Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nezklamal jste. Bylo jasné jak ten blog vyzní. Nejlepší je, jak ti co nemohou veřejnoprávním médiím přijít na jméno, je s chutí vytáhnou okamžitě jakmile se jim to hodí. Ale samozřejmě je zásadně nesledují, pouze výjimečně a jako na potvoru tam zase potvrdili jejich názor na svět. Velmi úsměvné. Jenom to prokazuje objektivitu a vyváženost těch médií. A současně ubohost jejich kritiků.

15 16
možnosti
ZB

To myslíte vážne, že ČT má objektivní zpravodajství?

12 1
možnosti
Foto

Informace předkládané Českou televizí považují za objektivní a vyvážené více než dvě třetiny obyvatel Česka a více než 70 % ji vnímá jako důvěryhodnou.

Zdroj: https://www.parabola.cz/zpravicky/30357/programova-nabidka-ceske-televize-loni-oslovila-nejvice-divaku/

1 9
možnosti
JN

Když Vám bylo dopředu jasné, jak můj blog vyzní, tak moc nerozumím tomu, proč jste ztrácel svůj drahocenný čas jeho čtením. :-)

A jinak - mně je pane Flaško opravdu jedno, zda jste či nejste věřící, ale konkrétně OVM už skutečně nesleduji dosti dlouho, a včera jsem udělal výjimku hlavně kvůli tomu, že jsem byl zvědavý, s jakými názory pánové Kiska a Pavel přijdou. Což ale neznamená, že bych jinak pořady na veřejnoprávní televizi nesledoval - na Události v sedm večer se dívám téměř vždy, občas i na Události, komentáře, v neděli večer pak na 168 hodin, atd. Takže doufám, že některými zdejšími zcela zavržen nebudu. ;-)

5 0
možnosti
TB

Ještě tak umět se vyjádřit k obsahu článku, že. Někdo vám šlápl na vaší svatou čété a můžete se pominout.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,06
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik