Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Tak vidím, že jsme se po delší době opět dočkali dalšího dílu zdejšího známého seriálu Možná přijde i tapetář... ;-D

P. S. Těm dosud neznalým doporučuji na komentáře pana Veverky nereagovat - jednak nemá smysl se s ním do racionální diskuse pouštět a také ho tímto nejspolehlivěji naštvete. :-)

0 0
možnosti
JC

J65i32r53i 82C29e19e

17. 5. 2019 14:30

Proč ignorovat? Pan Veverka svou argumentační impotenci dohání ideologickou zaťatostí čekisty a zároveň dialektickou argumentací, kdy dokáže popírat svá předchozí tvrzení, vyjadřovat souhlas s vaší argumentací a zároveň vás označovat za lháře, Putinova agenta a komunistu...

0 1
možnosti
AT

A proč by se dnes,

když jsme svobodnou zemí nemělo psát také i o nesmyslném bombardování našeho území Sovětským Svazem a její armí, když za totality a vlády komunismu a komunistů v Československu, se jen psalo o Americkém bombardování. Je nám jasné že vybombardovaná škodovka v Plzni nejvíce naštvala Sovětský Svaz, nebo se moc již na sklonku války těšili, jak veškeré zařízení škodovky si odvezou jako svou válečnou kořist do CCCP. Jen doufám, že pokud jste již odložil v té době nočník, tak jste tento dotaz napsal a znesl na ÚV KSČ, proč se neustále píše jen o Americkém bombardování a nepíše se také o tom bombardování Sovětským Svazem a jejich letectvem a s jakým výsledkem a NE ty vlastní civilní oběti svádět na Němce....

3 0
možnosti
BV

No, řekl bych, že pokud do tohoto Nožičkova blogu nebylo ještě někomu zřejmé kým Nožička je, po tomto to musí být zřejmé už úplně každému. Prostě každý jsme nějaký - a někdo je holt putinovský nok, no...

3 4
možnosti
Foto

H26a50n91a 95V82l11k23o60v29á

16. 5. 2019 19:30

Tak jsem přes seznam diskusí chtěla jít do těch ve kterých jsem reagovala a (protože v téhle diskusi jsem si před 2 dny myslela že jdu s křížkem po funuse) zajímalo mne kdo v téhle mrtvé diskusi ještě píše (pochopitelné by to bylo u autora....)

A ejhle - tapetáři všech zemí, spojte se....

Dělejte to tak pane Veverko vždycky. Přijďte AŽ do mrtvé diskuse, protože v té už nikoho svými tapetami neznechutíte a lidi si pokecají....;-)

1 3
možnosti
JH

J52a17n 62H90o43l59u36b

14. 5. 2019 21:48

Pane Nožičko nemáte pravdu. Mně je 52 let a o tom, že Sověti bombardovali Československo po konci války jsem se dozvěděl předevčírem. Zato o americkém bombardování plzenské zbrojovky jsem to měl na talíři každoročně, co jsem rozum nabral až do dneška.

6 1
možnosti
Foto

Ale to neznamená, že tato informace nebyla k dispozici české veřejnosti už také padesát let. Také jsem dozvěděl předevčírem, že čápi děti nenosí, ani Ježíšek dárky.

1 2
možnosti
JP

Vy už lžete přímo vědomě. Dosud jste své lži schovával omáčkou okolo.

8 1
možnosti
JP

Pane Nožička, daleko více se píše o bombardování naší vlasti spojeneckými silami. Buď jste si chtěl naklonit lidi, kteří smýšlejí jako vy a nebo jste to prostě nezaregistroval. Fakta ale nelze ohýbat jak se vám zlíbí. Zkuste být více objektivní. Hezký den

7 1
možnosti
Foto

Poznámka k nejhorší válce. Je to vždy hodnocení subjektivní, ale 30 válka byla taky hrozná. Na procenta ztrát byla nesrovnatelně horší, trvala skoro dobu tehdejší generace, vrhla vzdělanost nesmírně zpátky. A jenom šťastným řízením osudu měla tehdy Turecká říše napilno jinde.

3 0
možnosti
Foto

H34a90n72a 63V90l89k56o47v66á

13. 5. 2019 19:26

Znásilňovali Rusové, Američani zase týrají vězně na Guantanamu....

Pamatuji si jak mne kolem 17 let šokovalo když jsem se od kamarádky jejíž otec byl vojenský důstojník dozvěděla že při vojenských cvičeních jsou povoleny ztráty na životech ve výši 2%....

Takže teď se píše o sovětském bombardování, celý socialismus se zase psalo o Nagasaki a Hirošimě....

Nedělám si iluze že by někde na světě žil národ který je veskrze poctivý a fér.....

2 3
možnosti
MK

Uff, vy tu teda plácate piate cez deviate...

Mňa zas šokovalo že tak veríte na smiešne fámy. :)

8 1
možnosti
VB

Pane Nožičko, já Vám nerozumím - o sovětském, americkém, německém, francouzském, britském ...... bombardování byla napsána spousta slov, článků, knih, natočena byla hromada dokumentů - vše je dnes dostupné a v mžiku je možné najít spoustu relevantních informací o průběhu 2. SV. Nevím tedy přesně co kritizujete - připadá mi totiž, že Vám než samotná historická událost Vadí existence článku (mimochodem článku z roku 2015) o události samotné. Článek ale přitom nijak nezkresluje dějiny, navíc je kvalitně zpracován. Kritizujete zde jakési překrucování dějin, to se ale neděje nebo chcete snad říct, že Vás jakožto středoškolského učitele (či Vaše kolegy) někdo nutí studentům předkládat "upravené" dějiny? Zakazuje Vám někdo psát tento demagogický blog?

9 0
možnosti
PV

P72e10t62r 61V70e20p50r20e48k

13. 5. 2019 13:33

Pane Brzobohatý, máte pravdu v tom, že lze ledacos na netu nalézt. Článek samotný je zpracován dobře a objektivně. Panu Nožičkovi rozumím do té míry, že se dnes výběr a zabarvení projevuje v dikci doby. A ta je, že Rusko je třeba vnímat jako našeho nepřítele a USA jako bratra největšího. Ta vyváženost mně tady chybí a to s nezpochybnitelným přesvědčení, že díky "osvobození" se naše republika dostala do spárů bolševika a ten zde napáchal neskutečných škod. Jedno nás však bolševik naučil, a to brát s rezervou média a brát je jako nástroj aktuální moci.

3 0
možnosti
JC

J56i39r19i 73C13e90e

13. 5. 2019 12:49

Někteří diskutující zřejmě nedokáží pochopit, co znamená závazek k "bezpodmínečné kapitulaci", ke které mělo dojít 8. 5. 1945 ve 23:01.

Nějak se vytrácí informace, že vojáci Schörnerovy armády Mitte tento závazek ignorovali a vzdát se odmítali.

Jednotky SS Wallenstein pod velením Pückler-Burghausse vedly bojové operace až do 12. 5. 1945, než byly zlikvidovány Rusy po té, co je Američané odmítli vzít do zajetí.

4 0
možnosti
MK

A tie ženské s konvičkami na mlieko a decká a ostatní civilisti boli vlastne takou tajnou časťou Schôrnerovej armády? A sovietska rozviedka to správne rozkľúčovala...

Rozkaz zněl jasně. Zastavit muže s koženou brašnou....

4 1
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik