Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zemana rozděluje společností tím, že naši společnost směřuje nepokrytě na Východ, pomocí vulgarismu vyjadřuje despekt k celým skupinám obyvatelstva. Posílil nahnědlé tendence v české společnosti a především politice. Podporuje agenta StB a trestně stíhnou osobu, nepokrytě podporuje komunisty a jeho pomocí se dostali k moci. To jsou některé věci, které jedna část populace nemůže oprávněně překousnout a pak je to druhá část populace, která tleská vulgarismům Zemana, protože mluví jako oni, jeho urážkám, které směřuje na ty co s ním nesouhlasí a k tomu, že podporuje agenta StB, komunisty a směřuje nás na východ.

Zdroj: https://www.denik.cz/z_domova/volby-2018-komentare-zeman-bude-dal-rozdelovat-zemi-limitem-bude-zdravi-20180127.html

7 7
možnosti
TB

Ano, krásně jste právě dal vulgárbě najevo despekt ke všem, kdo nesdílí vaše názory, které označujete za nahnědlé, čili na nacisty.

7 3
možnosti
TB

Rozdělená společnost je demokratickou nutností. Jednotnou jí mají možná v KLDR.

4 0
možnosti
Foto

Evidentně si každý pod pojmem rozdělená společnost představuje něco jiného. Co to je demoklratická nutnost.

Apropó: Zeman prohlašoval na začátku prvního mandátu, že chce společnost spojovat, takže by byl ohrožením pro tu naši demokracii?

3 0
možnosti
MK

Rozdělená je každá společnost. Všude totiž jsou dříči a darmožrouti. Ti první posouvají věci vpřed, jsou soběstační a z jejich práce žijí i jiní. Ti druzí jsou dost neužiteční a stále jen brblají a jsou neschopni přežít vlastními silami.

Podle výsledků posledních parlamentních a prezidentských voleb je u nás těch darmožroutů více.

4 2
možnosti
JV

A může za to jen současný prezident?

Každopádně ANO ! A zřejmě mu to dělá škodolibou radost..

3 3
možnosti
OU
JL

Prezident nema toho moc na praci, tak si vzal nasi ustavu a hraje si, pri jeji pomoci s nami jako s idioty. Jako egoista se primo vyziva!!! Nezalezi zda jste ho volil, pane Nozicka, ci nikoliv. Take nezalezi zda byl volen primo lidmi ci parlamentem.

U premiera je to trochu divocejsi. Ten se dal zvolit pomoci svych penez a heslem "Vsichni kradu...." a 34% volicu mu na to skocilo. A to jen jim nabidl koblih. Sice hledal nekolik blbecku (zase podle te slavne ustavy), aby mohl po deseti mesicich po volbe vladnout a konecne mohl prohlasit "Nikdy nesestoupim a budu zde...."!! Jak dlouho, to nevim, ale ty koblihy na to asi nebudou priste stacit. Bude muset neco vice pridat.

Parlament se svoji dolni komorou je presna ukazka nasi rozdelene republicky. Mnozstvi stran, ktere maji ve Snemovne zastoupeni, nas urcite nespojuje. Jejich "vedouci smetanka" prece nemuze se snizit k kooperaci stema "blbounama " z jine strany. Hlavne s temi, ktere jsem nazval blbecky, kteri se dali koupit premierem. Jen jsem stasten za to mensi zlo. To hovorim o moznosti mit Snemovnu s maximalnim poctem stran, a to dvacet. Potom by to byla mela. Nebojte se zda jedna padne. Mame tech stran dostatek. Vzdyt si je platime!!

Ale vazne. Dobre organizovany stat je zakladem urciteho klidu v praci na politickem poli. Uprava nasi ustavy je nutna. A hlavne provadeci zakony k teto ustave, pro praci a zodpovednosti vsech organu statni moci. Dobry zacatek je v zruseni financni podpory politickym stranam z penez danovych poplatniku.

4 3
možnosti
VH

Nějak jste zapomněl na nálepky, zějící z úst Zemana a z klávesnic jeho příznivců na tomto serveru.

8 1
možnosti
JN

V článku jsem pane Hrubý mimo jiné napsal: "Nechci zde hodnotit, která ze stran je v tomhle směru horší, zda ti, kteří fandí Zemanovi nebo patří k jeho odpůrcům, zda voliči ANO nebo naopak voliči ODS, TOP 09, případně někoho dalšího. Na tom bychom se nejspíš neshodli ani po sebedelší diskusi."

Toho se hodlám držet i zde v diskusi.

4 0
možnosti
BV

>>Nesvádějme proto vše na prezidenta<<

Nikdo VŠE na prezidenta nesvádí. Řekl bych ale, že je více než zřejmé, že pokud zhruba 1/3 všech voličů volila Zemana a zároveň ho minimálně 1/3 voličů ho za ŽÁDNOU CENU NECHTĚLA (zbývající 1/3 se neobtěžovala volit, nevíme proto v tuto chvíli o jejich postoji nic určitého), je to zcela jistě Miloš Zeman, kdo má největší podíl na rozdělení této země. A navíc je zřejmé, že již loni před prezidentskými volbami (a obzvláště pak mezi prvním a druhým kolem) bylo jemu i jeho okolí jasné, že jedinou cestou, jak se stát znovu prezidentem, je rozdělit lidi CO NEJVÍC - a on se, jen proto, aby byl znovuzvolen, nerozpakoval to udělat. Takže bych řekl, že všem, včetně Miloše Zemana a jeho okolí, je jasné, že největší podíl na rozdělení této společnosti má Miloš Zeman - všem, kromě Josefu Nožičkovi a podobně postiženým zemanovcům...

7 4
možnosti
TB

A vy si myslíte, že Drahoš by třetině lidí vadil méně?

3 1
možnosti
Foto

Rozdělení společnosti na přibližné poloviny je zřejmě nezamýšleným důsledkem přímé demokracie. To zeman pochopil a efektivně zapracoval do své metody, přičemž ignoruje, že u vzniku určitých linií už dříve byl právě on. Mimochodem právě on se s tím nepárá a svoji opozici má za blbce.

13 0
možnosti
DR

Samozřejmě zasloužená karma. R^

4 2
možnosti
PK

Demokracie,anebo pokus o ní je kontinuální diskuse,jednota byla za komunismu. Jsem rád, že zaznívají protichůdné názory, jen se s tím někteří diskutéři musí umět srovnat a neklouzat k laciné vulgaritě[>-]

7 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,69
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik