Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... ale přesně takto vypadá občanská neposlušnost!,- cílem ataku se stává vše, co reprezentuje státní moc - prezident, vláda, parlament, justice, bezpečnostní složky! Davu schází pevná organizace a řád, schází pravidla a jasná idea,- zájmy se tříští, cesta k cíli je chaotická,- převládá anarchie, násilí, radikalismus. Agrese je vedena vůči komukoliv, kdo s davem nesouhlasí a kdo "není naší krve" - viz. cizinci obecně, migranti, Židé, cikáni, ale též našinci - mladí, staří, ženy, muži, děti ..... všichni jsou něčím vinni tak si to s nimi vyřídíme ! Žluté vesty, bohužel, už daly mustr celé Evropě a prokazatelná manipulace veřejným míněním ze strany státní moci na tom nic nezmění. Čekají nás těžké časy:-( !!!

1 0
možnosti
Foto

Tak Macron určitě dal zapalovat auta,ničit obchody a utočit na policisty.Tak Robejšek nepřekvapil,podpora pravicových a levicových frustrátu ve žlutých vestách mu ovšem od dalšího volebního vyprasku nepomuže.Tentokrát to vidím reálně pod jedno procento....:-)Žlutým vestám nikdo nebrání založit stranu,formulovat své požadavky a oslovit voliče.Zatím je to dost chaotické a násilné představení,které naštěstí ztrácí dech....

9 9
možnosti
MV

Robejsek me prekvapil pouze jednou a to kdyz inicioval presunuti americkych vojaku do Ceska. Jak dopadla jeho partaj ve volbach si vsichni pamatujeme. A pokud je rec o manipulaci prezidenta Macrona a vybranych nekolika novinaru, o ktere pan Robejsek (jak sdelil pan Nozicka) pise, byl bych opatrny. Jeho (Robejsek) nazor, ze Rusko by mohlo byt spolehlivym partnerem pri reseni problemu Islamskeho statu, nebo jeho plagiatorska kauza, kterou odsoudila eticka komise Nemecke asociace politicky ved, jsou moznym naznakem toho, ze sam Robejsek a jeho aktivity funguji jako ukazka manipulovani, tedy cinnosti, kterou autor blogu "tepe". Pan Nozicka se blogu opira o informace od pana Robejska, ktery je i takovym, jak shora popsano. Takze?

5 2
možnosti
DR

Mě to ohledně těch Žlutých vest vůbec nepřekvapuje. Už jsem tu nedávno psal, že ten pohled na ně mají někteří díky oficiálním médiím značně černobílý.

5 0
možnosti
Foto

Já myslím, že před příštími prezidentskými volbami bude kampaň mnohem slušnější, protože autoři té největší špíny, Miloš Zeman a jeho tým, se jí už nezúčastní.

10 12
možnosti
JN

Ono také s ohledem na to, že se jí Miloš Zeman nezúčastní, již nebude žádný z jeho odpůrců mít důvod rozšiřovat na sociálních sítí lživé zprávy, že má Zeman rakovinu, že ano?

13 2
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik