala by měla být pro funkcionáře tím, co je pořádně tlačí ve svědomí a nejde v tuto chvíli zrovna o Martinu. Tím, že byla slibována, ale nepostavila se, byla prohospodařena velká příležitost, kdy Martina svými úspěchy strhla sportovní potěr, který se nadchl pro rychlobruslení, tedy sport, který u nás nemá tradici, ale hlavně vůbec žádné podmínky pro trénink. I přes to, že jezdí trénovat jinde po Evropě, se z rychlobruslení stal úspěšný sport, ale silně pochybuji, že mu to do budoucna vydrží.

4 1
možnosti
Foto

"Martině Sáblíkové konečně postavit tu halu s rychlobruslařským oválem", teď jste na to kápnul. A Ester Ledecké postavit alpský svah ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

J61i56r37i 40T25i48c81h91y

23. 12. 2018 16:09

Vetsinou vam davam karmu, ale nemivate otevreno pro diskuzi. Ted snad po prve.

0 2
možnosti
Foto

fandím sportovcům a podobná srovnání mne nezajímají

0 0
možnosti

:-).......Dobře napsáno! Kritéria pro hodnocení jsou velmi rozdílná, ....u Ledecké jednoznačné ! U ostatních..... podle toho, kdo kterému sportu fandí! R^R^R^

10 1
možnosti
Foto

Olympijské sporty budou vždy zvýhodněné proti ostatním,stejně tak jako individuální sportovci proti těm,co hrají kolektivní sporty.Pastrnák měl famozní sezonu a přesto jeden z nejlepších hokejistu světa nestačil na rychlobruslařku.Srovnávat uspěch v hokeji a v rychlobruslení je také dost nesrovnatelné....

1 0
možnosti

Opravdu měl Pastrňák až tak famózní sezónu? Jeho Boston vypadl ve Stanley cupu ve čtvrtfinále, česká hokejová reprezentace na MS, kterou přijel posílit, také. Když to vezmeme z individuálního pohledu: v kanadském bodování NHL byl za sezónu 2017/2018 na 21. místě (v té aktuální je na tom zatím lépe, ovšem sezóna ještě není ani v půlce...)

V jeho případě jsem se proto spíše divil tomu, že skončil v anketě tak vysoko.

3 0
možnosti

Občas se ozvu - podobné ceremoniály neberu vážně. Vrcholový sportovec je živnostník a tak prostě koná. Samozřejmě, že mám radost, když Špotáková přehodí Abakumovou, (navíc nadopovanou). Pak se raduji i z E. Ledecké. Přeji si, aby nepodlehnula medialitě. Hlavně, ať uspěje ve svém následném životě a dále "Ptákovi otci", činí další radost ... :-)

4 0
možnosti

OK a díky za návštěvu. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik