Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... by mě fakt zajímalo jak by sa taková "persona", co si nerozumí se svým národem, vokomentovala v opačným gardu,- tzn. sluníčkovou terminologií ..... "tak na raut se Svěrákem už nikdy nepudu!, na jeho filmech mě už nikdo neuvidí!, na to jeho Paraple nedám ani fenik!, sa divím temu Uhlířovi že mu robí poskoka!,- s temhletem individuem vegetovat v týhle zemi nebudu - chystám sa emigrovat!" atd.atd.atd.;-DR^

5 3
možnosti
JJ

J51i39ř14í 83J92a93n65d75a

13. 6. 2019 21:38

Pan Nožička si přečetl rozhovor s panem Svěrákem a slušným tónem vyjádřil, že se neztotožňuje s jeho politickými názory. V podstatě by člověk těžko hledal slušnější vyjádření nesouhlasu s něčím politickým názorem.

A stejně se zde v diskusi dočká doslova vzteklých reakcí některých známých person.

Jak příznačné.

41 4
možnosti
BK

R^, naprostý souhlas. Je to moc slušně napsáno. Zároveň střízlivě, inteligentně, moc hezky - a vane z toho pozitivní nastavení člověka. Dám příklad: u sebe občas shledávám, že musím jít lidem na nervy s tím svým často kategorickým a - nic jiného nepřipouštějícím postojem:-). Ale třeba zrovna pan Nožička je příkladem blogera, jehož psaní je nekonfliktní, sdělné, neurážející, chytré.....a přesně, jak Vy píšete - nachází zde....( radši ani nedodávám);-).

13 0
možnosti
Foto

Pan učitel pokročil. Povolil milostivě diskuse, ale PROMAZÁVÁ. :-)

5 6
možnosti
RK

R53a83d82e80k 16K20o97h83u60t

13. 6. 2019 22:01

Jestli maže Veverku, tak to se nedivím.

6 4
možnosti
Foto

Pana Svěráka si vážím, ale zároveň si myslím, že už se nedokáže dívat na svět a hlavně na EU střízlivým a kritickým pohledem. Kdyby ho měl, nejspíš by ještě napsal hru "Jára Cimrman a přestavba EU". Materiálu na to má kolem sebe každý den tuny.

12 2
možnosti
Foto

Ano, ale. Co mi to jenom připomíná 8-o?

0 1
možnosti
KS

Oceňuju, že si pan Nožička přečte něco z média, které vidí svět jinak a v něm rozhovor s člověkem, se kterým nesouhlasí, a pak nám tu o tom něco napíše. Na tom se dá stavět a ne na nadávkách a urážkách.

4 1
možnosti
JP

J95a55n 13P56a53v20l17i23š

13. 6. 2019 20:09

I kdyby pan Nožička psal blogy proti panu Babišoví,Zemanovi a mnohým dalším,tak vždy to bude ze strany pana Nožičky špatně.Holt.některým diskutujícím osobám pan bloger Nožička leží v žaludku.Ponejvíc jen dokážete urážet lidi,kteří nemají to správné smýšlení.Podle Vás je asi každý člověk,který napíše něco jiného,než si myslite Vy,tak je z Vaší strany považován za méněceného člověka,který nemá vůbec žádný anung,Ahnung /to pro pány Ábelovského a Dvořáka/.Jinak vyčkejte času,jako husa klasu.V příštích volbách můžete vyhrát,ale zatím by to chtělo z Vaší strany trochu více pokory.I na té nesprávné straně,podle Vás,jsou VŠ vzdělaní lidé.Ale já nějakou invektivu na svoji osobu beru tak,že zavděčit se nemohu a nechci všem.

17 5
možnosti
BV

Ale pane Pavliši... pan Nožička je zde kritizován za to, že píše nesmysly, ne proto, že to je pan Nožička. Až napíše něco rozumného, budu první, kdo ho pochválí. Bohužel mi k tomu zatím nedal příležitost. To je vše. Zkuste vyvrátit argumenty odpůrců pana Nožičky a vašich - místo toho, abyste jen bezobsažně vykřikoval, že ti, kdo kritizují Nožičku "dokáží jen urážet lidi,kteří nemají to správné smýšlení". Pane Pavliši - tohle není argument. Argumentujte prosím - a nepište prázdné fráze. Děkuji.

4 9
možnosti
AL

Jako umělec je Zdeněk Svěrák skvělý a je za ním vidět pořádná porce práce. Některé jeho filmy doslova zlidověly.

I když mu různí antikomunističtí fanatici, novosoudruzi i stateční hrdinové, kteří se vyrojili (jak jinak) až po roce 1989 vyčítají jeho několikaleté členství v KSČ, mně osobně to u něj vůbec nevadí.

Znovu opakuji, ať zůstane, kde je a užívá si podzim života.

:-)

7 3
možnosti
Foto

Nápadité a vtipné jsou jeho texty k písničkám.

1 0
možnosti
Foto

Pan Svěrák, jako vynikající scénárista, je vskutku elitou /a né žádnou pseudoelitou/. To za prvé.

Národ je rozdělený, pane Nožičko. Svěrák si nerozumí /a s ním většina část elity/ jen s jednou částí národa, ale rozhodně nikoliv s celým národem.

Berte tohle prohlubující se rozdělení jako fakt. Není to nejveselejší konstatování, ale je to tak. Zařiďte se podle toho. To říkám zcela bez emocí.

16 3
možnosti
ZB

Nic jako rozdělení národa není. Národ je suma různě smyšlejících jednotlivců. Kteří mají unikátní názory. Těch virtualních příkopů se dá najít spoustu v mnoha pohledech, od politiky po třeba pohled na Řepku. Důležité to není. Daleko hrozivější jsou národy co jsou sjednocené v jednotném pohledu jako severní korejci nebo Němci.

Kdo je elita nebo pseudo elita není nic daného. Je to na každého posouzení. A i elity z vašeho pohledu budou mít pestré politické názory. A nejen ty politické. Ale vnímat budete daleko víc ty, s kterými souhlasíte.

0 0
možnosti
BK

R^, skvělé, pane Nožičko:-). Moc děkuji

5 5
možnosti
JN
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik