Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Krásně popisujete volební kampaň, která ovšem má působnost pouze na osoby ducha mdlého kteří se zúčastní eurovoleb. Domnívám se, že tato skupina lidí je velmi malá, ba až zanedbatelná. Tomu odpovídá i úrověň té kampaně.

Popravdě řečeno jsem si ani nevšimnul, že nějaká kampaň probíhá.

7 0
možnosti
BV

Jasně, eurovoleb se mohou zúčastnit jen lidé chudí duchem. Inteligentní zemanovci, okamurovci a babišovci jsou inteligentní právě proto, že volit nepůjdou. To by se mělo tesat do kamene - a každý správný vlastenec by se měl snažit být co nejvíce inteligentní a účastnit se toho, čeho se účastní jen chudí duchem, co nejméně. A navíc - až to praskne, bude účast u eurovoleb kádrovým škraloupem. Proto žádný správný vlastenec příští týden k volbám nepůjde. A kdo něco tak zřejmého nechápe, je chudý duchem a bude si za budoucí problémy moct sám.

0 0
možnosti
PK

Sranda musí přece být...;-D

2 0
možnosti
Foto

KLip TOP 09 mě nepobavil, ale vyděsil. S touhle mentalitou snad aby do EU raději ani nekandidovali, tedy pokud jim jde o prospěch voličů, nikoliv pouze o koryta.

11 2
možnosti
JN

Jak se někdy říká, o koryta jde většině politiků až v první řadě...

3 1
možnosti
ZJ

... věřím, že oba výše zmíněné ,,politické subjekty" vejdou těmito volbami definitivně do politického zapomnění. Škoda jen Kalouska. Ten jediný má fazonu.

3 1
možnosti
Foto

bejvávalo..... a hodně dávno :-(

3 2
možnosti
Foto

Mě se docela líbil. Pelíšky, jsou a budou v jakékoliv době a podobě. Alespoň to vzali s humorem. Lepší než sliby a kecy které ani splnit nejdou.

4 2
možnosti
DR

A pak to tam těm ťopákům nevhoďte.

1 1
možnosti
OU
Foto

Tak nejvíc zábavný,tedy svou zofalovou hlouposti my přišel klip bojovníků proti islámu v čele s Rathem s Volfovou....zrovna Vy jako volič ČSSD jste nedávno tyto trapaky volil.Klip Topky my přišel ze všech ostatních nejvíc nápaditý, ovšem chápu, že adorant Zemana ho moc neocení....

8 8
možnosti
JN

Já zase naopak chápu, že ještě donedávna voliči TOP 09 (který pak v duchu pokrokové moderní doby přešel k Pirátům) se tento klip velmi líbí. ;-)

Jinak - Rath ani Volfová nikdy nekandidovali ve Zlínském kraji, takže je trochu zavádějící napsat, že jsem je já volil. Nehledě na to, že o Volfové a Rathovi jste napsal úderný blog již včera, tak je pane Bárto myslím zbytečné tahat tato jména do jiných diskusí. :-)

9 2
možnosti
Foto

Já jsem kdysi shodou okolností chodil do jedné třídy s Tomášem Čermákem, policistou, který se dostal s paní Jau Jau Jaques tenkrát do křížku na té demonstraci. Mimochodem z toho, jak ho kámoš paní Kateřiny nakopl, má zdravotní následky dodnes. Od Tomáš vím osobně, jak to tehdy bylo, a jak se paní Kateřina chovala. Myslím, že vlastně může být ráda, že se to stalo u nás a ne v jiné zemi, protože to, co si dovolila proti policistovi ona, by jinde asi nerozchodila...

20 1
možnosti
ZJ

... já bych ho zas tak nelitoval - věděl určitě dobře, do čeho jde.

0 0
možnosti
KS

Někdo chce v Bruselu bojovat za Tibet, někdo chce Brusel vytrollit. Naštěstí máme demokracii a každý si může zkusit kandidovat kamkoli téměř s jakýmkoli programem. A taky je může kdokoli komentovat.

13 0
možnosti
JB

K té poslední větě je ovšem nutné přidat slovo ZATÍM. Včera jsem četl jakýsi článek s novým pojmem "předsudečná nenávist" -pod to lze "schovat" prakticky cokoli.. Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,05
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik