Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J90a97n 34H75o29r10n35í27k

11. 3. 2019 12:27

No, když člověk ví, co je ta paní Bondarenková zač, to se pak nediví jejím odpovědím.

Stejně jako kdyby měla polistopadový vývoj v ČR hodnotit Marta Semelová.

Ano, je dobře, když zpravodajství přináší různé pohledy na jednu věc a asi je i dobře, že je volně dostupný i tento vysoce tendenční rozhovor. Je prostě vidět, že před Ukrajinou je ještě spousta práce, o tom asi ale nikdo nepochybuje.

8 4
možnosti
JV

Rozhovor může být tendenční, jak tvrdíte. Ovšem nikomu nic nebrání v tom, její tvrzení vyvrátit nebo nějak zpochybnit. Jediné reakce jsem zaznamenal pouze ty, které paní Bondarenkové nadávaly, nebo se ji snažili znevěrohodnit. Argument žádný. Hm...

8 1
možnosti
TH

Pane Nožičko, co Vás tak táhne k proruskému postoji? Cožpak nevidíte, že tam demokracie dostává na frak? Nebylo historicky těch příkladů už dost?

A co Vás táhne k Zemanovi? Cožpak nevidíte, že člověk, který lže, zákeřně intrikuje a trpí chorobnou pomstychtivostí, nemůže mít z principu dobrý charakter?

To vše Vám skutečně nevadí?

Odpovězte přímo a bez vytáček ano nebo ne, prosím.

Děkuji.

14 6
možnosti
VM

Nemyslím si, že by autor vysloveně někomu stranil, pouze shrnuje informace a přidává vlastní úhel pohledu. To je špatně, nebo se to už zase nesmí?

12 3
možnosti
VM

Nechci a nebudu hodnotit ani obsah diskuse s paní poslankyní, ani tzv oficiální zprávy. Každopádně je přínosem, že alespoň někdo přinese i jiný, než oficiální úhel pohledu na problematiku Ukrajiny. pouze pohled z více úhlů pohledu může přispět k objektivnějšímu obrazu skutečné situace.

15 1
možnosti
MS

Pokud je to pohled neobjektivní a zaujatý, na úrovni "jedna paní povídala", tak takový si může strčit tak akorát do špic.

1 3
možnosti
ZS

O situaci na Ukrajině si nedělám pražádné iluze, nemyslím si však, že by na Krymu nebo v Doněcku či Luhansku byla situace nějak lepší. Situace na Ukrajině je asi i jeden z důvodů, proč se EU s reálnou spoluprácí zrovna moc nepřetrhne. Porovnávání, zda jsou více v (_;_) občané separatististických republik na východě nebo zbytek Ukrajiny na západě však nikomu stejně nepomůže. Nezmění to ani nic na faktu, že boj ruskojazyčných občanu Doněcka a Luhanska za sebeurčení si musí vybojovat jejcih občané sami, nikoli že ho za ně budou bojovat ozbrojené složky Ruské federace.

3 0
možnosti
VS

Mám dojem, že palec nahoru dáváte ne za rozhovor jako takový, ale spíše za to, co v něm ta paní povídá - to, co chcete slyšet. Ani jste se nepokusil použít své oblíbené "ano, ale". Takže gratuluji k oficiálnímu vstupu do řad prokremelské úderky. Krameriova cena na sebe jistě nenechá dlouho čekat...

12 6
možnosti
JN

Já Vám pro změnu gratuluji k tomu, že jste se kvalitou Vašeho příspěvku vyrovnal úrovni diskutérů Jandové, Rotha či Bárty. ;-) Hezký den.

9 5
možnosti
TT

Zdravím, blog jsem si přečetl už včera, pochopitelně souhlasím, ale na diskusi jsem ani neklikl, protože jsem to očekával - když jsem do ní nahlédl teď, o den později, pochopitelně jsem okamžitě nalezl zuřivé válečníky proti všemu ruskému (a kdyby to byly pelmeně) v plné zbroji, nebo tedy alespoň s pěnou u huby. A přitom jsou to jenom jednoduší lidé, když to člověk řekne humánně a korektně.

Cením si Vašich blogů. R^

6 3
možnosti
JN

Také zdravím a děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Tohle číst je sranda. Milovníci Ruska a komunistů se vyjádřují k článku, které je na stejné úrovni jako, kdyby to psal Standa Novák, Petřk a Kašuka. Takhle v Rusku jásají, kdy čtou články, kterými je zásobuje Kašuka a jemu podobní prostřednictví Aronetu, Sputniku,. Oni stejným způsobem očerňují náš stát a v Rusku stejně jako u nás se najdou lidi, kteří jim věří a vysvětlovat jim kdo je Kašuka a jemu podobní je stejná marnost nad marnost, jako u nás psát, kdo je ta madam zač.

18 5
možnosti
AR

Ruská ekonomika není vzorem pro UA, protože přešlapuje na místě. Ceny jdou stále nahoru a mzdy i důchody se nemění už delší dobu. Stačí mi připomínky známých z UA nebo denně sledovat server Obozrevatel.com

4 0
možnosti
SN

:-)......Po přečtení obsáhlé diskuse, pohled na karmu a počet plivanců, kterými jste byl za pěkný článek obdařen, hodnocení normálními lidmi, velmi vysoké! Gratuluji!

Je vidět, že tu pořád ještě existují mozky nevymyté trvalou propagandou, protiruskou! R^R^R^!!

13 12
možnosti
Foto

Zdravím Standu: mozky nevymyté trvalou propagandou, protiruskou. Jasně ;-D.

12 3
možnosti
PB

...... tady všem oponentům napovídám (viz. příspěvek níže), aby teho Nožičku konečně vyřídili tvrdým argumentem, faktama, grafem a statistikou MMF, EU, OSN, OBSE, KRNAP, OPBH, EET, Jandovejma EH, Hate free, atd.atd.,- ..... a porád nic! Jak sa potem MY,- staří důchodci, nevzdělanci, hlupáci, zrádci a škůdci demokracie, v tem totál chaosu máme orientovat ?!? Tak zatím máme jasno že Bondarenko s Nožičkou sou pro-kremelští,- šak Porošenko, Jaceňuk, Avakov apod. sou inačí liga a vo ty bych sa vopřel !,- ...... je teda s podivem, že sa tady nikdo, slovy N I K D O !!! neprezentoval jediným ekonomickým, hospodářským, společenským, kulturním či jiným úspěchem "pomajdanovský vlády" !,- a to je vééélkej problém, nemyslíte;-D?!

22 3
možnosti
KK

R^R^R^ Konečně někdo kdo není hysterický a bere to s nadhledem. :-):-):-)

2 0
možnosti
PB

P82e47t85r 45B71u36r77i37a40n

10. 3. 2019 21:03

Je zajímavé, že ani po deseti letech lživého popírání čehokoliv si milovníci Moskvy nezvykli na to, že co prohlásí zastánce Ruska, to je lež.

10 4
možnosti
Foto

Kdo není s námi, je proti nám.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik