Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Děti teroristů mají právo žít v Belgii ......

------------------------------------------------------------------

Buďme objektivní. V Belgii budou mít větší přístup k informacím, lépe poznají svého budoucího nepřítele, budou ho, až se ve společnosti neprosadí, více nenávidět, znát jeho slabiny a více si uvědomovat, že je Evropa málo islamistická.

Jejich komunita jim už pomůže se včas a správně orientovat. A ten volný pohyb po Evropě jako občané EU, také není k zahození.

Možná navštíví i ČR a nějaký uvědomnělý občan jim vysvětlí, že všichni co jim nevěří jsou komunisti.

:-)

13 4
možnosti
MM

Snad si v Belgii s tím humánně poradí.,vy asi nebudete arbitr.

Mně více vadí, že zde u nás doma žije osoba, které nikdo nebrání zde žít, je poslancem ve Sněmovně, jeho otec mučil politické vězně a on sám vyznává stejné idee.

Kam až u nás ta politická korektnost spěje?

5 3
možnosti
JN

Pane Mudro, mně se také nelíbí, že v Poslanecké sněmovně sedí lidé jako je soudruh Grebeníček, ovšem vaše srovnávání těchto dvou případů je zcela nesmyslné.

9 2
možnosti
SB

V současném stavu po právní stránce asi nejde dělat nic. Ty děti bohužel mají občanství Belgického království (jedno právní hledisko) a podle paltanýách zákonů nenesou odpovědnost za činy svých rodičů (druhé právní hledisko).

Ovšem skutečností zůstává, že dříve či později si bude Evropa muset vybrat: Buď půjde stranou právní stránka podobných záležitostí, nebo půjde stranou Evropa jako taková.

Ani jedna z těchto dvou alternativ není lákavá, ale třetí možnost existovat nebude.

13 2
možnosti
Foto

Njn, to je právo. Mají-li místní občanství, mají právo pobytu. Můžeme se nad tím podivovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme dělat. Přece víte, že Thermis má zavázané oči....

4 0
možnosti

Za a) Themis, za b) zavázané proto, aby měřila všem stejně, tedy např. všem občanům Belgie umožnila pobyt... Myslela jste to tak?

0 0
možnosti
Foto

Ne děti opravdu nemohou za své rodiče a rozhodnutí belgického soudu je zcela na místě.

To prostě nijak neokecáte. Rv

Chápu, že Vám komunistům (myšlením) je blízké persekuce dětí za to co dělali jejich rodiče, ale do kultivovaných a demoj ́kratických zemí to prostě nepatříRv

5 22
možnosti
Foto

Proč útočíte osobně? Je to nutné?

14 1
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik