Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že Vám, pane Nožičko, ten Veverka zde taky řádí. Nezmar

0 0
možnosti

Jojo, všiml jsem si, že i diskuse pod Vaším posledním blogem je hezky "otapetovaná." :-)

0 0
možnosti

J60a82n 74B45í15l83ý

11. 1. 2019 14:25

jestli to chápu dobře, ty děti se ničeho nedopustily. pouze měly špatné rodiče. a za to by je jejich vláda měla trestat a nechat je na holičkách někde v sýrii? vláda má samozřejmě povinnost se o ty děti postarat a pomoct jim. trestání dětí za hříchy rodičů jsme tu už měli...

2 1
možnosti

Už jsem to psal v diskusi níže:

Já bych souhlasil s tím, ať je dětem umožněn návrat do rodné vlasti, ale pouze v případě, že se s nimi vrátí i jejich rodiče, kteří si v případě, že porušili belgické zákony (jakože nejspíš porušili), následně odsedí příslušný počet let ve vězení. Přijde mi totiž nesmyslné, že rodiče těchto dětí jdou do Sýrie bojovat v řadách teroristické organizace, děti tam zcela dobrovolně vezmou sebou a když pak zřejmě zjistí, že to v uprchlickém táboře není tak růžové jak si asi představovali, tak urgují belgickou vládu, aby děti odvezla zpátky.

0 0
možnosti

I34v50o 18B90o67u43š77e

11. 1. 2019 12:05

Mozna bychom meli ty deti ve jmenu politicke nekorektnosti utratit.

2 1
možnosti

Ano, to by bylo zřejmě správně "politicky nekorektně nožičkovské".

0 0
možnosti

I52v38o 29B13o95u75š49e

10. 1. 2019 7:34

Spis me desi, co vyroste z lidi, ktere uci pan Nozicka.

3 0
možnosti

Mě zase děsí, že někteří lidé stále mají i 30 let po pádu komunismu tendence posuzovat učitele podle politické uvědomělosti...

0 1
možnosti

Pan Nožička si zde v tomto článku stěžuje na "přehnanou politickou korektnost". Z toho usuzuji, že je zastáncem "politické nekorektnosti". Bohužel ale jen tam, kde se mu to hodí. V diskusi pod minulým Nožičkovým blogem jsem např. zmínil nacizující myšlení některých diskutérů (např. napojení bogera Petra Hanniga na neonacistickou Národní "demokracii" je nezpochybnitelné - neonacista Adam Bartoš, předseda Národní "demokracie", byl v minulých parlamentních volbách na prvním místě ústecké kandidátky strany "Rozumní", kterou pan Hannig vede) - a pan Nožička všechny mé příspěvky, kde jsem použil slovo "nacizující" nebo "neonacista", smazal pod záminkou, že jsou neslušné. Jistě, nebyly politicky korektní - politicky nekorektně jsem nazýval věci pravými jmény. OK, bral bych, kdyby pan Nožička byl na politickou nekorektnost skutečně tak přecitlivělý, že by mu vadila natolik, že by žádné politicky nekorektní příspěvky v diskusích pod svými blogy nestrpěl - a VŠECHNY mazal. Nicméně na jiných místech, když diskutéři z jeho názorového "tábora" píší o svých odpůrcích jako o "neomarxistech", nic proti tomu nenamítá, mnohdy dokonce takovým příspěvkům dává plus. Čili (pominu-li nesmyslnost slova "neomarxista" v souvislosti s liberálními názory) v těchto případech panu Nožičkovi politická nekorektnost evidentně nevadí. ... pokračování příspěvku ve vlákně... :

2 0
možnosti

... pokračování předešlého příspěvku (2/2) : ... A dále pan Nožička v té minulé diskusi mazal mé příspěvky, ve kterých jsem politicky nekorektně nazýval lež lží a pokrytectví pokrytectvím - a zde, v tomto příspěvku, opět poukazuji na pokrytectví pana Nožičky (někdy mu politická nekorektnost vadí natolik, že příspěvky maže, jindy se mu naopak zřejmě velmi zamlouvá, že takovým příspěvkům dává plus - a zde v posledním blogu dokonce kritizoval "přehnanou politickou korektnost"). To je podle mého skromného soudu zcela ukázkový příklad pokrytectví - tak doufám, že tento můj příspěvek opět nesmaže. Sečteno podtrženo - pan Nožička má zřejmě pocit, že jedině on ví, která politická nekorektnost je ta "správná" - a proto musí diskutující "umravňovat" mazáním těch "nesprávně politicky nekorektních" příspěvků. Což je, opět dle mého skromného soudu, typický příklad toho, co dělají "lepšolidé" - o kterých tak "krásně" mluvil pan prezident ve svém "vánočním" projevu - a pan Nožička tento "termín" z "vánočního" projevu prezidenta dokonce i v tomto blogu zmínil - přesto se sám jako "lepšočlověk" chová. Doporučoval bych proto panu Nožičkovi, aby když něco kritizuje, sám to nedělal. Děkuji.

0 0
možnosti

V duchu vašeho názoru o tom, jak mohou vlády předcházet riziku budoucí zločinnosti: 80% násilné trestné činnosti páchají muži. Kriminalitu je tedy možno velmi jednoduše snížit na pětinu: nuceným potratem každého těhotenství, kde je plod mužského pohlaví. Stávající muži vymřou, oplodňování bude nadále už pouze umělé a ženy budou pokojně žít v lásce a míru. Opravdu si neuvědomujete, že dnes a denně přicházejí na svět budoucí násilníci a vrazi?

1 0
možnosti
Foto

Ach jo, vy jste solidní demagog. O tom, že nárůst zločinnosti v souvislosti s migrací je jasný snad ani nemůže pochybovat ten největší diletant. Mimochodem, zkuste si najít zprávy jednotlivých spolkových zemí Německa a z jejich částí. Z nich to totiž vyplývá zcela jasně. Nárůst násilných trestných činů například v Dolním Sasku je mezi lety 2014 a 2016 o cca 10 %, přičemž se na tomto nárůstu migranti podílí cca 92 %. Menší problém vykazovali migranti z Iránu, Syrie a Afgánistánu, velký problém naopak migranti z Maroka, Alžirska a Tuniska. Atd...

0 1
možnosti

R37o33m62a12n 20K87r53o46k

7. 1. 2019 14:45

Vsadím se o co chcete,že jakmile bude napněn verdikt soudu a děti budou v Belgii tak dorazí žaloba na základě pravidla o slučován rodin .A přece každé dítě má právo žít se svou matkouEU....Fakt se svět zbláznil EU říká se tomu salámová metoda !

3 0
možnosti

Přesně tak, to mě rovněž napadlo...

0 0
možnosti
Foto

Tak ten Váš "selský rozum" nejlépe použili nacisté a komunisté.Trestání dětí za zločiny či provinění rodiču byla jejich specialita.Už mám dost černých puntíku tak ani nebudu psát co si o takových jako Vy myslím,nepatří to do slušné diskuze.Je moc smutné kam se díky strachu a hysterii naše spolučnost posunula.Vy jste opravdu učitel...?Rv

5 1
možnosti

Tak ještě, že v naší společnosti jsou i pokrokoví občané jako je bývalý dělník Bárta plus někteří další, kteří nás ohledně naší hysterie vždy správně poučí. ;-)

0 4
možnosti
Foto

Tak tohle je celkem mazec i na vás. Možná by stálo zavést nějaké dotazníky a formuláře, kam by se zapisovalo, co byli rodiče každého z nás zač. Ať máme přehled, co od nich můžeme čekat. A nestálo by za to prověřit i prarodiče? Co když třeba děda kradl slepice, nechtělo by to pak nějaká opatření, aby nám dítě nemohlo škodit?

Každý autoritářský režim stojí v první řadě na takových primitvech, co "to myslí dobře".

7 3
možnosti

uz jsem to tu meli: co delali rodice pred rokem 1968 a po nem...

2 1
možnosti

Děti nemůžou za své rodiče, to je neodiskutovatelný fakt. Tvrzení co z těchto dětí vyroste za 10 - 20 let je demagogická. To nikdo nemůže vědět, třeba skvělý věděc doktor, terorista, nový Hitler, Usáma. To ovšem nemůže vědět nikdo.

6 2
možnosti

Někteří blogeři zjevně ano...

3 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik