Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Žijeme v nové době! Již krade jenom blázen. Kromě toho - tomu AB úplně zamezil! Zruba, tak nějak pravila agentka STB za ANO Kleslová. Proč se zaobírat ptákovinami vedení ČT, když lze pobírat 300. tis Kč měsíčně, v různých radách, aby se nám žilo lépe. Lepšího šolichu - jako vést cosi Státního - není! Prachy max = Odpovědnost - min. Přesto se zjeví manipulátoři z Brna, co dělá PČR u Jermanové nechápu. Komise Hudby za 75 bobů byla přece užitečná! Mzdy, odměny jsou stanoveny a schváleny - Jsou tedy legální. . Můžeme se podivovat řediteli TV za 240 bobů, Ředitel Elkán, úpadkové Pošty bral 8 milionů Kč ročně = Pošťačky přetékaly blahobytem! Kam se Hrabe směšný Dvořák! Žijeme v nové době! Již krade jenom blázen ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Pražský hrad poprvé zveřejnil kompletní přehled platů a odměn svých nejvyšších úředníků. Například prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček si za rok 2016 přišel na bezmála jeden milion korun, kancléř Vratislav Mynář pak na dva miliony. Hrad výši odměn odmítal zveřejnit i přes rozhodnutí Nejvyššího správního soudu, učinil tak až po podání žaloby novinářem ze serveru Seznam.cz.

5 1
možnosti
Foto

To víš, hroší kůže se musí dobře zaplatit, ta něco stojí... Karma R^

15 0
možnosti
JN
MH

Tak to zrušme celou ČT. Ideálně tu pak budeme mít jenom media, které na pana Zemana a pana Babiše neřeknou křivého slova. Tak je to přece správně! Toho bohdá nebude, aby si někdo dovoloval strkat frňák do záležitostí, po kterých jim nic není! ;-D

Z vašich dosavadních názorů pane Nožičko jasně vyplývalo, že rád přispějete dotacemi na různé spolky, ba i miliardářům nějakou tu korunu s radostí přihodíte. Jaktože vám vadí, že máte tentokrát dotovat někoho dalšího v řadě? :-)

5 7
možnosti
JN

Marku, dle toho, co píšete do diskusí Vy, bych usuzoval, že Vás ten Babiš se Zemanem snad už i hrůzou budí několikrát denně ze snu. ;-D

A jinak: já rozhodně Českou televizi rušit nechci, jsem i proti její privatizaci, protože veřejnoprávní televize prostě potřebná je. Což se ovšem nevylučuje s tím, že mi ta schválená odměna pro generálního ředitele ČT přijde přehnaně vysoká.

13 0
možnosti
Foto

Nezávidˇme. Pro ředitele takového gigantu je to almužna.

6 2
možnosti
Foto

Chalupáři nás také neminou.

1 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste na neutuchající seriál, jenž divákům poskytuje zábavu v dynamicky se překrývajících a prolínajících žánrech. Od scifi, fantasy, komedie, tragikomedie, fantasmagorie, talk show. A přitom jde o nízkorozpočtovou podívanou s výkony mnoha aktérů, kterým ČT neplatí ani korunu. Dává nám tak i možnost nebýt odtrženi od těch hrdinů, které jsme volili mezi všemi. A my si tak stále můžeme při sledování jejich výkonů připomínat slova básníka: Vy, jenž dalekosáhlým během svým zemi objímáte, vy hvězdy rozplynulé, stíny modrá nebe, vy truchlenci, jenž rozsmutnivše sebe, v tiché se slzy celí rozplýváte, vás já jsem posly volil mezi všemi.

1 0
možnosti
JH

Ta mimořádná odměna je alespoň dobrým důvodem ke zvýšení koncesionářských poplatků:-)

13 0
možnosti
Foto

"Neřeknu paní Zagorová,je to milá holka,všechno ale ona už tři roky po sobě bere 600tisíc každý rok.A další ne 600tisíc,milion,dva miliony berou...." Pokud jde o ty komunistické serialy ty s oblibou sledují naši senioři,těm se nějakou americkou novotou nezavděčíte....;-)ČT musí vyhovět všem a to,že v ČT dostávají prostor i méně sledované sporty je jen dobře,právě toto je jedna z funkcí veřejné televize,dát prostor všem i těm komerčně nezajímavým,kteří jinak nemají šanci se k divákům dostat...

10 5
možnosti
JN

Tak to je nepochybně krásné, když bývalý dělník z Hané (téměř ubitý jednotvárnou dělnickou prací) dokáže spolehlivě a se stoprocentní jistotou vydedukovat nejenom to, kdo koho volí, ale i jaké seriály v TV sleduje, atd. ;-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,98
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik