Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Mimochodem - ta citace Vondracka mela evidentne narazet na AB ml.

Z meho pohledu jde o jasne vlezdo... nebot nikdo nezatahl rodinu do verejne debaty jen sam o sobe, aby nekomu skodil. Svou rodinu do verejne debaty zatahl sam Babis st. svymi ciny, svym lhanim.

9 0
možnosti
RC

jeste dodatek: debata o AB ml. je naprosto legitimni, nebot jde o osobu obvinenou v kauze naseho premiera. Diskuze o nem je stejne legitimni, jako diskuze o policistech Kadlecovi, Vaicovi, Slavotinkovi, o lidech jako aktivistka Krejcova, katarskem pedofilnim princi a dalsich stihanych lidech.

3 0
možnosti
MP

Ta polarizace společnosti je v současné společnosti způsobena obecně velkým množstvím dichotomických problémů, které se momentálně řeší. Ona spousta problémů nemá jen černobílé řešení, ale ve svém důsledku je společnost stejně nucena se ve finále k jedné konkrétní straně přiklonit, což pak působí rozepře. Vždyť si vezměme, co je teď celospolečenských témat - migrace, Marakešská deklarace, Istambulská deklarace, manželství homosexuálů, adopce dětí homosexuály, Zeman ano/ne, Babiš ano/ne atd. V řadě případů nevidí lidé jednoznačné řešení, ale deklarace se nakonec jen podepíše/nepodepíše, Zeman se zvolí/nezvolí, manželství homosexuálů uzákoní/neuzákoní atd. Lidé jsou nuceni zastávat jednoznačné postoje k nejednoznačným otázkám a díky tomu se vytváří pnutí ve společnosti. Jsi pro Trumpa nebo proti Trumpovi? Pro Zemana nebo proti Zemanovi, pro migranty nebo proti migrantům, pro homosexuály nebo proti nim? atd.

2 0
možnosti
MB

Jsem člověk, který se loni, tedy i letos - Ohražuje proti Zemanovi a Babišovi. Důvody se snažím popisovat v příspěvcích. Obecně shrnuto - Ti lidé naši zemi škodí. Motivy mají rozdílné - jistě ne vše konají, nebo říkají špatně. Nikdo mne k názoru nepodplatil, nezastupuji žádnou organizaci - Vlastním, pouze svůj hlas voliče. Zřejmě i já pak společnost rozděluji. Podstatné! = Nic podvratného na to nevidím! Naopak, pokládám to za základní přirozenoist a dokonce přínosné. Doba Normalizace je již za námi - Ti lidé žijí za mé prachy a mají společnost někam vést. Po nás jdou vnuci - Ti nás proklejí, že v době konjuktury jsme jim postavili pouze 3.6 Km dálnic a dále na Hradě drželi obskurní partu lidí, která ani nemá prověrky a ráda nás vleče Východním směrem. Řeknou - Proč jste strpěli Byzantsko - Oligarší systém dědo?:-)

10 0
možnosti
MP

Ale zase nás třeba ocení, že jsme nepodepsali migrační pakt OSN, že jsme si v dnešní době udržovali relativně vyrovnaný rozpočet (byť možná ne vlastní zásluhou, ale spíše neschopností vlády proinvestovat vymezené peníze), byť jiné země se zadlužují hlava nehlava (Francie, Itálie) atd.

1 0
možnosti

J74a85k46u37b 33Š35o91l84c

2. 1. 2019 14:10

Společnost se většinou semkla v době ohrožení (německá okupace, ruská okupace). Doufejme, že společnost bude ještě dlouho rozdělená.

4 0
možnosti

J39a13n 12Č60a17p70e52k

2. 1. 2019 14:05

škoda,že se tak nechová ten na hradě...

1 1
možnosti
Foto

Holou pravdou je, že nás to neomlouvá. Jsme dospělí lidé s vlastním rozumem a nemusíme se opičit vždy po tom horším...

3 0
možnosti
Foto

Ano, chovejme se k sobě jako lidi R^

3 0
možnosti
JN

Děkuji a jsem rád, že na tomhle se spolu shodneme.

2 0
možnosti
Foto

ano, jistě máte pravdu, ale ............

3 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,65
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik