Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

BIS je služba která za peníze našich daňových poplatníku slouží ve prospěch CIA a USA jako užiteční idioti.

0 0
možnosti

J64o36s70e37f 91P77o61t87r

21. 1. 2019 20:37

Pane Nožička,

nepochopil jste. Nejde přece o posledních 70 - 80 let. Česká historie je mohutně pokřivená už za posledních 200 let. Zbytečně se tam nemluví o národním obrození. Jak je vidět i vy jste, jako kantor pod vlivem pokřivené historie a jako většina zde, děláte všechno, abyste v té pokřivenosti zůstal.

0 0
možnosti

To je zas sračka. Např. je na Vás poznat, jak jste ovlivněný komunistickou (=ruskou) propagandou, když používáte termín VŘSR. Přitom bohatě stačí Říjnová revoluce.

1 2
možnosti

No mně pro změnu přijde, že některým lidem už z toho "nebezpečného" Ruska tak trochu "hrabe." Na čemž má asi bohužel podíl i nesmyslné strašení ze strany BIS či některých novinářů... :-P

6 1
možnosti
Foto

BIS by se měla věnovat svým pravomocím, tam má velké rezervy a nechat na lidech povolaných, aby rozhodli, co je důležité pro dnešní mládež, zda jim dějiny upravovat, vzhledem k tomu, jak se naše vlast obrací, nebo ponechat ten základ, který se vyučoval vždy a který nás starší naučil používat vlastní rozum, abychom se mohli orientovat v době, ve které jsme žili a uměli si vybrat, co je pro náš další život v zemi ve které žijeme[>-] priorita.

7 0
možnosti
Foto

J41a32n 96H28o85r96n11í92k

16. 1. 2019 18:33

Tato plodná diskuze mě dohnala k tomu, abych si tu zprávu stáhl a přečetl. Taky byste měla...

2 0
možnosti

Mým češtinářům :

Proč biska nečinně přihlíží plíživé infiltraci amerikanismů do českého jazyka ? Tvrdě bych trestal komolení přívlastků (tj. záměna shodného za neshodný - "např. Aničky kabát místo Aniččin kabát). A trest smrti za rusofilní výrazy - jako "záviset od".. Doživotí pak TV reportérům, kteří ostřelovače přejmenovali na odstřelovače. ;-)

2 2
možnosti

J55i48r64i 81C46e15e

16. 1. 2019 10:44

Není vůbec těžké pochopit, že bezpečnostní složky pod několikaletým vedením socanů a jejich soupeření s ANO dostaly do stádia overbastardingu, kdy je z důvodu vnitřních bojů o moc paralyzována akceschopnost organizace.

Osobně považuji letošní zprávu BIS za historicky nejslabší, navíc zpolitizovaný aktivistický pamflet, který svědčí o profesionálním úpadku této služby. Celkový dojem je, že slavná BIS krom boje se Sovětským svazem, ČLR a monitorování ruských a čínských špionů absolutně netuší, co se kolem děje.

To celé zvlášť vynikne při srovnání s obsahem zprávy vydané loni Národní centrálou pro boj s organizovaným zločinem. Co mě zaráží, je absolutní ignorace infiltrace členů radikální levice do čelních pozic politické reprezentace a státní správy, dále ignorance působení islámských radikálů, human traffickingu a souvisejících jevů, které jsou obsaženy ve zprávě NCOZ, nebo bagatelizace působení jiných rozvědek - krom SSSR a ČLR na našem území podle BIS neexistuje.

Místo toho se BIS zabývá výukou dějepisu a kritikou zastánců křesťanských hodnot. Ve finále zpráva ze všeho nejvíce připomíná výstup kontrarozvědky vazalského státu, který absolutně rezignoval na chránění národních zájmů ve prospěch ochrany zájmů svých protektorů. Tomu odpovídá i chvála cizích rozvědek, které se ovšem o české národní zájmy naprosto nezajímají.

5 0
možnosti

Karma R^

Jenom za mě, jsem ročník 1963 a zažil jsem dobu, kdy zde byli lidé, mocní lidé, kteří přesně věděli, co a jak se máme učit, co je správný výklad a jaké je správné myšlení.

Proč v poslední době nabývám dojmu, že se ta doba, byť geograficky trochu zpřeházená, zase vrací? :-)

13 3
možnosti
Foto

Na tuto otázku si budete muset odpovědět sám :-). Nevím, kolik lidí má stejné pocity.

Zpráva BIS o způsobu vyučování dějepisu je hlavně o tom (přebírám dle článku na idnes.cz, přímo zprávu jsem nečetl), že je dáván malý prostor výuce moderních dějin a že v ní zůstávají ještě zbytky pochybných faktů a interpretací zavedené za totáče. Typicky panslovanství.

Ostatně jen opakuji pana Nožičku, který toto rovněž uvádí. Ovšem na základě těchto faktů on vytvoří malinko překroucený a malinko bagatelizující blog. Aby mohli zaznít Zemanovi čučkaři, aby si mohl plivnout na Hutku a estrádním způsobem se zastávat Ruska (viz např. zmínka o Mendělejevovi o osvobození), které tady ovšem nikdo nenapadá. Aspoň tak to vnímám já, že v tom dějepise jsou "zbytky" dob minulých, ne, že se Rusko snaží do našich nových učebnic propašovávat, co se jemu hodí.

7 2
možnosti
Foto

Pane Nožičko, tohle přece nemůžete myslet vážně!

6 4
možnosti

J72i68ř93í 32H79o80r98á23k

15. 1. 2019 22:27

Souhlas, vypadá to, že je BISka (alespoň podle příslušné zprávy) pouze skupina dobře placených aktivních dementů, jejichž ideovým vůdcem je pornoherec Janda. Takovou zprávu bych naslintal taky, jenom v ve výuce dějepisu si nejsem moc jistý BISka ano.

11 7
možnosti

Je snadné psát podobné krajně kritické odsudky. Příliš snadné. Jako tlachat u piva.

5 2
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik