Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... hm, je to takové "české" - trochu ušmudlané, upocené, trochu závistivé a hlavně trochu posměšné, taky hodně nepřející - něco ve smyslu "já nechci kozu, chci aby sousedovi chcípla" - taková nastavená nožička :-PRv

3 4
možnosti
RR

Holt do září budou demonstranti povykovat v Chorvatrku.

2 1
možnosti
Foto

Ono o prázdninách i pan učitel bude nabírat nových sil, aby nás na podzim mohl obveselovat veselými články.

Ale: pro jistotu bych potajmu, být Vámi, trénoval něco v opačném stylu, protože - co kdyby se náhodou něco zvrtlo! Pak je třeba přistoupit k problémům tak nějak nově, prozřít - prostě být připraven jako správný pionýr. Já to přece říkal - jen jste mě špatně pochopili! ;-D

9 6
možnosti
DR

Tak určitě nás obveselí více než vy a ty Vaše trapné jakohumorné výlevy.

9 4
možnosti
Foto

Poslyšte, něco od Sputnika či Aeronetu by nebylo? ;-D

5 6
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že lze vést přímou kauzální línku mezi demonstracemi proti válce ve Vietnamu a dneškem, reprezentovaným Trumpem, tak se máme do budoucna na co těšit.

1 0
možnosti
LL

Pane Nožičko, možná byste mohl každý týden napsat na blog - Uctívám Babiše a stále se na tom nic nezměnilo. My všichni bychom věděli, jak to je a nemusel byste se unavovat psaním tolika písmenek.

10 10
možnosti
DR

Možná stačí lépe chápat psaný text.

17 3
možnosti
Foto

Odklad na listopad je logický. To už asi budeme znát definitivní výsledky auditu z EU o střetu zájmů Andreje Babiše, možná už státní zástupce předá kauzu Čapí hnízdo soudu, bude 30. výročí listopadu 1989. Ten listopad je opravdu vhodný termín pro další demonstrace. :-)

8 0
možnosti
Foto

Konečné výsledky auditu v tom čase nebude znát nikdo. Další kolo proběhne v lednu 2020 na půdě oné komise v EU. Jeho výsledek nelze ani predikovat, neb tím teprve začne další ,,kolo". Tudíž definitiv. stanovisko oné komise bude kdoví kdy. Takže je stále vše v rovině toliko ,,prý" a ,,možná". Předložení ,,kauzy ČH k soudu bylo avizováno do konce června t.r. Jak dlouho se dále ,,potáhne" též nelze předpokládat, nemluvě o tom, že ani k podání k soud ještě nedošlo, či zda k němu vůbec dojde. Ovšem soudcům z lidu, jakož i jejím přísedícím je vše již dávno jasné;-)

1 3
možnosti
AL

Konečně článek v opravdovém duchu demonstrace. S úsměvem, vtipem a nadhledem. A proč ne, článku o nesmiřitelném třídním boji vedeném kulturní frontou, kde vážení autoři opěvují své pevné morální zásady je zde přehršel. (Nádherné české slovo) :)

Jak píší zdejší blogerské veličiny:

Obrovská karma.

Zasloužená karma.

:-)

3 7
možnosti
DR

Blogerské veličiny. Dobrý. ;-DR^

2 2
možnosti

...odpočívat a nabrat nové síly.

Tak to je ftipné!:-))

4 0
možnosti
PB

...... no podle teho načasování to vypadá, že Andy bude vod prázdnin do listopadu zase ten hodnej, svědomitej, čestnej a starostlivej premiér a celej národ bude nadmíru spokojenej s jeho politikou,- jeho minulost bude zapomenuta a Agrofertu bude vše odpuštěno !,- ......nóóó, a vod listopadu sa nám zničeho nic vrátí ten starej dobrej nepřítel,- ukrutnej agent co pumpuje z EU love na svoje Čapí hnízda, všade seje řepku a Benešová mu u teho všeho kryje zádel (a když nekryje tak by přece mohla!). A potem přijde další přestávka,- šak budou vánoce, Silvestr, v lednu kosa jak sviňa,- ale jaro 2020 by zase mohlo byt sakramensky horký,- zkrátka nikdy nekončící boj za demokracii po "pražsku";-DR^!

6 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,82
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik