Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Divím se, že zrovna vy, se díváte na mladé s takovým despektem.

3 5
možnosti
JN

Nemyslím si, že by šlo o "despekt", a můj názor nejspíš vyplývá z toho, že jsem s těmi šestnáctiletými častěji ve styku než Vy.

8 2
možnosti
DF

Ja bych skoro rekl, ze stredoskolaci se v medialnim prostoru pohybuji obezretneji, nez starsi generace divaku krimi zprav co pak voli Zemana, komouse a vrchniho estebaka;-D

6 10
možnosti
MV

A proč by nestačilo přijet s pidivoličem v kočárku a když ho na místě nakojí, pak volit. ;-);-)

6 1
možnosti
MS

Když jsou podle zákona od patnácti let dostatečně vyspělí na sexuální život, proč by nemohli od šestnácti volit? I když tedy nevím, k čemu by to mělo být dobré.:-)

0 0
možnosti
JN

Nejspíš k tomu, co je uvedeno v posledním odstavci článku. :-)

4 0
možnosti
Foto

Když se podívám na složení našeho parlamentu, nebo našeho moudrého pana prezidenta, tak by mohli klidně volit i domácí zvířata a vyšlo by to nastejno.

10 12
možnosti
JH

Vlastně, když může volit a trousit moudra takovej Flaška, proč by nemohli volit i tihle puberťáci,že?

13 1
možnosti
Foto

Rakušan dobře ví, že mládež snadno zmanipuluje. Mladí hejli snadno sednou na lep, jelikož jejich mediální zdatnost se zhusta omezuje na sledování FB.

15 3
možnosti
Foto

Stejně snadno se manipuluje s těmi dříve narozenými.

Stačí přidat pár stovek na důchodu a staří hejli také sednou na lep..

14 6
možnosti
DH

Já osobně věřím, že STANkaři vědí co nám jako společnosti navrhují.

A mám k tomuto společku STANkařů hluboký respekt od doby, kdy vyšlo najevo, že přední členové, a dokonce i jejich Europoslanec, se radili a konzultovali mnohá svá rozhodnutí s jistým zlínským podnikatelem, jež byl pravomocně odsouzen hned ve dvou případech spojených s takřka celosvětově známým Čechem, jakým je pan Radovan Krejčíř. A, že se jedná o šikovné lidičky, může doložit skutečnost, že ani dokonce do basy nastoupit nemusel, neb se mu podařilo prokázat jistou duševní poruchu...

A zde se nechají použít slůvka jiného giganta naší politické scény, který sice trošinku ustoupil do pozadí, ale občas se medii mihne, a kterým byl známý Jyrka Paroubek. Ten svého času, kdy ještě působil jako hlava jedné současné koaliční strany prohlásil nezapomenutelný výrok, jež by se i v tomto případě v kontextu použít nechal a zněl: "Dámy a pánové, kdo z Vás to má ?"

Zdroj:

Česká televize - pořad "168 hodin" ze dne 7.10.2007 (p. Paroubek) https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/bonus/16962-damy-a-panove-kdo-z-vas-to-ma#utm_content...

a

http://www.financnici.cz/radovan-krejcir, čro-radiožurnal...

4 1
možnosti
Foto

Ale pane kazateli, vždyť Vy sám osobně svým příkladem dokazujete, že člověk má už v 9ti letech takový rozum, že může dělat i revoluci! Viz:

https://flaska.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190206_699731_blogidnes&vlakno=94446294

0 4
možnosti
PV

Njn, ty nosne informace sdilene na FB ;-D

2 0
možnosti
Foto

Rakušan je na něm dost aktivní, tak se nedivte;-)

3 0
možnosti
MB

Čas od času vznikne polemika - Kdo má mít volební právo? Asi mladí - jde o jejich budoucnost. Nebo pouze ti, co odvádějí daně - pak se s nimi přece nějak nakládá. Nebo pouze vzdělaní, bez vzdělání a důchodci jž nikoliv ... ?

Domnívám se, že v prvé řadě se k volbám má chodit. Pokud by se tak stalo - ty polemiky by zanikly zcela. Člověk by měl volit rozumem - Ten naši 1 Republikoví předci určili na 21 let, jako Předpoklad! Komunisté jej snížili cíleně, pro svou podporu . Čili, dobře, ponechat - Na věk plnoletosti .

Rakušanův nápad mi přijde hloupý - lacině populistický. Mám vlastní! = Těhotná žena, by pak mohla mít hlasy dva - no co, dal bych i tři ! ... :-)

14 2
možnosti
JN

Děkuji za příspěvek, napsal jste to velmi trefně.

4 0
možnosti
PD

já bych ten názor neodsuzoval, doba se vyvíjí. není to tak dávno, co i u nás byla plnoletost 21 let, nyní je 18. Středoškoláci jezdí studovat do zahraničí, proč by nemohli volit?

3 5
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,88
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik