Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J65a49n 74H39o76r96n13í46k

31. 1. 2019 22:25

Co se týče komentáře tenisu, tak s vámi naprosto souhlasím. Vnímám to úplně stejně.

Co se týče týká televize, tak to prostě je. O penězích. Takovýhle věci, co fakt vydělávají, za ty se holt musí zaplatit. A ne to mít zadarmo.

0 0
možnosti

Nemyslím si, že by ČT měla kupovat práva na každou větší událost, kde se účastní čeští sportovci. Souhlasím s olympiádou, MS ve fotbalu a hokeji, nějakými dalšími MS či ME, ale kupovat turnaje (byť AO je velmi významný turnaj) je asi spíš už moc.

To by pak mohli nějací fotbaloví fanoušci říct, že by měla koupit německou nebo italskou fotbalovou ligu, kde hraje velké množství českých hráčů. Což je podle mě také blbost.

A jak se tu někteří ozývají, že mají mít nějakou multidimenzi jako O2 - ano ta multidimenze je super, ale je realizovatelná jen při přenosu po internetu, jinak to možné není. V pozemním vysílání není kapacita na takové kanály a na satelitu by to bylo příliš drahé. Ostatěn něco podobné jako O2Tv má i Digi, která má speciální příležitostné kanály pro případ, kdy se hraje hodně zápasů najednou. Také jen na internetu, kdo má Digi přes satelit, tak je nemá.

0 0
možnosti

Je to věc názoru a ČT Sport toho samozřejmě nabízí sportovním fanouškům docela dost. Ale u každého ze čtyř grandslamových turnajů by ČT aspoň finále dávat měla (bez ohledu na to, zda v něm hraje český tenista či nikoliv).

0 1
možnosti

Pomlouvate naprosto zbytecne:

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }

„Pokoušeli jsme se zajistit už vysílání semifinále, poté i finále. Práva vlastní Eurosport, ale nebyli ochotni je prodat. Zařídili jsme tedy aspoň záznam finále, odvysíláme ho v sobotu na ČT Sport,“ prozradil šéf sportu na České televizi Jiří Ponikelský.

0 0
možnosti

Píšete to sem naprosto zbytečne - to sem napsal pan Braun již 17 hodin před Vámi. ;-)

1 1
možnosti

J26i35ř90í 44F49o39g18e77l

27. 1. 2019 8:21

Ač jsem si jist, že každý příznivec sportu má sledování nějakým způsobm vyřešeno, dávám vám plně zapravdu.

ČT opravdu mohla koupit sublicenci na finále. Ale nebylo slyšet ani o nějaké snaze, že by tomu tak mohlo být. Jindy, když to nejde, sporťáci nezapomenou uvést, že to prostě nejde. Zajímavé vedle toho je, že tenisový French Open je ČT pokryt celý.

Přitom tenis je zcela určitě mezi trojkou nejoblíbenějších sportů u nás a již dlouhou dobz bezkonkurenčně nejúspěšnější. Proto blahořečím O2TV za jeho specializovaný kanál, kde lze sledovat mimo turnajů GS skoro všechny zápsy tunajů WTA.

Holt by asi nebylo na ty supersporty jako florbal, futsal, malá kopaná a pod.

Myslím, kdyby se udělala anketa jestli raději sporty nebo Moravce, výsledek by byl jasný.

2 0
možnosti

A kde by to vysilala???? A proti dvema poradum, ktere zakoupili, kde jsou taky cesi?

2 0
možnosti

Myslim, ze jde o naprosto zbytecny utok na CT. Mozna byste se mel zeptat tam a pak teprve psat. Rekl bych, ze vysvetleni bude prozaicke - Eurosport mozna vlastni prava pro uzemi CR pro cely turnaj. Jak by pak CT prisla k pravum na jediny zapas? Leda, ze by je odkoupila od Eurosportu, pokud je vubec neco takoveho mozne.

Podobne jako dobe, kdy Nova vysilala exkluzivne MS v hokeji by bylo nepredstavitelne, ze by bylo mozne, aby CT koupila prave jen na finale, ve kterem by hrali nasi hraci.

6 0
možnosti

A mimochodem, jeste jsem si to overil - KDE to mela CT vysilat? Na CT 24? Ja jen ze na stejnou dobu mela CT zakoupena prava na sjezd zen z Ga-Pa (nasledne zmena na Super G), kde jela Ledecka a krasobrusleni (2 nasi ucastnici). Takze by vlastne kanibalizovali sami sebe.

Ale kdyz ono kopani do CT je dnes tak moderni, hlavne od priznivcu nekterych politiku a politickych stran.

2 0
možnosti
Foto

A kde sledujete Eurosport? Na družici? Pak předpokládám používáte Skylink a ten má v nabídce i slovenskou televizi. Z internetových televizí vám minimálně o SledovaniTV kde slovenská televize také je. V obou případech v základních balíčcích. Tím ČT neomlouvám, jenom konstatuji, že ta dostupnost přenosu byla přeci jen větší než se zdá.

2 2
možnosti

Přiznám se, že moc nechápu smysl Vašeho příspěvku. Já jsem STV v blogu zmínil jen z toho důvodu, že se trochu podivuji tomu, že slovenská veřejnoprávní televize na přímý přenos z Australian Open peníze má a česká nikoliv.

K tomu Vašemu dotazu: já mám Eurosport i STV v rámci programové nabídky O2 TV, ale jde o to, že jsou lidé, kteří nemají ani jedno, ani druhé (což Vám ostatně někteří diskutující níže v diskusi potvrdili).

2 0
možnosti

Pouze divaci Ceske televize videli, ze Kvitova prohrala s jakousi svetu neznamou Osakaovou.

0 8
možnosti

I37v63o 88Ž43á25č56e17k

26. 1. 2019 21:32

Se světu neznámou vítězkou US Open.

9 0
možnosti
Foto

Karma, dobrý popis! R^

Taky je mi trochu smutno z prohry Petry Kvitové, ale hned jsem si řekl, že druhé místo a účast ve finále na grandslamovém turnaji je skvělou zprávou. Petra Kvitová se po strašlivě blbém, nešťastném poranění znovu propracovala na světovou špičku. Hraje velmi dobře.

Jako občané naší země potřebujeme podobné motivační vzory, ať furt na něco nenadáváme a nestěžujeme si na všechny možné jiné, "cizí", kdo údajně za všechno mohou.

8 0
možnosti
Foto

Ano. Hlavně děti a mladí lidé potřebují vidět, že i člověk, kterého již v jeho profesi viděli jako odepsaného, se může znovu probojovat na výsluní. Nic nevzdávat, nebýt poražený předem, nic nedat na škarohlídy, mít motivaci a silnou vůli, jen tak se dají vyhrávat nejen velké tenisové zápasy, ale i ty životní. A před touto českou hráčkou dnes právě kvůli těmto vlastnostem celý tenisový svět smekl!

5 0
možnosti
Foto

Já bych se přeci jen ještě jednou ozval s dotazem. Opravdu se jedná jen o dotaz, protože mi jedna věc není jasná. Nejsem od Česka tak odstřižený jak si mnozí myslí, když žiji v zahraničí. A tak vím, že lidé sledují televizi prostřednictvím služeb kabelových poskytovatelů. Volal jsem během uplynulé hodiny několika mým známým a také příbuzným a všichni mi potvrdili, že v základní nabídce je i Eurosport. A tak se chci zeptat: Proč se v této souvislosti útočí na ČT, když ten Eurosport může vidět každý? Navíc je i v Češtině, takže vážně nechápu ten problém.

0 0
možnosti

Ne každý v ČR má kabelovou televizi či satelit a ne všichni poskytovatelé kabelových TV mají v nabídce Eurosport (i když větší část z nich asi ano).

3 0
možnosti

Naprosto souhlasím. ČT to finále měla vysílat v přímém přenosu. Byla to výjimečná záležitost, a tak se k tomu ČT měla výjimečně postavit.

A máte pravdu - ze záznamu mohli vysílat spíš krasobruslení - jízdy mužů. A to Březinovi fandím.

3 0
možnosti
Foto

Jak už bylo napsáno níže, ČT nemůže vysílat něco, k čemu nemá autorská práva a ta ji Eurosport odmítl prodat.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS