Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN
AN

Zrovna Falta nám starším příznivcům motorizmu přinášel radost, když jezdil za Československo. Třeba jako Loprais pro ty mladší. Ale když nad tím tak uvažuji, jestli mám mít tu hrdost, když v Kanadě dá nějaký Čech gól,tak si nejsem jistý. Tohle už je pouze o penězích.

1 0
možnosti
JN

Já si na Jaroslava Faltu také vzpomínám, když jsem jako dítě sledoval motokrosové závody, a vím, že měl i mezinárodní úspěchy, jeden rok mu jen těsně unikl titul mistra světa. Ale přece jen, když už bych měl navrhnout někoho ze sportovců, tak bych se přikláněl třeba k pětinásobnému mistrovi světa a několikanásobnému olympijskému medailistovi ve veslování Ondřeji Synkovi nebo olympijské vítězce i mistryni světa ve snowboardcrossu Evě Samkové.

1 0
možnosti
MH

My Zemanobijci na diskuzích idnes jsme nikoho na vyznamenání nenavrhli, takže můžeme prezidenta v klidu kritizovat dále. ;-D

2 0
možnosti
JN

To přece může každý. ;-)

1 0
možnosti
MB

Souhlas, nicméně pravidla jsou jasná. Vy můžete navrhnout mne - Já zase i Vás. Postupuje to svou cestou Šimla ke komisi, která zvolá, že to není Směroplatné! Medaili mít nebudeme! Pak je zase jasné, že každý si ocení své koně. Miloš má hůlku v oblibě, používá často. Skutečný Čech to pak namaluje a zhudební. Další Čech Petr, zase nedostane nic, počká si. I zde medaile jistě (oprávněně) bude. Myslet si o tom můžeme co chceme - Tak to prostě chodí, u kteréhokoliv prezidenta. Můj názor - Kdo je oceněn, má přijít. Ta medaile za ruku předávajícího - nemůže ... :-)

1 0
možnosti
JN

Souhlasím s Vámi. Jen bych upřesnil, že Čech Petr to vyznamenání vloni dostal.

3 0
možnosti
OK

O13t29a 66K72i63n86c

21. 6. 2019 12:01

Tentokrát to vidím podobně. R^

0 0
možnosti
Foto

Nějak jste zapomněl, že Zeman vyznamenal i komunistického ministra zemědělství Tomana,sponzora jeho kampaně....a pokud jde o generála Pavla,ten byl oceněn za svou práci ve vysoké funkci NATO nejvyšším vojenským vyznamenáním USA a u nás na doma to na nic nestačí....?A pokud jde o Řád Bílého lva ten obdržel arcibiskup Duka,jistě významná světová osobnost.;-)Abych pravdu řekl,udělování vyznamenání dávno mrtvým ztrácí poněkud smysl,lidé by měli být ocenováni za živa...

4 3
možnosti
PK

Nesouhlasím, já bych odměnil i posmrtně, bo někteří jedinci, kteří zanechali velmi významnou stopu se už asi nenarodí, takže já bych to dal třeba Werichovi, Masopustovi a Heyrovskému.

4 1
možnosti
PS

P45e43t97r 23S39k82á23l12a

21. 6. 2019 11:32

Tentokrát souhlas a karma.

2 0
možnosti
JN

Děkuji Vám i ostatním.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,03
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik