Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Myslim, ze jde o naprosto zbytecny utok na CT. Mozna byste se mel zeptat tam a pak teprve psat. Rekl bych, ze vysvetleni bude prozaicke - Eurosport mozna vlastni prava pro uzemi CR pro cely turnaj. Jak by pak CT prisla k pravum na jediny zapas? Leda, ze by je odkoupila od Eurosportu, pokud je vubec neco takoveho mozne.

Podobne jako dobe, kdy Nova vysilala exkluzivne MS v hokeji by bylo nepredstavitelne, ze by bylo mozne, aby CT koupila prave jen na finale, ve kterem by hrali nasi hraci.

6 0
možnosti
RC

A mimochodem, jeste jsem si to overil - KDE to mela CT vysilat? Na CT 24? Ja jen ze na stejnou dobu mela CT zakoupena prava na sjezd zen z Ga-Pa (nasledne zmena na Super G), kde jela Ledecka a krasobrusleni (2 nasi ucastnici). Takze by vlastne kanibalizovali sami sebe.

Ale kdyz ono kopani do CT je dnes tak moderni, hlavne od priznivcu nekterych politiku a politickych stran.

2 0
možnosti
JN

To by nebyl Rostík Caha, aby do toho nezatáhl politiku.;-)

Já jsem přesvědčen, že to krasobruslení by většina lidí (ať už volí kohokoliv ) bez problémů oželela - tenis má zcela jistě příznivců více.

2 0
možnosti
RC

Zkuste uvazovat. Krasobrusleni uz melo zasmluvneno davno, to lyzovany davaji taky dlouhodobe, takze zasmluvneno davno. Takze zmena na posledni chvili znamena, ze by vyhodily prachy za jeden primej prenos. Nemluve o tom, zda vubec bylo mozne ta prava ziskat. V diskuzi tu nekdo pise, ze Eurosport odmitl. Logicky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,89
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik