Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P81e94t87r 21B83u81r66i81a91n

15. 1. 2019 15:56

Nevím, možná je to můj subjektivní pocit, ale připadne mi, že vaše blogerské projevy v poslední době se transformují pouze do hlubokých úklon panu prezidentovi, ať už řekne, či udělá cokoliv.

Mám reálnou předtuchu, že pokud by on dostal úplavici, vy napíšete oslavný článek na Niagarské vodopády.

17 11
možnosti
AL

Nádherný příspěvek, vážený občane Buriane. R^

Začínáte tak hezky "drahošovsky" - "Nevím".

Ale pak sklouznete do "vodvářovského" stylu a je z toho taková nijaká beztvará věc, která má (marně) dehonestovat autora.

A to je škoda, rozhodně máte na víc.

:-)

6 7
možnosti
Foto

Zeman dehonestuje a zpochybnuje BIS,tak se dá čekat,že jeho fanatičtí obdivovatelé a rusofilové v jednom se hned musí připojit.Sice dost trapně,ale určitě to bude stačit,aby ve Vás Váš kolega nad Vaším blogem - Čermák viděl druhého Palacha.Abych řekl pravdu už mám problém poznat,které z blogu jsou hloupější.Na Čermáka jste se už dotáhl,ovšem v ufonech stále vede.Byt na jedné urovní s infantilním ufohlupákem není zrovna dobrá vizitka,máte pocit,že ti zvýšíte prestiž učitelu ve společnosti....?:-)

9 7
možnosti
Foto

Snahou ovlivnit veřejnost BIS překročila hranici, stala se stranou sporu, tedy je s ní možno zacházet jako s politickou onucí.

2 3
možnosti
Foto

Je nemravné úsilí jakékoliv vládní agentury pozměnit budoucí chování občanů.

2 1
možnosti
BM

Já bych byl pro to, aby ti "čučkaři" vzali ministerstvo školství pod své vedení když se o školství tak zajímají:;-)

5 0
možnosti
Foto

A podívat se taky na tělocvik!

2 0
možnosti
Foto

Ano, protože např. ve škole, kde učí pan Nožička, mají ještě fyzminutky. A ty přitom už dávno zavrhl N.S.Chruščov s tím, že je třeba cvičit dle Tyrše. Vidíte, v jakém dávnověku tam vyučují. ;-D

3 1
možnosti
Foto

A jéje, pan učitel zase spáchal "humorný" blog ;-(;-(;-(

8 8
možnosti
Foto

Myslím, že pro vás je největší problém, že se do toho montuje BIS, kterou nemá v oblibě náš moudrý pan prezident. Ale Vy jste učitel, tedy asi odborník. Má BIS pravdu nebo ne?

6 6
možnosti
JN

Dějepis neučím, nicméně s ohledem na to, že jsem si jednu současnou učebnici dějepisu nedávno procházel a že také vím, jaké akce kolegové dějepisáři nejen z naší školy občas nad rámec výuky dělají (beseda s paní, co prožila gulag, s bývalými politickými vězni, exkurze do Osvětimi či Terezína...), se domnívám, že starosti BIS jsou v tomhle směru zcela neopodstatněné.

Doufám, že Vás moje odpověď plně uspokojila.

8 0
možnosti
RS

R19u76d91a 76S65l34a96v64í18k

15. 1. 2019 14:20

Zajímavé, jak se vždy zvedne vlna nesouhlasu od té jedné skupiny blogerů, když někdo řekne, že by se měli potlačit rusácké lži a manipulace. ;-D

12 9
možnosti
JN

A mohl byste nám zde jako nepochybně znalý problematiky tedy napsat, jaké konkrétní rusácké lži se dle Vás v současné době na školách učí? ;-)

8 0
možnosti
EH

Dějepis píši vítězové. Nedávno se psalo, že některé státy upouštějí od učení druhé světové a holocaustu. Už to pro ně není nosné téma.

Holt jsme zase vyměnili partnera pro věčné časy. Ale připomíná mi to germanizaci, protože nepamatuji, že by nás za komoušů na základce nutili vzdát se historie.

9 0
možnosti
MV

nekdo si skolstvi za komousu pamatuje, nekdo ne...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik