Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Máte pravdu, ale diskuse na toto téma se raději nezúčastním. ;-)

2 0
možnosti
JK

Nesmírně bodrý a k 10 mil. lidí přátelský Miloš bezelstně vyhoví občanovi (zatím není nic jiného) cizího státu a hbitě najde ve svém nabitém kalendáři místo a přátelskou schůzku. Jak z udělání je zrovna onen občan SR ve volebním svrabu a jakákoli podpora by mu bodla (i když od Miloše jde spíš o poslední pomazání), což Miloš skutečně netuší a hrozně se diví, že si někdo může myslet opak. To jsou mi ale komedie, no co čekat od Hradního cirkusu včele s tragikomickou figurou nemocného klauna.

Kolem cirkusu poskakuje dostatek věrných šašků a pokouší se tomu představení dát punc věrohodnosti, není to poprvé a bohužel, ani naposled. Našel jste se?

20 1
možnosti
Foto

H69a49n76a 34V84l72k89o67v24á

26. 3. 2019 13:59

Jak to tak chápu, asi se shodneme v tom že ve své ješitnosti (to říkám já) Miloš Zeman pozval jednoho kandidáta kterému se on sám líbí a jiné kandidáty (kteří svůj vztah k MZ nevyjevili) nepozval.

Je to něco na co jsme si zvykli.

Ohledně soudnosti bratří Slováků nemám pochybnosti a nechala bych je volit jejich prezidenta vlastními hlavami.

Ostatně pokud by se někdo nechal ovlivnit Milošem Zemanem, bude to nejspíš člověk typu voliče Miloše Zemana....

Takže tady řešíme takové to naprosto logické "svůj k svému" a bouři ve sklenici vody celkem nechápu.

0 0
možnosti
RC

rekl Zeman, ze se nebude vyjadrovat k volbam, aby je neovlivnil?

3 0
možnosti
PB

..... tak doufám, že tady máme všeci jasno !,- Vladimír Vladimírovič to na Slovensku neponechal náhodě,- z teho matrošu hybridně předhodil bratrům rovnou dva vybroušený diamanty a tak si to posichroval !,- ...... co jim předvede právnička-aktivistka, to samý by jim v bleděmodrým předvedl komanč z Bruselu, takže vono to je prašť jako liskni a Zemana bych z ničeho nevinil !,- viz. učebnice politologie EU, strana třetí, kapitola první - PUTIN;-D!,- taky kdo jinej, žejo ?!VEU

2 1
možnosti
KK

Setkali se dva komouši. A dobře to udělalo komoušům a jejich fans.;-)

7 4
možnosti
DR

Jako správný svazák pomínusuje půlku diskuze a pak sám vypotí kravinu. Kubišto Kubišto. ;-D

6 2
možnosti
DR

Hysterické bych ani neřekl, spíše se z této stupidity zase někteří pokoušeli vytvořit hroznou "aféru" toho hrozného Zemana.

Na druhou stranu, aspoň se člověk výkřiky těch zemanobijců pobavil. R^

8 11
možnosti
RC

Neprijde Vam, ze Zeman je ve svych slovech a cinech "trochu" nekonzistentni?

9 2
možnosti
RC

Hystericky je Vas blog. Na pocatku vseho byla snaha novinaru ziskat komentar MZ k vysledku 1. kola voleb. A odpoved? Vyjadrim se az po druhem kole, nechci ovlivnovat slovenske volby.

A pak, jako uz pokolikate, udela opak.

21 5
možnosti
JN

A vyjádřil se snad? 8-o Pokud jsem si všiml, tak to, o čem spolu v Lánech mluvili, veřejně komentoval pouze Šefčovič.

5 4
možnosti
MN

Jestli občas sledujete oba uvedené novináře, tak musíte vědět, že hysterie je jim vlastní. Nemůžou si prostě pomoci a ta zloba musí ven. Stačí vybraný podnět a reakce je více než očekávaná. Doporučuji číst omalovánky, skýtají hlubší intelektuální smysl, než jakákoli produkce obou pánů.

3 1
možnosti
MB

Moudrý státník mlčí, ještě lépe - Nabídku zdvořile odmítne. Kecal z Národního se naopak nadšeně vrhá! Zde, pravděpodobně porážce svého hosta. Naopak, pokud uspěje - Stane se opět terčem kritiky vměšování. Je mu to fuk, hlavně, že se opět mohl projevit. Brouk Kůrovec je dobrý, i Šteflovič pak není špatný . Podobně - Karlovarský důchodec na náměstíčku je ideální k řešení mezinárodní politiky - (Osočení Turecka). Vážně - K čemu je to dobré ? ... :-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik