Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Je to jednoduchý. Paní Čaputova má kinderstube. Kdybyste věděl, co to slovo znamená, nemusel jste opět dělat "humor". Klidne velikonoce preju.

13 1
možnosti
KK

V tělocvičně znějí jen povely.

2 2
možnosti
Foto

Slováci mají prezidentku, která vystupuje slušně a vyjadřuje se diplomaticky k vnitřním záležitostem jiných zemí, notabene sousedních a navíc hodně blízkých.

To náš prezident......

21 1
možnosti
OP

Pokud paní Čaputová řekla to, co jste napsal, pouze odpověděla na otázku diplomaticky, nikoliv útočně, jak jsme na to zvyklí u nás. Ona je právnička a právníci si dávají prvoplánově bacha na to, co říkají, až tak, že jsou mnohdy nečitelní

21 0
možnosti
PB

....... snad nemožete po pravdoláskovejch kotrmelcách chcet, aby jim došlo, že blogem komparujete výroky o "zamilovanosti" Fiala vers. Klaus ml. se smyšleným (fiktivním) výrokem o "zamilovanosti" Šaputová vers. Andy"?!?,- ...... šak z reakcí někerejch váženejch diskutérů Vám mosi byt okamžitě jasno, s jakou mentální a sociální výbavou sa někeří géniové pod blogem prezentujou, žejo;-D;-D ?!

3 2
možnosti
VS

To, že jste špatně napsal jméno zvolené slovenské prezidentky, lze přičítat překlepu, neznalosti, vaší urputné snaze dopustit se humoru, nebo se jen opičíte po "Větvičkovi"?

3 1
možnosti
MM

Paní Čaputová se vyjádřila profesionálně jako budoucí presidentka, s respektem k vrcholových představitelům sousedního státu.

Vím, že u nás se to moc nenosí, ale kde vy zase vidíte problém, že o tom musíte napsat blog?

20 0
možnosti
VS

To, co zvolená prezidentka řekla, byla diplomatická reakce na otázku, zda a v čem je Babiš inspirativní. Podobně neutrálně se vyjádřila i o Zemanovi, o kterém si (nejen vzhledem k jeho předvolebnímu angažmá ve prospěch jejího soupeře) celkem oprávněně může myslet ledacos. Z těchto prohlášení vyplývá pouze to, že Čaputová nemá potřebu se do nikoho navážet a ukazovat, jaký je mistr světa. Na rozdíl třeba od Ing. Zemana.

17 2
možnosti
TT

Z toho vyplývá, že by se třeba jako kladeč věnců hodila líp nějaká ta zkáza ženstva muž, ale že zato Čaputová je ta nejlepší usmívačka! ;-D:-P

1 9
možnosti
AC

Já bych v tom pane Nožičko také nehledal žádnou zamilovanost. Zkrátka byla pozvána do českého média a jako nově zvolená prezidentka zvolila opatrnější, diplomatický způsob projevu. Nač si také hned dělat nepřátele. Čím by si pomohla? Navíc měla i pravdu. Úspěšný Babiš je, dobrý manažer také a (všeho)schopný politik taktéž. :-) Nečekal bych od ní, jako prezidentky, podrobný rozbor osobnosti. Byla by sama proti sobě a proti zemi, kterou zastupuje.

23 2
možnosti
JN

Já to samozřejmě tak i beru a předpokládám, že většina čtenářů pochopila, že můj dnešní blog (hlavně tedy jeho závěr) není myšlen zcela vážně. :-)

I když po zkušenostech z minulého blogu, kdy někteří čtenáři dle reakcí v diskusi nepochopili, že má kritika Jágra je myšlena ironicky, si tady člověk nemůže být jistý ničím... :-)

2 4
možnosti
JJ

J34a31n 91J92í77l14e54k

20. 4. 2019 20:16

A co měla jako říct? "Ptáte se mě na toho zloděje, podvodníka a lháře, co ukrad, co moh a teď ho chtějí zavřít?" Mluvíla o předsedovi vlády sousední země. Jestli jste si nevšiml. A bude s ním chtít jednat, až bude v úřadu. Takže řekla něco, co není zas až úplně lež. Zbohatl, ve volbách měl úspěch a sice se mi ani jeden jeho úspěch nelíbí, ale dokud ho nezavřou za zlodějnu a podvod a lež, je to ministerský předseda České repupbliky.

8 0
možnosti
Foto

Babiš a Čaputová jsou krajané. Babiš pochází z Bratislavy a Čaputová z blízkého Pezinku. Jinak Čaputová už po svém zvolení přijela do Prahy na koncert Boba Dylana a při této příležitosti povečeřela s Karlem Schwarzenbergem. A zdvořile se vyjádřila jak o Miloši Zemanovi tak i o Andreji Babišovi. Z její strany se jedná prostě o profesionální vystupování. :-)

16 3
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,04
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik